Riešenie problému s vysávaním a deťmi v spálni
Ahojte, vzdy v sobotu manzel vysava cely byt, ale vraj nechce aby sme mu vyrili prach ( mame dve deti 2 a 5 ) tak musime byt vsetky tri v spalni kym povysava…niekedy sa to ako tak dalo, sla som s detmi von alebo vybavit co treba, ale teraz maju taky vek ze su uplne psycho a uz mi to lezie von krkom, ked si predstavim ze zas sobota a zas budem vyse hodiny trcat so sialenymi detmi v miestnosti kde im uplne sibe a ja vzdy pridem o 10 rokov zivota pri nich, kedze zacne vysavat najskor o 10 tak nestihnem ani obed im navarit, neskoro ide potom mladsia spat .. proste uplne mi to pride chore ze ja mam sediet na riti a cakat, pricom som mohla urobit zatial tisic svojich veci… odmietam koli tomu varit den vopred… ako by ste to riesili? tiez nemate radi ked pri vysavani deti pobehuju alebo je to uplne mimo takto riesit? lebo popravde ked som bola dieta sa vysavalo za pochodu a nikto nebol nikde zavrety
Neuveritelne, ze z tak banalnej cinnosti , ktora sa vo vcsine domacnosti pri detoch deje tak 3x denne minimalne niekto spravi cinnost hodnu rozvodu 😂😂😂 prepac.
😂😂😂😂😂😂tak to je dobre toto!!! Noo ani neviem co ti nato napísať…s týmto keby prišiel môj muž asi by som sa nezastavila od smiechu, či mu do rana preplo..a celkovo, hodinu každú sobotu zabiť vysavanim???!!!! 🙈🙈🙈🙈ešteže je ten život taký dlhy a vy si ho naplno užívate..
Ahoj,tak ti poviem na rovinu.vysavala by som ja keď deti behajú popod nohy .aj varila, lebo s deťmi sa to inak neda.v druhom rade, píšeš ,že sú psycho, asi teda žive ,neposedné.treba si aj to ustražiť a byť dôsledný ako rodič a prisny.ja keď raz poviem,že mi nebudú behať pod nohami,tak nebudú.že mi nebudú chytať hrnce a no]e z kuchynskej linky,tak nebudú.
To sa potom nič nedá urobiť a ty to ako zvládaš,keď si s nimi sama cez týždeň? Vieš si porobiť s nimi bežné domáce práce, varenie alebo na všetko musiš čakať na manžela?
Na hodinu choď s deťmi na vzduch. On je síce šisi, ale ty tiež prehaňas.
Ved choďte von. Aby mi deti behali keď vysávam
a zmyvam dlážku vadí aj mne.. preto to robím večer...robot pobeha povysava a ja za tým už len na mokro poriadne vodným vysávačom....
Ja by som bola rada,ze to za mna spravi a ked este aj tak detailne. Ale v tom asi nebude problem,on ma nejaku psycho poruchu na cistotu? Nie je pedant? Ja by som ho mala v pazi. Nech povysava obyvacku a ked bude hotovo presuniete tam deti k rozpravkam. Potom kuchynu,aby si mohla zacat varit a potom nech si uz vysava kde chce a ako dlho chce
Zas fake tema. Alebo troll.
Toto sa nemoze opytat normalny clovek
A ak cisto nahodou je to pravda
Ste vadni obaja
To kolko hektarov ma akoze ten byt??????!!!
Vysavanie ani vo vile netrva hodinu
A zas neprehanaj vies im pustiz na tablete rozpravky napr... Alebo ist von spievat si kreslit.
Toto je vazne troll tema..
A ked je muz v praci v piatok. Chyt vysavac ty a vysaj za 15 min a mas pokoj.
Toto su teda problemy... Vadni ste... A ty nevydrzis s detmi hodinu v spalni? Tak naco si mala dvs deti
Dufam ze diskusia he fejj
fejk
Tak keď sa môj muž chytí vysávania tiež to trvá hodinu .ale on keď to začne robiť tak fakt vysáva každý milimeter,poodsúva skrine,postele,gauč. Ale ja zatiaľ varím alebo niečo robím a deti sa hrajú okolo nás alebo sa s nimi zavriem do detskej a hráme sa tam.Síce mu to okomentujem že ja by som to mala rýchlejšie ale zase ja by som skrine a postele neodsúvala 🤭
Ty sú zjavne nesvojprávna žena, ktorá doma sedí a čučí a namiesto toho, aby si doma toto všetko povedala, tak drží ústa a sedíš a čakáš kedy dovysava. Ťažká téma toto naozaj
Tak zostaňte v kuchyni, keď vysáva, aby si mohla variť obed, keď je to problém, alebo choď s nimi vonku. Ja tiež vysávam a umývam keď som sama, lebo mi tiež vadí, keď sa niekto motá hore dole. Asi som tiež vadná 🤷♀️
Problem je ten, ze si tam poslusne nakludala ked ti to povedal uz uplne prvykrat
Psycho budete v tej rodine všetci. Decká by som posadila na gauč, pustila rozprávku a nech si upratuje aj varí obed dokedy chce.
