Reakcie 1,5-ročného chlapčeka na nové bývanie
Ahojte baby idem si pre nejaké rady .. mám 1,5 ročného chlapčeka ..je strašne rozumný už zvedavý také malé šidlo
..nasla som si priateľa.. malý ho ma rad teší sa keď ho vidí..hraju sa bláznia všetko.. akurát ,ze keď prídeme k nemu tak hraje sa hraje ..a zrazu ide k dverám a plače a tak minule som s ním šla domov nechceli sme ho trápiť.. Ale chceme už začať bývať spolu ..len ja mám strach ostať na noc keď malý tak reaguje aby aj priateľovi nebolo ľúto, že pýta sa ako keby domov od neho .. nieje tu nejaká mamička ktorá si týmto prešla? Ako ísť na malého ostať predsa spať, alebo ako to vymyslieť aby ani netrpel a naučil sa ostavat tam .
@jana182929 môj syn má 20 mesiacov. Nemám taky problém ako ty ale môj by nezaspal ani u starých rodičov. Chodím tam s nim od malička, väčšinou cez víkend. Jednoducho je zvyknutý na svoju postieľku, svoju izbu. Možno aj tvoj syn je zvyknutý ze to zázemie ma niekde inde od malička. Po mesiaci ešte nemôže byť zvyknutý. Podľa mňa potrebuje viac času to je všetko.
Fuha to ťa celkom obdivujem 🙈 ja som už rok sama a môjho syna 2,5 ročného nevideli ešte ani moji kamaráti opačného pohlavia , lebo mám strach že čo by si pomyslel, že kto sú tí ujovia 😂
@jana182929 my sme sa stahovali,keď mal syn 2 roky a presne takto reagoval maly v prvý deň. Po čase sa postavil k dveram a chcel ísť "domov" spat. To je normálna situácia. Neboj, on si zvykne časom. Držím palce!
Ak ťa priateľ ľúbi, príde on za tebou. Víkendy isto má voľné. M§žete sa poprechádať v meste, v prídode. V reštaurácii na obed. Ak má dieťa, vie pochopiť, že s malých chlapcom cestovať je únavné. Želám Ti správne rozhodnutie a šťastný život
@isis234 ona chce trtkat, no asi preco jej rodicia nedovolia aby tam ten 2 mesacny zámost prespraval? (asi nie nahodou)
@jana182929 Ked tam ides,beries so sebou jeho oblubene hracky? Alebo trenars aj vankus,perinu,deku,aby vedel,ze tam bude spat. Povedz mi,ze idete na navstevu na par dni.

Ty si riadne vypatlana či v roli matky,tak v komunikácii so všetkými tu !!! Baby,kašlite na ňu.Ved ani nevie súvislé komunikovať a ešte sa do Vás naváža.Za pár dní tu príde s ďalším problemom...Psycho!