icon

Riešenie konfliktu: Frajer napadol otca pri obede

modravilazneba
8. mar 2024

Jeden den sme sa ja, moj frajer a moja rodina (mama, otec, sestra) zisli pri obede u mojich rodicov. Nalada bola dobra, az dokym sa chlapi nezacali rozpravat o politike. Hadali sa kto je vo svete lepsim atd.. proste politika. Vystupnovalo sa to az do takej miery, ze moj frajer z nervov udrel mojho otca do tvare. Moj otec padol na zem a poranil si pri tom ruku. Ked dorucil uder, nechal ho uz na pokoji. Samozrejme som ho ja a moja rodina vyhodila, ja som sa nanho nasrala a uz mu neodpisujem tyzden.. Pise mi ako ho to mrzi a vsetko.. Neviem co si o tom mam mysliet.

macekovam
8. mar 2024

@samikk1 tak si dajbacha aby smerak nemal silnejsi uder ako ty.aby si tu potom nenariekal

negymama
8. mar 2024

@jaskolka no inac moj svokor je taky. Nie su ziadna asocialna rodina ale on je velmi panovacny a arogantny, a ked nie je po nom, nevaha udriet aj dospeleho syna. Uz sme prerusili vztahy po poslednom konflikte.
Bol tam muz so synmi na navsteve, a nie ze nejaka dolezita vec, ale pre banalitu ze pubertaci rano neranajkovali, lebo vyspavali vikend - klasika a dosli k babke hladni, zacal svokor zurit, ze aki sme to rodicia co nedaju detom jest! no jasne uboziatka pubertalne vyrastene - hladuju a ani nemaju ruky aby si vzali daco z chladnicky.
zacal muza nahanat s drevenym kolom po zahrade, aj donho hadzal predmety...jak u sialenych, cista pakaren, a to nebolo prve nasilie v tejto rodine.
tak muz konecne definitivne oznamil mame, ze koncime navstevy a finito, rok sme tam neboli. Nechceme prist o zdravie ci zivot.
Cize mas aj takych ludi, co nejdu po ranu daleko aj ked su dospeli chlapi. Nemaju sebaovladanie.

viestta
8. mar 2024

@modravilazneba moze ta hoc aj nosit na rukach ale udrel. Udrel ineho cloveka. Udrel starsieho cloveka. Udrel tvojho otca. Nevies koho okrem neho este udrel a nevies kedy udrie zas. Teba, vasie dieta, cudzieho cloveka... (a ano agresivni cholerici sa dokazu ospravedlnovat, ospravedlnoc´vata a znova ospravedlnovat a aj tak sa nepoucia a ked im "ujdu nervy" tak im ujde aj ruka. Zas a znova

zuzanazu85
8. mar 2024

Môže ešte ďakovať,že tvoj otec nepodal trestné oznámenie a bez ospravedlnenia OTCOVI šúcha tíško nožičkami(tiež veľmi chlapské). Od môjho by spätne určite neschytal,ale určite by to nenechal len tak,že jeho dcéra je s takýmto neovládateľným buranom.

svetlonos
8. mar 2024

@modravilazneba
a ty nie si schopna vyhodnotit sama situciu ale zakladas na to tému tu?? Taku by som mu plestila ze by sa po💩 a uz ma v zivote nekontaktoval!
Myslela som, ze otec ta napadol a preto mu frajer plestil, ale takato nehoraznost??
Uz len otehotniet, mat iny nazor na nieco ako krezen a utrieska ta aj tehotnu hlava nehlava!
Stratla by som sa s nim jedone s nejakym chlapom aby mu vratil, debilovi sedlackemu.
Ak nahodou otazka, ci sa k nemu vratit lebo ho mrzi -NIE !!! Ak ho to mrzi, moze sa tvojmu otcovi ospravedlnit aj ked to medzi vami bude uz koniec. Bez naroku na obnovenie vztahu. Vtedy by to - je mi luto, myslel vážne!

