icon

Riešenie problému s vysávaním a deťmi v spálni

8. feb 2025

Ahojte, vzdy v sobotu manzel vysava cely byt, ale vraj nechce aby sme mu vyrili prach ( mame dve deti 2 a 5 ) tak musime byt vsetky tri v spalni kym povysava…niekedy sa to ako tak dalo, sla som s detmi von alebo vybavit co treba, ale teraz maju taky vek ze su uplne psycho a uz mi to lezie von krkom, ked si predstavim ze zas sobota a zas budem vyse hodiny trcat so sialenymi detmi v miestnosti kde im uplne sibe a ja vzdy pridem o 10 rokov zivota pri nich, kedze zacne vysavat najskor o 10 tak nestihnem ani obed im navarit, neskoro ide potom mladsia spat .. proste uplne mi to pride chore ze ja mam sediet na riti a cakat, pricom som mohla urobit zatial tisic svojich veci… odmietam koli tomu varit den vopred… ako by ste to riesili? tiez nemate radi ked pri vysavani deti pobehuju alebo je to uplne mimo takto riesit? lebo popravde ked som bola dieta sa vysavalo za pochodu a nikto nebol nikde zavrety

Strana
z6
thirstymonk
8. feb 2025

Nechapem ludi, co sa idu vzdy posrat z toho vysavania. Ja povysavam aj s hrackami na zemi, nerobím sceny, dokonca, ked niekto potrebuje prejst, viem s hubicou 300 milisekund pockat, kym zrobi krok, nemusim mu z kazdu cenu dzubnut do nohy a zlomit prsty. 🤷

pribinak
8. feb 2025

😳😳😳😳 mužovi šibe??

Kúp si roboticky vysávač a bodka

viestta
8. feb 2025

Mna by zaujimalo kolko hektarov ma vas byt, ked ho muz hodinu vysava.

nelca84
8. feb 2025

By som sa mu vysmiala a robila co uznam za vhodne 😀 inak je normálny?

viestta
8. feb 2025

Admin, zas si zmenil nazov temy uplne mimo podstaty

54tinka54
8. feb 2025

Riešenie č.1: vymeňte sa a vysávaj ty
Riešenie č.2: choď na tú hodinu s deťmi von (tiež najradšej upratujem keď sú deti von s manželom)
Riešenie č.3: kúpte robotický vysávač, zavriete ho do izby nech vysáva a vy si slobodne môžete chodiť po zvyšku bytu 😀
inak tiež nechápem že mu vysávanie bytu trvá hodinu.. to máte koľko izbový?

patka06
8. feb 2025

Uvarila by som predtým ako začne vysávať a išla s deťmi von.

andrejka1974
8. feb 2025

Kašľa by som na to , jednoducho by som si robila svoje veci , vieš čo pozvem ho k nám domov a po hodine pochopí , že to nepôjde stačí vypustiť po byte moju 13 ročnú autistku a bude vedieť že poriadok nie je všetko

saw_
8. feb 2025

Vám šibe obidvom?

zuzanita1609
8. feb 2025

@viestta no tak asi bude chyba v tom,že sa text letmo preletí,zadá pár kľúčových slov a vôbec nezáleží,čo je vo veci. A potom aj ten iný dôvod,ale tu sa rieši úplne mimo politiky,aj keď.... tiché vysávanie môže byť kľudne aj názov politickej témy 😉.

diannas
8. feb 2025

Admin zas odveci nadpis témy …

No a co ti na to mam povedať je to kusok divne 😅 toto som este fakt nepočula. My doma normálne vysavame cely dom cca kazdy den aj 2x za den. Keby mam robit okolo toho taketo ceremónie asi by ma je… 🤣

beronsche
8. feb 2025

@pribinak máš tam navyše otáznik..
Má byť: mužovi šibe.