Kup si robota a máš pokoj svätý.
Pre mňa si divná ty.Ked vieš, že v sobotu vysáva tak v piatok navarim s v sobotu som s deťmi vonku.Ja, keď vysavam, alebo muž tiež vysavam gauč, za gaucom, v rolldore, za prackou, pred dverami, v šuflíku v kuchyni a kľudne to trvá hodinu
Mužovi rozumiem deti by behali hore dole, ty tiež ide upratovať tak choďte von, alebo hrajte človece😉iné čo by dali za to, že muž povysava
A kedy povysava tú spalnu, keď ste v nej? Aby ju nezanedbal!
@beronsche 3x v jednej vete? Neviem, mne to pride uz take… ze asi toho ma pani fakt dost. Neviem co bolo “vztahovacne” na mojom komente, vyjadrila som moj nazor, ze mi to nepride ok a podla mna to maju doma cele nejake cudne. Mna proste fakt zaujalo viac toto ako nejaky trtko s vysavacom 😅
Necitam prispevky,ale ja by som asi vymenila manzela :D moj zivot sa neprisposobuje upratovaniu.vysavam sice aj 2x denne ale viem to aj bez toho aby som terorizovala okolie.. a doteraz si pamatam,tie hrozne soboty doobeda,ked by som si taaaak rada pospala ,ale nasi ma budili,lebo ved sa ide upratovat...takyto teror,ze sa upratuje vsobotu a byt zavreta v izbe by niekto z nas asi neprezil :D
No a nemôžeš si povysávať sama pri deťoch, napríklad v piatok? 🙃....
Ja mám dom,3 deti, vysavam izbu po izbe ,malého si prekladám ,deti pomaly zapajam a učím....
Muž môže za tebou ísť dlážky umývať ak si chcete pomôcť...
A ty si nesvojpravna,ked podctivo cusis hodinu s detmi v izbe? 😉 V zivote som sa s detmi nikam nezatvarala,ani som ich nezamykala. Kks,normalne nechapem,ako mohli v tom vire prachu 🌪 prezit az doteraz 🫣🤣
..môžem otázku??.. prečo nevysávaš ty priebežne,ale musí muž pravidelne v pravidelný čas??..... načo sa takto deptať a vyrabať problémy??.. keď máte smeti v týždni čakáte až na sobotu??...toto mať doma,tak to utrepem s tým vysávačom😆
On Ťa normálne terorizuje a ty mu to akceptuješ
@miskakyska ved to pisala, cez tyzden vysava roboticky vysavac a v sobotu musi manzel, ona by to tak dobre nespravila. Podla neho to povysava tak ako treba iba on
Dajte si to na striedačku, raz bude vysávať on a raz ty. A nech potom navarí aj obed. Uvidíš či to vydrží. Keď áno budeš to mať už len každý druhý týždeň. Alebo daj mužovi zákaz chodiť do kuchyne keď varíš. Nie raz do týždňa ale po celú dobu.
@saw_ pardón.. čítala som len pár prvých odpovedí...ale aj tak to na situácii nič nemení,aby deptal človeka kvôli vysavaniu
Tak čakajte v detskej izbe. Tam su aspon hracky. Alebo nech vysava a ty ich zober von.
Zas majú perfektne vysaté! A to sa počíta.
Ja osobne som tiež nikdy nemala rada, keď mi pri riadení či vysávaní niekto zavadzal. Ale nemám "psycho" dieťa, takže som si s tým vedela poradiť. Ty si za hodinu v 1 izbe hotová, so šialenými deťmi, kde im úplne šibe 🙄. V tom prípade keby behali po byte, tak by sa povysávať v kľude určite nedalo. Nuž, keď ty odmietaš navariť deň vopred 🤷🏼♀️
Celé čudné
A ozaj ešte..mi napadlo, manžel vie, že ten prach víri vysavanim najviac on??...toto asi neprežije, keď sa to dozvie??😁

Odkiaľ ste spadli? 🤣