Režim chlapa
Je podľa vás v poriadku, alebo zakladali by ste si rodinu s mužom, ktorého denný režim je, ráno vstane ide do práce. Po práci niekedy vybaví nejaké drobnosti čo život prinasa. Kameň úrazu pre mňa je, že po práci ide spať. Spí 3-4 hodiny, potom ide do posilky, obden. Podobný režim ma aj cez víkend, s rozdielom, že v posteli strávi väčšinu víkendu. Navarí obed, spí, cvičí. Naozaj mám obavu, že s tým spaním neprestane a deti by boli iba na mne. Mám chuť z tohto kvôli tomu spánku vycúvať. Ale neviem či je to normálne, ako to bude s deťmi, no myslím si, že ak si už teraz nevie nájsť lepší program ako posteľ, že potom pri únave z detí ju bude vyhľadávať 2x toľko ešte.
ja by som sa nad deťmi ešte vôbec nezamýšľala, už teraz by som sa s mím nudila ako pes
@danica2711 presne toto, by ma porazilo pri predstave takehoto zivota.
@dkethe Detmi sa zmeni vsetko. K lepsiemu ci horsiemu ale ludia sa zmenia. Viac su ako svoji rodicia alebo sa vsemozne snazia,aby neboli alebo maju predstavy,kt sa snazia dosahovat..... Ak je to muz rezimovy,pre mnohe deti je to skvele,budu citit bezpecie a rezim si prisposobi hadam aj rodine..alebo je to chlap neflexibilny,kt rodinu nikdy nechcel a zas iny vysledok..
Podľa mna sa to zmení, lebo sa bude treba prispôsobiť deťom. Ja som vstávala 5:40 do práce, keď som došla z práce, tiež sme zvykli 2 hodiny pospať s mužom, aby sme vecer ešte vládali. Samozrejme, že sa to muselo zmenit po príchode deti. Aj teraz niekedy sa vystriedame ešte, že pospí jeden alebo druhy okolo 18tej na hodinu dve, nech vieme porobiť ešte prácu alebo navariť. Ak ostatné veci fungujú, že si viete poupratovať, navariť, tak nevidím v tom problém. Inak pospať si zvykne viacero bezdetných známych počas dňa, aj moji rodičia, nie je to nič neobvyklé. Dokonca aj ocino má sedačku v práci, na hodinu sa zvykne po obede vystrieť, pracuje ešte na dochodku a má dôležitú funkciu (nemusí cvakať kartu), pracuje s hlavou, už o šiestej zarezáva, tak je logické, že ho dobehne únava.
Moj manzel bol taky, ked sme spolu chodili, vzdy ked som k nemu prisla, vzdy drichmal, zaspal aj ked som bola u neho . Ja som mu stale hovorila, ze cez den spia iba deti. Vedel, ze sa mi to nepaci. Od kedy sme zacali spolu zit co je 10 rokov, prestal cez den spat a ani mu to nechyba. Ja mam pocit, ze on spal cez den iba z nudy.
To nie je partnersky vzrah ake kamarat s vyhodamy. Nebila by som s nim. Ha mam malo zeleza a tuez spavam s 3rocnym na obed casto. Doplnam ho a po porode si dam predpisat infuziu znova. Je to potom velky rozdiel. Moj mm ma 3/4 Roka alergie s pelov a podobnych veci. Na... e ti, ked by som aj niekde rada vypadla cez vikend a jeho oci su ako u cinana. He unaveny. A to ma fakt dovid. Tabletky od alergie jedava fakt ako lentilky. Hneva ma to ale zatila som si take alergie asi 3 roky a chapem ho.
Ale aby cele dni hnil v posteli? Ti vravim, na obcasny sex, wellnes, veceru ok ale nie na vztah. A deti?? To by musel zarabat ako Kolar a bol by darcom spermii a zivitel, vtedy by som zmenila nastavenie = doma opatrivatelka aby som mala cas aj na seba.
Nezmeni sa akurat bude nervny ked sa nevybuva vecer pri placucich chorych detoch a teba j...e casom.