Autorka - na to by som nikdy nepristúpila. Skúsila by som sa s ním o tom porozprávať, aký je to nezmysel.
Keby na tom aj po rozhovore trval, otrepem mu ten vysávač o hlavu.
Vykazuje aj v iných oblastiach známky obsedantno kompulzivnej poruchy? Lebo toto vyzerá úplne ako OCD...

pribinak
8. feb 2025

@beronsche áno, mali tam byt 2 výkričníky 😁😁

autor
Autor odpoveď zmazal
petrao2
8. feb 2025

Problém mate zjavne obaja
Jeden aj druhý
A povedat o vlastných deťoch ze im sibe a tebe z nich nikdy nepochopím
Spamataj sa a keď už mas muža debila maj ty rozum a navar dopredu

viestta
8. feb 2025

@zuzanita1609 ja uz zacinam mat podozrenie, ze tie nazvy meni AI

zuzanita1609
8. feb 2025

@viestta tak to by ozaj bol ten lepší prípad,zvaliť na AI 😁.

0silvia0
8. feb 2025

2 a 5 rocne deti su psycho? Ved ich zober niekam, urcite by som hodinu netrcala v izbe na povel.
Ak ma tvoj muz aj ine crty divneho spravania, tak sa s tym nejako treba naucit zit, ked si si ho uz vybrala za muza.

A aky bol povodny nazov diskusie?

gribka1
8. feb 2025

Jemu šibe, a ty si nikdy na takúto koninu ani nemala pristúpiť, takže šibe aj tebe? 😂😂 Oznám mu, že končíš s týmto, nech sa zariadi.

viestta
8. feb 2025

@zuzanita1609 mne sa tak rozbehla fantazia pri tom nazve... Ked ma byt pri vysavani ticho, tak nemoze ani vysavac hucat 😅

maryetta
8. feb 2025

Fuuu riadne psycho. Mna sice hneva ze muz vysava tak raz za rok.... ale mat toto tak radsej si to budem nadalej sama aj popri 4 detoch. Jejda. Toto fakt nie... sa ti ani necudujem.

angeli121212
8. feb 2025

Muža by som vysmiala a poslala ho nech si on sedí s deťmi v spálni a ja v tom kľude povysávam...

zuzanita1609
8. feb 2025

Pri zhliadnutí témy človeku napadne,či ozaj existujú tiché vysávače a ako sa to dá,ticho povysávať. Ak už sú ozaj tak tiché vysávače,beriem späť a priznám omyl 😊.A či aj autorka má byť potichu 😆

lenka567899
8. feb 2025

Fuha tak keby ste vysávali častejšie ako raz v týždni tak by to nebola robota na hodinu.. ináč celkom psycho situácia..

anavixy
8. feb 2025

Hm, to co robi on je fakt na hlavu, ale mne sa nepaci ani tvoje vyjadrovanie o detoch. Psycho deti, ktorym uplne sibe… asi tie jablka nepadaju daleko, len u nich je to snad tym detstvom. 😏

beronsche
8. feb 2025

Autorka - ale toto môže byť vážne.. myslím, že neliečené OCD sa môže časom zhoršovať.. až do momentu, kedy to už ty ani nik z jeho okolia dávať nebudeš..
Ak má naozaj také znaky, porad sa s odborníkom a potom sa s ním porozprávaj.

ariannazara
8. feb 2025

Mam 220m2 dom a povysavam to za 15 minút 😂 nechápem čo vysava hodinu

beronsche
8. feb 2025

@petrao2
@anavixy ale no tak, načo tie vzťahovacne reakcie?
Tak povedala psycho deti.. myslíte, že to musí byť na 100% myslené vážne? Nie každý to tak úzkostlivo prežíva. 🙂

annamarin
8. feb 2025

Ved povedz, ze chces povysavat ty q ze si to vymeníte. Nechaj ho hodinu v tej izbe a ty povysavaj. Aspoň si to vyskúša chlapec, aké to je.😄

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6