svetlonos
8. mar 2024

@snazilka_bio_mamka
takeho by som posla do riti aj manzela po 15 rokoch!

betulinka1
8. mar 2024

@modravilazneba Ciže ked s ním niekto nesúhlasí, tak mu dá jednu päsťovku na ukončenie rozhovoru. OMG v zivote by som ho už nechcela vidieť. A nejde o to, že by to bol otec ale o to v akej situácii to vzniklo.

nika11103
8. mar 2024

Pre mna absolútne neospravedlniteľné, neodpustiteľné, neprípustne . Ak by bola akákoľvek téma, akákoľvek nálada, hocičo. Ako si jeden dospelý človek môže dovoliť vztiahnuť ruku na tvojho otca ? Staršieho človeka ? Mohol by robiť hocičo povedať hocičo. Toto keby spravil moj frajer partner manžel milenec hocičo , koniec . Neviem si to ani len predstaviť

pimpa12
8. mar 2024

@modravilazneba v živote by som sa mu už neozvala a môjho otca by som okamžite zobrala na políciu podať TO za ublíženie na zdraví.A k lekárovi pre potvrdenie k tomu TO. U mňa by skončil. Je to kkt a úplný looser.

svetlonos
8. mar 2024

@samikk1
prosim ta ty si tu z toho kozy ribis, ci co? Alebo ai nevyzrety jedine? Ved citaj pi sebe! Mna tiez niekto vie vytocit, ze by som ho najradsej z okna hodila (sikana na pracovisku). No ale neurobim to a dam radsej vypived! Kokos ved uvazuj, ak mas cim!
He super ze tu medzi mnohymi zenami pisu aj chlapi ale ty si v uplnej mimoze.

svetlonos
8. mar 2024

@modravilazneba
a este ti napisem osobny pribeh v skratke. Vztah s mojim ex bol pre mna neopisatelny. Boli sme neuveritelne prepojeni, citali si myslienky, citili jeden druheho objatia aj ked sme boli kazdy inde. Netusila som, ze takato laska existuje tu na zemi. Proste kto nezazil, tazko pochopi - uplne rozumiem.
ALE ... Zial Bohu, bol pacient s chrinickymi bolestami, od 30 rokov koli tomu na ID. cize bol casto aj fyzicky obmedzeny bolestami. Pytala som sa ho, co by robil keby mame male deti a nedokaze sa v tom momente o ne postarat ( keby som u dr trebars). Ja som myslela tak, ze by nevladal. Vies co mi povedal ? Ze by ich zamkol do izby aby ich ochranil pred svojim vybuchom hnevu...
Bola som v soku. On bral lieky, ktore mu sposobovali taketo vybuchy hnevu. V tom momente som to v sebe ukoncila. Este chvilu nas vztah trval, no prestala som ospravedlnovat jeho vybuchy i ked pod vplyvom liekov. Ked bol sam sebou - bol ten nauzasnejsi muz i clovek na svete, spravodlivy, laskavy, milujuci.
Pre mna vsak bolo absolutne neakceptovatelne, sposobit toto nevinnym deťom!
Rozisla som sa s nim - prave koli tym (nenarodenym) deťom. To mi dalo silu odist, lebo ako pisem, ked bol vo svojej kozi, bolo nam spolu ako v rozpravke, carovny vzťah. Nuz, bolo tam toto obrovske ALE!
Nebud blba a nenechaj to zajst k timu aby bil teba a deti - a to on bude, ci s tebou ci s inou, pokial mu to jedna dovoli.

yelena159
8. mar 2024

Nechápem, prečo sa rozprávate o politike. Najmä teraz, keď je to na Slovensku totálne na houby. Je samozrejmé, že vypukne hádka. Ak chcete mať pohodový večer, nikdy nehovorte o politike!!! Bola som svedkom jednej hádky, kvôli politike. Jeden človek sa nasral do NEPRÍČETNOSTI!!

