icon

Riešenie konfliktov s rodičmi: Ako sa s tým vyrovnať?

tina356
Dnes o 18:10

Čo by ste hovorili na to keď vám niekto napíše že nemusíte nikam do kopy chodit s rodičmi a mama na vás je tak nejak zlá. Veď tiež nie je zdravé chodit niekam s niekym stale. Ja neviem napríklad minule mi bolo písané že nemusím napriklad ísť tam a onam....ako stýmto mam pracovat?som velmi citliva na nejaké témy... navyše som chcela koncert...ale na ten môžem vraj zabudnúť podľa ocina..... cil nejdeme ani na dovolenku

Strana
z3
tina356
autor
Dnes o 20:32
@tina356

Polievam trávnik ak s ami podari

@tina356 vykladam nakupy ked treba

anonym_841620
Dnes o 20:32
@tina356

@anonym_841620 nakupujem,vysavam,zbieram vajicia, umývam kúpeľňu zrkadlá ,s riadmi sem tam aj varime ,v zahrade

@tina356 no ved aspon ti prejde den, to je dobre ze robis domace prace.
Vykladanie nakupu a zbieranie vajec, polievanie travnika nie je pomahanie mame. To su jednoduche cinnosti,,ktore denne trvaju par minut.

tina356
autor
Dnes o 20:33
@natalka13

@tina356 v tom veku maju zeny 2 deti rodiny mnohe aj zamestnanie ci vlastne firmy.
Vycerpana si z nicnerobenia?

@natalka13 no ja nemam ,zamestnanie rozmyslam ze by som isla do nemocnice ale neviem ... áno niekedy to mám z nudy...som dosť zručná viem robit naramky

tina356
autor
Dnes o 20:34
@tina356

@natalka13 no ja nemam ,zamestnanie rozmyslam ze by som isla do nemocnice ale neviem ... áno niekedy to mám z nudy...som dosť zručná viem robit naramky

@tina356 vrecka s levandule ktore to kopy nikto nechcel

tina356
autor
Dnes o 20:34
@tina356

@tina356 vrecka s levandule ktore to kopy nikto nechcel

@tina356 aj boli v obchode

tina356
autor
Dnes o 20:35
@tina356

@tina356 da sa aj bez vzdelania

tina356
autor
Dnes o 20:37
@tina356

@tina356 da sa aj bez vzdelania

@tina356 unavuje ma asi to soravanie s matkou je to take

tina356
autor
Dnes o 20:48

Ja mám asi nejakú vážnu smolu alebo neviem

tina356
autor
Dnes o 20:49

Niekedy rozmýšľam ľahšie nad smrtou..... že by som sa zbaila alebo tak pride ki to lepsie ako ukončiť trápenie

tina356
autor
@tina356

Niekedy rozmýšľam ľahšie nad smrtou..... že by som sa zbaila alebo tak pride ki to lepsie ako ukončiť trápenie

@tina356 ale to su len moje nálady niekedy také

anonym_eb59af

Nájdi si prácu, začlenenie do kolektívu a povinnosti ti pomôžu.

tina356
autor
Dnes o 20:51
@anonym_eb59af

@anonym_eb59af ano lenže ma matka od toho odpudzuje aby som sa odstahovala aj by som s aale povedia mi ze podnajom nebude môj a ze kde naberiem 1000e

tina356
autor
Dnes o 20:53
@anonym_eb59af

@anonym_eb59af len kde najdem tu spoločnost??

tina356
autor
Dnes o 20:54

Nemám do kopy nikoho, každý je bud certifikovany doktor alebo právnik....ja by som bola bez vdelania...ale robila som skolu pedagogickú ktoru som nedokončila od vtedy som doma a akoby v tom steese...

tina356
autor
Dnes o 20:55

Podla oca som jeden velky nešťastník

anonym_eb59af
Dnes o 20:57
@tina356

@anonym_eb59af len kde najdem tu spoločnost??

@tina356 spoločnosť si najdes v práci. Kamošky, kamosov, nové hobby = posun dopredu. Zaujmeš si myseľ, zlepší sa aj psychické zdravie. Snáď vieš, že na psychické stavy je najlepšie zamestnať myseľ, zmena prostredia, hobby…

tina356
autor
Dnes o 20:59
@anonym_eb59af

@tina356 spoločnosť si najdes v práci. Kamošky, kamosov, nové hobby = posun dopredu. Zaujmeš si myseľ, zlepší sa aj psychické zdravie. Snáď vieš, že na psychické stavy je najlepšie zamestnať myseľ, zmena prostredia, hobby…

@anonym_eb59af hobby som si našla zapletanie náramkov...je to dobré čo mi radíte 😇 ale áno to viem,preto ma viac zamestnávali doma rodicia a skor by to asi chcelo zmenu alebo tka nejak

tina356
autor
Dnes o 21:02

Premýšľala som nad kurzami=}}aj

anonym_eb59af
Dnes o 21:09
@tina356

@anonym_eb59af hobby som si našla zapletanie náramkov...je to dobré čo mi radíte 😇 ale áno to viem,preto ma viac zamestnávali doma rodicia a skor by to asi chcelo zmenu alebo tka nejak

@tina356 na zmenu treba financie. “Bez peňez do hospody nelez.” 😉 zapletanie náramkov je fajn, ale skús hobby, kvôli ktorému vyjdeš fyzicky von z domu!!!! Viem, o čom hovorim (čo sa týka psychických stavov)…. Treba ti kamošky, s ktorými pôjdeš každý deň na prechádzku, šport, mesto, odkladať €, nejaká dovolenka, zážitky, pripadne nejaké štúdium…. Nech máš posun. Náramky = nevyjdem zo svojej komfortnej zóny, to je také neslané, nemastne…. A rodicia ak ta ťahajú s nimi, vedia prečo. 😉 mala by si s nimi chodiť.

rozculena
Dnes o 21:54
@tina356

@tina356 moja matka sa na takéto hned oduje ked jej to loviem alebo ze menim hned nálady ale myslím ze meniť názor a nálady je rozdiel podla mna

@tina356 absolútne nechápem,o čom píšeš

Strana
z3