Riešenie konfliktov s rodičmi: Ako sa s tým vyrovnať?
Čo by ste hovorili na to keď vám niekto napíše že nemusíte nikam do kopy chodit s rodičmi a mama na vás je tak nejak zlá. Veď tiež nie je zdravé chodit niekam s niekym stale. Ja neviem napríklad minule mi bolo písané že nemusím napriklad ísť tam a onam....ako stýmto mam pracovat?som velmi citliva na nejaké témy... navyše som chcela koncert...ale na ten môžem vraj zabudnúť podľa ocina..... cil nejdeme ani na dovolenku
Ty si nejak mentálne zaostala, či akú mas diagnózu? Lebo takto by možno komunikovalo moje 10 ročne dieťa keď sa zduje
Ty si nejak mentálne zaostala, či akú mas diagnózu? Lebo takto by možno komunikovalo moje 10 ročne dieťa keď sa zduje
@anonym_ce6c49 tak podla vas som co mentalne zaostala aebo zduta?
@anonym_ce6c49 ved aj ja som este len dieta nejdem sa vydávať alebo porodit decko
Psychické problémy máš aké?nejaké diagnózy?
Psychické problémy máš aké?nejaké diagnózy?
@anonym_e8acae stredne ťažká depresia
@anonym_e8acae neviem asi na mňa všetko dolieha aj zo stresu a este mam aj Panické... Možno z tej
@anonym_e8acae neviem asi na mňa všetko dolieha aj zo stresu a este mam aj Panické... Možno z tej psychiky mam taky stres
@tina356 a to máš dlho?mama ti nepomaha?
@anonym_e8acae nie,ja pomáham skor mame a chodim psychiatricke a hľadám aj psychologa
@tina356 a s cim pomahas mame?
@anonym_e8acae nie,ja pomáham skor mame a chodim psychiatricke a hľadám aj psychologa
@tina356 aj si jej povedala čo ti od nej chýba?
@anonym_841620 zo všetkým skoro neustale
@tina356 s cim vsetkym? Varis, peries, zehlis, upratujes, nakupujes?

Moja matka je takzvaný ľudský hd naa mna