Riešenie problému s vysávaním a deťmi v spálni
Ahojte, vzdy v sobotu manzel vysava cely byt, ale vraj nechce aby sme mu vyrili prach ( mame dve deti 2 a 5 ) tak musime byt vsetky tri v spalni kym povysava…niekedy sa to ako tak dalo, sla som s detmi von alebo vybavit co treba, ale teraz maju taky vek ze su uplne psycho a uz mi to lezie von krkom, ked si predstavim ze zas sobota a zas budem vyse hodiny trcat so sialenymi detmi v miestnosti kde im uplne sibe a ja vzdy pridem o 10 rokov zivota pri nich, kedze zacne vysavat najskor o 10 tak nestihnem ani obed im navarit, neskoro ide potom mladsia spat .. proste uplne mi to pride chore ze ja mam sediet na riti a cakat, pricom som mohla urobit zatial tisic svojich veci… odmietam koli tomu varit den vopred… ako by ste to riesili? tiez nemate radi ked pri vysavani deti pobehuju alebo je to uplne mimo takto riesit? lebo popravde ked som bola dieta sa vysavalo za pochodu a nikto nebol nikde zavrety
Toto musí byť vymyslené 🤦♀️ Že od decembra som nebola sama s deťmi von … jeeez
Autorka prečo sa s nimi nezatvoris do detskej a môžte sa tam zabávať? A potom keď bude celý dom tip top hotovo tak odtiaľ vyjdete a muž povysava detskú?
No stale si myslim, ze ste obaja svojski 🤷♀️ mozno tvoj muz tiez tie dve strely nedava a tak chce radsej v klude povysavat a kedze jeho zena nie je aktualne ochotna/schopna/dostatocne odvazna, nazvi to ako chces, byt s detmi hodinu sama vonku, tak vas poprosil, aby ste boli v izbe, nech v klude povysava a nema tam dve tornada, len to si zabudla napisat, ze aktualne sama s dvomi detmi nikam nechodis, to by ten muz hned vyzeral ako mensi monk ze ano
@sisaka tiež si myslím celé je to na hlavu
Tak po prvé -podľa mňa tvoj muž zapne vysávač a sedí na hajzli hodinu (v lepšom prípade)
A po druhé - my vysávame asi 3x do dňa , prebehneme rýchlo byt povrchovo a nikto neje nikde zatvorení drbe Vam obom ( ďeťom sa nečudujem)
No asi to bude tým že ste v spálni? Čo tak zatvoriť sa do pivnice bez svetla ? 🤣 Jaj bože ,nech vysava keď sú vo vani keď je taký úchyl na poriadok
1. Poslala by som polovičku s deťmi von doobeda. Postavila na obed. Počas varenia povysávala pri hudbe.
2. Nevarila by som a šla s deťmi von.
3. Povedala by som, že no nebudem zavretá s deťmi. Vysávaj takto, ako sme. Na rovinu, že mi to prekáža. To znie až absurdne, že musíte byť zavretí v izbe. A aj sa potom tvári, že by chcel medailu za ten hodinový výkon poklidného vysávania?
Vysával by popri tom, ako dávam deti spať. Prečítala by som rozprávku a zdriemla spolu s nimi. Toľko pozitív v jednom vysávaní, jedna radosť!
Autorka vymazala komentáre, tak neviem, čo tam ďalej písala. Ale aj ja som radšej keď sú deti v jednej izbe, kým dám zvyšok bytu do poriadku. Hodinu síce nevysávam, ale ako šibnutá sa necítim, keď toto žiadam.
Kupte si roboticky vysavac a nech vam vysava priebezne kazdy den a nebude mat chlap uzkost zo zvireneho pravhu
Prečo neuprace prvú napr. obývačku a potom tam pôjdeš aj s deťmi, a kým povysáva zvyšok bytu môžu decká pozerať rozprávku alebo si zahráte spoločenskú hru a pod. - my to zvykneme doma tak robiť, ak sa nedá ísť von. Jasné, že v spálni nevedia vydržať veď tam je nuda...nemajú tam miesto na hranie/hračky...takže nech uprace prvú obývačku alebo detskú izbu, a potom zvyšok bytu......a ak ťa štve, že nestíhaš variť, tak proste začnite upratovať až poobede ak doobeda nestíhate...inak tieto riešenia vás mohli napadnúť aj samých...
Za seba napisem, ze mne tiez vadi, ked vysavam a pobehuju mi tam dieta a muz. To iste pri zmyvani podlahy, najlepsie sa mi upratuje ak nikto nie je doma, co sa nestava takmer vobec takze ja tvojmu chlapovi rozumiem. Comu ale nerozumiem je, ze vysava hodinu. Ja mam dom a vysavam max 15-20 minut. Tebe tiez nerozumiem. Nevies vydrzat s vlastnymi detmi hodinu v izbe? Zrejme je chyba v tebe, ze ich nevies zabavit. Ty mas ale iny problem. Mala si retazovy porod, si 5 rokov doma a uz ti z toho jemne zasibkava. Comu sa vobec necudujem. Striedajte sa, jednu sobotu ty povysavas a druhu on. Urobte nejaky kompromis.
Prečo vymazavas komentáre?od včera som tu nebola tak neviem co sa deje 😁
Začne v detskej, keď skončí, tak sa tam zavrú deti. Bude pokracovať v kuchyni. Keď skončí, tak ideš variť a on nech si vysáva ďalej čo chce a ako chce. To je taký problém sa dohodnúť tak, aby bol kľud a všetko urobené?
@anketkarka normálny, logický spôsob.
@bielasovicka asi muž vysáva ne
@bielasovicka nic sa nedeje. Diskusia sa nepobrala ocakavanym smerom...
No neviem ženy...ale mne tiež trvá vysávanie 3 izb. bytu hodinu...cez víkend...keď to robím dôkadne...že odsúvam aj gauč, aj postele, aj nočné stolíky, proste všetko okrem veľkého nábytku...keď vysávačom prejdem aj gauč...povysávam matrace (mám doma alergika)...atď. takže pozastavovať sa nad tým, že niekto vysáva hodinu? kľudne to môže trvať aj dlhšie...a nie, nešibe mi a ani nie som psychicky chorá...ale som človek, ktorý chce mať aj pod gaučom a posteľou čisto...
@viestta 😅
všetko zmazané, čiže výčitky svedomia a manžel luxuje naďalej ?
😀

@kristiii úplne súhlasím 😆