Môj prvý ex bol taký. Boli sme spolu 5 rokov. Boli sme študenti a stále vyspával, počas dňa aj 3 hodiny. Keď sme išli spať o 22, že ráno pôjde na výlet, vstal až o 10-11. Nedalo sa pomaly nič naplánovať. Ubíjalo ma to celkom dosť. Ja som viac aktívna, nie prehnane, ale rada niekam idem, na výlet, do prírody, cvičiť, plávať. Mám to tak z domu, moji rodičia sú takí, vždy, ak sme išli na výlet, išlo sa už ráno o 8-9 (hlavne doobedu sms mali výlety).
Teraz mám priateľa. Je to úplne iné. Sme zladení a tiež vstáva ráno skoro, ak cez víkend vstane sám od seba o 7. Maximálne spí do 8, aj to, keď sme naozaj dlho hore, že do polnoci. Je pravda, že si občas zdriemne, ale Max 20 min. a je v pohode.
Obaja sú moji rovesníci a ten prvý ex, hoci viem, že ma priateľku, občas sa ozve a viem, že sa nezmenil. Stále vylehuje. Tento priateľ mi vyhovuje najviac zo všetkých, a hlavne tohto režimu, čo sa týka, chodí spať vtedy, keď ja 21-22, vstáva okolo 6-7, máme to úplne zladené. Mne to vyhovuje, má rád aj pohodový program, že si len čítame, pozeráme film, ale zároveň ideme na výlet a máme také pravidlo (navrhol on), že každú nedeľu strávime v prírode. Trošku vypadnúť z mesta. Či už prechádzka alebo turistika. Toto pravidlo je pre mňa veľmi super, je to ako zvyk.
Myslím si, ze pár by mal byť aspoň trošku v tomto režime zladení. Mne to veľmi vadilo, keď ex priatel stále len vylehoval a mňa to už nudilo.
Myslím si, ze aj v tejto veci by si pár mal vedieť sadnúť 🙂
Ja by som takeho chlapa pri sebe nezniesla. Aby hnil v posteli a mal rezim ako babatko,tak to teda nie. S takymto by som si ani rodinu nezakladala. Zniesla by ho jedine rovnako zmyslajuca pohodlna zena.
,,boli sme aj na výlete, večeri, wellnesse, asi tak 1x všetko 😀 a zvyšok spí. ,,
A koľko má rokov ten hnilák?
On si žije len pre seba ,čo on chce ,čiže fitko a drichmať,žiadne kompromisy …je egoista
Kde si ty ,čas strávený s tebou ,nové zážitky ?
Či to máte len vzťah s výhodami …?
Keď ti to teraz vadi ,časom ti to bude ešte viac
Mňa by tiež porazilo z takého chlapa
Veď sa ešte dosť nadrichme keď bude na dôchodku ,v starobe
Nechala by som ho spať a robila by som si program sama,s kamoškami 🙂 možno by aj to prespal a ani by nezistil ,že si bola preč .
Ty musíš vedieť, ci mas doma lenocha alebo len využíva situáciu, ze môže. Moj muz ked bol sam, tak boli víkendy, ze ich cele prespal 😀 pracoval v meste, kde nemal kamarátov a je veľký introvert.
A pritom je to najpracovitelsi človek, akého poznám. Aj teraz maká a zveladuje nám byvanie, zatiaľ čo ja sa vyvalujem v posteli 😀 (musim).
Denne pracuje do tej šiestej od rána a po práci ak treba, ide makať pred dom. Rovnako pomáha s prácou svojim rodičom, starým rodičom, mojej rodine. Nad žiadnou prácou neohrnie nos. Ale keď môže, rád si pospi, pozrie seriály a ako vravím, ked zil sám, vedel prespať celý víkend, ak vtedy nič nemal. Ty ho musis poznat a nie sa radiť konikovskymi radami na základe jednej - dvoch situácií.