Miluješ chlapa, ktorý ti otĺka tvojho vlastného otca? Tak sa priprav, že týchto úderov bude viac. Snáď potom pochopíš, ale pravdepodobne to bude neskoro.

simoncik
8. mar 2024

@modravilazneba frajer,ktory by si dovolil udriet mojho otca by v mojom zivote viac nemal miesto.prepac,veci sa daju riesit aj inac.tu to touto fackou skoncilo.zatvoril si nav,dy dvere u tvojich rodicov.nemyslim si ze chces mat takyto vztah.

rorino
8. mar 2024

@samikk1 no to vôbec nie je ospravedlniteľné,nech si volil koho chcel,ale iba debil sa pobije pre politikov,nech sú z ktorejkoľvek strany

0kristina0
8. mar 2024

@modravilazneba aj keby si sa mu rozhodla ty odpustit, podla mna mu tvoji rodicia neodpustia a budu ho neznasat, takze ta caka tazky zivot

ada12345
8. mar 2024

No zatial sa k tebe sprava pekne, ale kedze si videla, ze nema problem niekoho udriet, tak raz prides casom na rad aj ty, ked uz nebude do teba taky zamilovany. Keby si s nim zostala, uz nikdy tie vztahy v rodine nebudu v poriadku.

miriam11
8. mar 2024

@samikk1 odpoved idiota v priamom prenose

dianka3
8. mar 2024

@modravilazneba Pošli ho do riti! Ešte raz si premietni v hlave ako ho udrel... mala si mu dať takú facku že by bol červený do dnes. Do dnešného dňa sa ani len neospravedlnil tvojmu otcovi čo mal urobiť ako prvé a potom tebe,no neurobil to! Už len preto by ti malo byť jasné že takýto človek nemá svedomie.
Tebe nič nespravil zatiaľ ale dám ruku do ohňa ak by príde veľká hádka ujde sa aj tebe jedna ak nie viac do tváre. Ty ho miluješ? Milovala by si ho aj keby ťa začal mlátiť však mu odpustitíš keď sa ospravedlní?! Ten úder tvojho otca bolo by prvý a posledný krát čo by si to tvoj partner dovolil. Ukonči to s ním kým nie je neskoro...

egonsk
8. mar 2024

mam sice chlapcov, takze predstavia mi snad niekedy iba svoje dievcata, ale ak by som mal dceru a jej frajer by mi luskol facku, tak uz ho zosivaju na Kramaroch, ako by som mu rucne strucne vysvetlil, ze to bolo extremne cez ciaru.

ahhola
8. mar 2024

@negymama 🤣😃🧐a ja som myslela, ze Troska to riadne prehnal, ked nechal Blazenu, aby jej lavor dal druhu a Venca tiez schytal pravu mamickovsku🤣
Tvoj chlap ma zrejme fyzicku prevahu nad tatkom, nemohol to otocit na zart,chytit vetcheho starca za ruku a Pozor, lebo ti praskne zilka... Takychto baranov musi okolie trochu krotit, poznam chalana, mudry no explozivny psycho, dostal flek snov, par rokov sa ovladal, na co vycerpal vsetku energiu, potom si zrejme povedal, ze bez neho by firma nesla, tak postupne zacal odpustat paru🌀az raz vybuchol na porade (to sa doteraz smejeme, ako sa ti sojovi lateckari tam museli citit ako vo vojne) a na druhy den mal n achystanu vypoved, stacilo podpisat, ale pre istotu boli v miestnosti 2 kusy sbskarov. Teraz rozvaza obedy, to si polepsil👽😂

