Riešenie konfliktov s rodičmi: Ako sa s tým vyrovnať?
Čo by ste hovorili na to keď vám niekto napíše že nemusíte nikam do kopy chodit s rodičmi a mama na vás je tak nejak zlá. Veď tiež nie je zdravé chodit niekam s niekym stale. Ja neviem napríklad minule mi bolo písané že nemusím napriklad ísť tam a onam....ako stýmto mam pracovat?som velmi citliva na nejaké témy... navyše som chcela koncert...ale na ten môžem vraj zabudnúť podľa ocina..... cil nejdeme ani na dovolenku
@anonym_841620 nakupujem,vysavam,zbieram vajicia, umývam kúpeľňu zrkadlá ,s riadmi sem tam aj varime ,v zahrade
@tina356 no ved aspon ti prejde den, to je dobre ze robis domace prace.
Vykladanie nakupu a zbieranie vajec, polievanie travnika nie je pomahanie mame. To su jednoduche cinnosti,,ktore denne trvaju par minut.
Niekedy rozmýšľam ľahšie nad smrtou..... že by som sa zbaila alebo tak pride ki to lepsie ako ukončiť trápenie
Nájdi si prácu, začlenenie do kolektívu a povinnosti ti pomôžu.
@anonym_eb59af ano lenže ma matka od toho odpudzuje aby som sa odstahovala aj by som s aale povedia mi ze podnajom nebude môj a ze kde naberiem 1000e
@anonym_eb59af len kde najdem tu spoločnost??
Nemám do kopy nikoho, každý je bud certifikovany doktor alebo právnik....ja by som bola bez vdelania...ale robila som skolu pedagogickú ktoru som nedokončila od vtedy som doma a akoby v tom steese...
@anonym_eb59af len kde najdem tu spoločnost??
@tina356 spoločnosť si najdes v práci. Kamošky, kamosov, nové hobby = posun dopredu. Zaujmeš si myseľ, zlepší sa aj psychické zdravie. Snáď vieš, že na psychické stavy je najlepšie zamestnať myseľ, zmena prostredia, hobby…
@tina356 spoločnosť si najdes v práci. Kamošky, kamosov, nové hobby = posun dopredu. Zaujmeš si myseľ, zlepší sa aj psychické zdravie. Snáď vieš, že na psychické stavy je najlepšie zamestnať myseľ, zmena prostredia, hobby…
@anonym_eb59af hobby som si našla zapletanie náramkov...je to dobré čo mi radíte 😇 ale áno to viem,preto ma viac zamestnávali doma rodicia a skor by to asi chcelo zmenu alebo tka nejak
@anonym_eb59af hobby som si našla zapletanie náramkov...je to dobré čo mi radíte 😇 ale áno to viem,preto ma viac zamestnávali doma rodicia a skor by to asi chcelo zmenu alebo tka nejak
@tina356 na zmenu treba financie. “Bez peňez do hospody nelez.” 😉 zapletanie náramkov je fajn, ale skús hobby, kvôli ktorému vyjdeš fyzicky von z domu!!!! Viem, o čom hovorim (čo sa týka psychických stavov)…. Treba ti kamošky, s ktorými pôjdeš každý deň na prechádzku, šport, mesto, odkladať €, nejaká dovolenka, zážitky, pripadne nejaké štúdium…. Nech máš posun. Náramky = nevyjdem zo svojej komfortnej zóny, to je také neslané, nemastne…. A rodicia ak ta ťahajú s nimi, vedia prečo. 😉 mala by si s nimi chodiť.

Polievam trávnik ak s ami podari
@tina356 vykladam nakupy ked treba