@elizabet173 co do kina... aj dieta by si si musela urobit sama. Si predstav, ze planuju babo. Ona otvori svoj diár, pozrie, kedy ma plodne dni, on otvori diar a pozrie, kedy nespi 😆
Tak vadiť ti to bude určite, ja poobede tiež musím spať, lebo mám také ochorenie, ale niekto to nechápe a povie.... aká darebnica 😂😂😂
ja som tiež typ čo si rád pospí aj do 10,11 ale zase chodim neskoro spať.Takže spim tých cca 7,8 hodin.Ale 13 hodin spať a potom ešte aj cez deň si podriemať to je už fakt vela.Ved to už musi byť ako prespatý😀 ja aj ked tak vstanem okolo 10,11 tak idem von alebo na výlet poobede alebo navečer teda niekam.Neviem si predstaviť že by som ešte počas dňa pospávala.To fakt vyzerá na nejakú poruchu toto.To mi ako pohodový život ako on povedal nepríde,ale prespatý to už hej😀
@lvulik pracovity je
@zorkahorka sex môže aj 5x denne, keď už je v tej posteli. Aj v noci sa budí na sex, ako bábätko na mlieko 😂
Autorka, on sa nezmení, hľadaj inde ak nechceš skončiť tak že všade budeš chodiť sama alebo kamarátmi zatiaľ čo šípkovy Ruženko bude spinkať
Známa ma takého muža, pride z roboty a kým ide spať, tak je vyvaleny na gauči. Maju aj dieťa už má 12r a jeho režim sa nezmenil. Známa si zvykla, že je taký.
Niekde ten prebytok energie davat musi. Ked nie je s tebou, zrejme visi na pecku..
Nech si da vysetrit stitnu zlazu. Tiez som potrebovala stale spat aj cez den a bola to porucha stitnej zlazy. Odkedy mam lieky staci mi spat 6-7 hod v noci. Alebo neberie nejake prasky na cvicenie a to ho utlmuje? Sexovat sa mu chce? Ak sa ukaze ze je to zdravotny problem a inak si rozumiete este by som to skusila s nim, inak to vyzera ze nie ste kompatibilny a casom ti to bude vadit. Mala som taky vztah, on nechcel nic robit len lezat pred telkou a ked som si uvedomila ze takto by vyzeral nas spolocny zivot dalsich xy rokov tak ma striaslo od hrozy
@marca12 reagujem na tvoj príspevok ohľadom týchto posikkovych typov. Ešte pred týmto súčasným priateľom som sa stretávala s jedným mužom. Netvorili sme pár, nikdy to nedospelo k tomu, ale presne. Len posilka a spanie. Prespal aj celý deň. Aj som tomu nerozumela, že je aktívny, ale skrátka stále len spánok, spánok, spánok, potom posilka a zase len spánok. V pohode od 23- do 12-13 druhého dňa.
Nezmení sa, sesterka mala presne takého. Prišlo dieťa ale zmena žiadna. Len bol nervózny, keď dieťa plakalo a on nemohol spať. Kopla ho asi po roku do zadku, nedávala to s nim. Od vtedy mal pár vzťahov ale vždy ho po 3-4 mesiacoch ženy poslali do kelu. Sa ti čudujem, že toto trpiš, kedy chceš žiť?Výlety, zažitky, cestovanie, kultúra atď.
Pracovitý je... A kedy?
Nech by robil 6.-14"...hodinu na dopravu +3hod spánku to name 18.hod.,a par hodín zasa chraoe. To ma naučené z domu, ci takú brutálnu potrebu späť? Posli ho obvodnému, na KO, možno ma hyper glykémie, to ho táha spať, alebo hormóny splasene, malo testosterónu, chlap v najlepších rokoch, z ktorého by mala srsat energia a stačiť 8.hod.soanku.🙃Ani medveď toľko nespi. 🐻
Autorka, ja ta upozornim na jednu vec, objavuju sa tu aj take prispevky, ze to ze niekto spal cez den, lebo mohol, ale teraz je pracovity a maka ked treba, ta moze velmi lahko zviest k zlemu rozhodnutiu, ktore mozes v buducnu lutovat. Ty totiz nevies, ako sa to vyvinie prave u teba. Ja som sa sice pre ine, ale takto zle rozhodla tiez. Videla som skvele schopnosti mojho muza, vo svojom odbore sikovny a pod. Ale casto sa venoval aj po praci konicku, identickom s jeho pracou, zvysok casu chodil do posilky, ako tvoj a potom musel aj vela odpocivat, lebo telo sa regenerovalo po cviceni. Partnersky zivot nulovy. Tiez som premyslala, ci je to ok, chcela odist, ale vela krat som si vravela, ze ok, ved ho snad ta zaluba v jeho praci a konicku niekam dovedie aspon karierne a pod. Vidno ze vie byt pre nieco zapaleny. Ale figu borovu, nic sa nekonalo.
