icon

Riešenie problému s vysávaním a deťmi v spálni

8. feb 2025

Ahojte, vzdy v sobotu manzel vysava cely byt, ale vraj nechce aby sme mu vyrili prach ( mame dve deti 2 a 5 ) tak musime byt vsetky tri v spalni kym povysava…niekedy sa to ako tak dalo, sla som s detmi von alebo vybavit co treba, ale teraz maju taky vek ze su uplne psycho a uz mi to lezie von krkom, ked si predstavim ze zas sobota a zas budem vyse hodiny trcat so sialenymi detmi v miestnosti kde im uplne sibe a ja vzdy pridem o 10 rokov zivota pri nich, kedze zacne vysavat najskor o 10 tak nestihnem ani obed im navarit, neskoro ide potom mladsia spat .. proste uplne mi to pride chore ze ja mam sediet na riti a cakat, pricom som mohla urobit zatial tisic svojich veci… odmietam koli tomu varit den vopred… ako by ste to riesili? tiez nemate radi ked pri vysavani deti pobehuju alebo je to uplne mimo takto riesit? lebo popravde ked som bola dieta sa vysavalo za pochodu a nikto nebol nikde zavrety

zuzanita1609
8. feb 2025

@miskakyska to radšej nech ani nespomína,bo začne vysávať aj vzduch 😁

pato88
8. feb 2025

Moj muz hovori, ze asi chce mat len hodinu pre seba, vy zavreti a on mozno len sedi na guci pri zapnutom vysavaci. To by asi spravil ten moj, keby vedel zapat vysavac 😅 nie vazne, vysava sa za pochodu, este aj po mokrej dlazke mi pobehaju, byt je tak ci tak za den ako po vojne.

sisaka
8. feb 2025

To je iné psycho. Ale mne tu viac príde psycho žena. Ak chce muž kvalitne všetko povysavať, tak je to určite jednoduchšie, keď sa mu tam nemotajú 3 ľudia.
Keď viem, že každú sobotu muž vysáva o 10, tak ráno navarím a zoberiem deti von. Hodina je nič, ubehne jak nič na hocijakom ihrisku, prechádzke, v herničke…
Keď už by bolo výnimočne mrzké počasie zahrali by sme sa v izbe nejaké hry, postavili niečo z Lega, prečítali knižky, tvorili niečo - plastelina, farbičky … veď to je úplne nič, deťom som sa vždy venovala cez deň viac ako jednu hodinu.
Mňa upratovanie nebaví a kľudne by som chodila aj na pól dňa preč s deťmi, ak by muž chcel v kľude dôkladne upratovať, predpokladam že muž jej nepovedal, že musia sedieť v izbe na stoličkách s rukami za chrbtom a hodinu čumieť do steny.

petamich
8. feb 2025

Mne pride, ze to obaja prehanate. Tvoj muz aj ty, chapem, ze chce mat pri vysavani klud, aj ja chcem a lepsie sa mi upratuje ale neterorizujem domacnost a neziadam, aby boli niekde zarvoreni a ty tiez, lebo to tiez nie je uplne take tazke zobrat deti von, na ihrisko, plavat...kamkolvek, moj muz casto berie dieta von, ked ja chcem v klude upratovat

bielasovicka
8. feb 2025

Tak keď ty varíš, tak posli na hodinu do spálne ty jeho s deťmi nech ti nezavadzaju 🤣

kristiii
8. feb 2025

Na jednej strane je to z jeho strany dosť extrém, ale na druhej vieš čo? Keby mi nejaký chlap raz za týždeň poriadne povysával, vydržala by som aj tri hodiny niekde mimo bytu, veď nech aj zmyje a utrie prach, keď už.

thirstymonk
8. feb 2025

@54tinka54 Aj mne trva vysavanie domu hodinu. Ale mame 8 izieb, vysavame z toho pravidelne 6 + prísl. 200 štvorcov, dva poschodia :D Hodina ubehne ani nevieš jak.

siska53
8. feb 2025

Tak to sprav tak, ze priprav si potrsviny na varenie uz vecer alebo aspon cast uvar vecer a kedze musite vysavat, tak v ten cas ich vezmi von! 10 hodin pocas mojej rd bol cas, ked sme uz boli alebo sa chystali von. Navarene som o tom case uz mala.

domkakvet
8. feb 2025

Zacni vysavat ty, alebo kupte roboticky vysavac, inak by ma zaujimalo ako sa vysavaju zaluzie.

dankanka
8. feb 2025

Inak vieš o tom, že nemusíš byť v spálni? Nemusí byť ako povie on. Začne to trčaním v izbe a skončí kde? Ak sa nemá k činu skôr, nech aj navarí. Keď už by som mu chcela akože vyhovieť, išla by som s deťmi von. Ak sú veľmi akčné, o to skôr.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
huxy
8. feb 2025

Takže chlap vysáva,predpokladám že detailne, aj varí cez víkendy a ty sa tu sťažuješ, lebo nedokážeš hodinu vydržať s vlastnými deťmi? Akosi tomu nerozumiem 🤦‍♀️

zuzulka558
8. feb 2025

Neviem posúdiť , u nás vysavam ja,, hodinu a viac predtým oznámim, že ak je niečo na zemi co tam nepatrí nech si to schovaju alebo to upracu,, ak nie vysavam všetko je mi to jedno ci hračka alebo ponožka, času mali dosť na to,,, ale behať môžu to mi vôbec nevadí

ahhola
8. feb 2025

To ste niekde na lazoch, ze sa na hodinu neviete niekam podiet? 🤔

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mameha7
8. feb 2025

@viestta 😃😃😃Presne. To bolo 1.,čo mi zišlo na um, že mu to trvá fakt dlho.

marca12
8. feb 2025

@domkakvet normalne nadstavcom. Ja ho teda nepouzivam,nechce sa mi,ale boli k vysavacu rozne nadstavce

mareka49
8. feb 2025

Dúfajme že to je jedina obsesia manžela.
Akože pekné že porobi, ale taký zbytočný nátlak okolo toho.
Nech sa zavrie vždy v tej jednej izbe, ktorú práve vysava a vy sa pohybuje vo zvyšku.
My to tak neprezivame a to mám v celom byte koberce.
Šlo by to tak?

marca12
8. feb 2025

@mameha7 Ak vysava prezicne,tak to je akurat. Ja ked robim velke upratovanie raz za cas,tak vysavam mozno aj hodinu. Ale kazdy vikend toto absolvovat,to sa mi ozaj nechce. Preto by som takeho muza ocenila a este keby aj navaril.

autor
Autor odpoveď zmazal
mameha7
8. feb 2025

@marca12 no ja som veľký pedant na poriadok a tiež máme 3-izbový byt. Ale hodinu nevysávam, ani keby som veľmi chcela.

huxy
8. feb 2025

Ano, čudujem sa, že hodinu nevydržíš s vlastnými deťmi. Či už ísť von alebo si niečo spoločne zahrať, to inokedy sa s deťmi nevieš hodinu zabaviť? 🤔

autor
8. feb 2025

@letfenixa 🤣🤣🤣

sisaka
8. feb 2025

@huxy rozumieš tomu správne, muž upratuje, varí a jej je zaťažko vydržať 1 hodinu s vlastnými deťmi. Ale klasika, útočí sa tu na muža, on je psychopat a ona je úplne normálna

autor
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
8. feb 2025

My tiež upratujeme najčastejšie vtedy, keď deti nie sú doma, takze manzela chapem. Nechapem, čo ich nevezmeš von alebo do obchodu, do kutika, keď chce vysávať, alebo sa vymente a vysávaj ty.