negymama
8. mar 2024

@ahhola napady mas pekne ale v tej rodine bohuzial tazko realizovat. Po prve svokor nie je vetchy starec, je vyssi od oboch svojich synov a celkom pri sile, po druhe nikdy, nikdy ziadnej srande nerozumel.
v podstate som ho vidiela smiat sa iba v situacii ked sa niekomu posmieval a sarkasticky ironizoval. On rad vyprava historky ako v mladosti tam a a tam na uradnicku prevratil od zlosti stol, a veru to nie je nadsadene. Lebo na vlastne oci som videla ako v zakladoch nasho domu sa do krvi pobil so svagrom. Je to magor a psychopat. No contact...je najlepsie s takymi ludmi.
a s kolegom teda sranda... aspon dostal spatnu vazbu. Ono su len dve moznosti...taki zurivci bud vekom skrotnu a hlavne ich skrotia spatne vazby od okolia.
Alebo nie...a casom bude okolo nich vzduchoprazdno ako okolo svokra..ze ziadny sused, ziadny kamarat, ziadna rodina, nic. Lebo kazdemu raz ukaze svoje prejavy, a ludia aj ti najtolerantnejsi nakoniec ujdu a dovidopo.

deti95060810
8. mar 2024

určite by som vzťah skončila...
mne sa nezdá žeby bola táto téma vymyslená - viem o prípade kedy sa ľudia v rodine dohádali pre Mečiara.... 🙄

moonlight1210
8. mar 2024

@modravilazneba "Len ja ho vazne milujem a ja ked sa na niekoho priputam tak sa mi dava tazko zbohom"

Tak na toto ma zivot liek. Ze jedneho dna sa ta laska preklopi do znechutenia (az nenavisti) a jedine, co si zelas je, aby si ho brala daka druha. Len nech uz je prec a da ti pokoj.

Ibaze to trva nejakych tych 10-15 i viac rokov, nez k tomuto dospejes tym cakanim a konecne ho uvidis v tom pravom svetle.

monikkatt
8. mar 2024

@samikk1 tipujem ta na liberalneho dobrodinca.. pokial nestretnes niekoho s inym nazorom ze? Vystizne
Autorka, ty sa zobud.. nedokazes sa ho vzdat lebo ho strasne milujes? On prid*be tvojmu otcovi a ty za ho nedokazes vzdat?? 😀😀

lutam12
8. mar 2024

@modravilazneba Milá autorka, neblázni!!! Udrieť otca? Otec musí byť veľmi sklamaný. Mám dcéru, ale keby jej frajer udrel môjho manžela a dcéra by sa rozhodla s ním ostať - mala by aj ona dvere zavreté - viem sú to silné slová. Ja by som nikdy nedovolila, aby na dcéru niekto položil ruku a ona by pokračovala vo vzťahu s mužom , ktorý ublížil najbližšej rodine? Nech je otec povahovo aký chce - rešpekt musí byť !!! Ak si taká zaláskovaná - budeš sa môcť pozrieť na frajera každý deň? Nie je posledný na svete. Rodičia sa o Teba roky starali, investovali, milovali Ťa a ty dáš prednosť niktošovi, čo nevie ovládať svoje nervy? Nenechaj sa manipulovať hlupákom !!!

samimami777
8. mar 2024

Ak je schopný len kvôli takej blbosti ako je politická debata dať ranu tak nechcem vedieť čo by spravil pri vyhrotenej hádke. Udrel raz , udrel kľudne znovu a nabudúce to môžeš byť ty. Rodina má pravdu, utekaj .

saxana000
8. mar 2024

Kazdy clovek ma.pravo na svoj nazor a.rozumna argumentacia.je zakladom.debaty.. tu bud nemal rozum.jeden alebo.druhy.treba sa.riadit.heslo..mudrejsi ustupi a temu zmenit..ty ked si videla.kam.sa.to.ubera.preco.si nezasiahla?asi.mu.neprastil.len tak.nad.slizikovou to.muselo.predsa.skor gradovat..
Tal.ci.tak 100.frajerov jeden otec cez.toto by u mna nesiel vlak..

lapersefona
8. mar 2024

@ahhola to by ma zaujimalo co takr vyviezldol ze dostal na druhy den vypoved?bolo to az take hrozne?

lapersefona
8. mar 2024

@negymama prosim ta ako to zvlada svokra s nim?

negymama
8. mar 2024

@lapersefona ziaden odpor, handra bez vlastneho nazoru, je jeho externy mozog, posledne dve bunky v hlave jej sluzia aby udrzala motyku a varechu.