A ked sa narodili deti, chvilu sa snazil, lebo tak sa to patri , no po case ho to prestavalo bavit, nevedel pochopit, ze deti su na rodicoch zavisle xx rokov . Stale menej sa zapajal do chodu rodiny a domacnosti, urobil iba nutne veci, ktore si stanovil, ze tie spravi. Vsetko ostatne nad jeho ramec, odargumentoval, ze su to kraviny a zbytocnosti, ktore ja vymyslam. Tak si ich mam aj riesit. A on sa zacal hrajkat. A nehovorim tu o tom, ze si obcas niekam vybehne sa ogreagovat, bavime sa tu o tom, ze pride domov z prace a venuje sa konicku, ide 3x tyzdenne cvicit na 4 hodiny a zvysok casu polihuje. Inymi slovami, ked chces dat napriklad dietatu lepsi start do zivota, a das ho na 4 kruzky tyzdenne, tak je to tvoj problem. A to je na jednu osobu zaberak. Kiez by som vtedy dala na svoj instinkt a to ze ty sa tu teraz nad tym zamyslas, to ti tvoj instinkt hovori, ze Halo!!!.
PS: A to ani nehovorim o tom, ze akakolvek diskusia na tuto temu s nim je absolutne neproduktivna. Kebyze ho postavim pred hotovu vec, ze musi ist pre dieta na kruzok alebo cosi, tak proste nejde, alebo ide a da mi to psychicky pocitit. A ja nechcem zit v zlej atmosfere.
A okrem sexu inak netravite spolu čas? Nezoberie ta niekde na večeru, kino, koncert a pod.? Alebo ho musíš ty do všetkého nútiť? Ked od neho niečo chces, napriklad nech ide do obchodu alebo niečo opraviť v byte, urobí to? Domáce práce robí? Keď napríklad ochories, stará sa o teba? Ide ti do lekárne kúpiť lieky? Podporuje ta v dôležitých veciach? Je sebecký alebo sa aj vie prispôsobiť? To ako reaguje v životných situáciách ti napovie ako bude fungovať pri deťoch. Ak nemá problém sa ti prispôsobiť alebo niečo pre teba urobiť, nebude mať problemy ani pri deťoch. Ak ho však do všetkého treba nútiť, bude to aj pri deťoch. Ja mám doma taký exemplár. Pre neho sú prvoradé koníčky a až potom rodina. Ja som si to žiaľ uvedomila až neskoro, že akého sebca mám pri sebe. Až po tom, co som si s ním založila rodinu. Je to nekonečný kolotoč kedy sa on odmieta prispôsobiť rodine a deťom. Stále je to len ja a ja. A ja si len hovorím, ako som mohla byť taká slepá a nevidela som to. 🤦
Môj otec bol domased, nevytiahol mamu za celý život snáď nikam. Mimo rodinných akcií, záhraty apod. Neviem či to ona ľutuje, ak áno nedá to najavo. Ale viem že jej chýba. Je to dar, keď má človek pri sebe niekoho komu môže dôverovať a s kým mu je dobre. Trebárs len na ploche 6x4m. Kedysi ľudia ten život tak neanalizovali. Riadili sa srdcom.

Ak to jemu vyhovuje a zmeniť to nechce, ty s tým nič neurobíš. Vlastne ani nemáš prečo.. Buď si ľudia sadnú, alebo nie. Vy ste každý iný a ja by som už nestrácala čas, kde mi režim polovičky nesedí, nebaví ma, alebo ma rozčuľuje, ak ťa to zatiaľ ešte nerozčuluje, časom príde aj to.. a viem že sa to nezmení