icon

Riešia vaše matky a svokry, že ako teplo sú oblečené ich vnúčatá?

23. mar 2022

Ahojte. Aj vaše mamy/svokry stále riešia ako teplo sú vnúčatá oblečené? Nie je im zimo? Je im dosť teplo? Ta čiapka je dosť hrubá? Nechceš dať ešte vrstvu? Ja už som z toho na prášky. Nebývame s rodičmi, ale vždy keď moja mama vidí deti, tak toto rieši jak zaseknuta platňa. 100x som jej hovorila nech sa nemieša do toho ako sú oblečené ale 0 bodov. Nadpis je prehnaný 😂, ale ona by bola schopná im pri 30 stupňoch dať sveter a šál.

Strana
z2
alanko20
23. mar 2022

Kedysi riesila furt, aby som dala deku, deku sem, deku tam, musi mat deku, uz som sa chcela sama zabalit do nejakej deky a ritualne sa vystrelit na Melmak. Deku som pouzila vtedy, ked som uznala za potrebne.

tululu
23. mar 2022

Mne minule oco vecer volal,ze moj mladsi mal rano studene ruky,ked boli spolu 😀 Ja sa na tom uz bavim,myslim,ze to nemyslia zle,len to lezie na nervy.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
23. mar 2022

Áno, moja mama rieši. Keď bol u nej prostredný syn v zime, prečo má také tenké snehule? Ako normálne sa mi rozum zastavil. Jej je stále zima, tak si myslí, že každému. Keď som išla v rifliach s "dierami" k nej, tak že kde mám silonky, že je zima. Ja celú zimu silonky nenosím, ona to vie, ale tak musí si svoje povedať, že v 70-tke má budú kĺby bolieť a ešte si spomeniem na jej dobré rady. Dokonca mi poslala po mužovi aj kolagén! 😂😂😂 No nemiluj ju!

ajka0207
23. mar 2022

Buď rada že sa starajú len do deti, moja svokra s obľubou rieši aj moje oblečenie, určite mi je zima len v saku, prečo nenosím pančuchy, na Vianoce dostávam pravidelne šál, lebo však určité ho nenosím len žiadny nemám 🙈 jedným uchom dnu, druhým von.

katrinka8
24. mar 2022

Ja si pri tejto otázke spomínam na obrázok nižšie a hlášku, ktorá koluje:
September je mesiac, kedy nosím celý deň pod pazuchou sveter, lebo mame bola ráno zima 😂 (tak si tam treba dosadiť babku, svokru a pod.)

bzet
24. mar 2022

Moj svokor malej aj nohy kontroloval, nie len ruky ked sme prisli z vonka. Furt jej dobehol vyzut topanky. Tak som zaviedla, ze starky moze topanky len obuvat, vyzuva mama :D... Mala neznasa rukavice ale furt omielal, ze kde ma rukavice. Co som jej ich mala prilepit na tie ruky?.. Mozno som to prilis brala ale mna to urazalo, taketo kontrolovanie 🙂

pesmaxipes
24. mar 2022

Svokra mala reči vždy, učila v MŠ, tak ju trápilo len teplé oblečenie a aby dosť jedli, ale to som neriešila, deti mám tvrdohlavé, keď im bolo teplo, tak sa aj tak vyzliekli a basta. Odkedy sme rozvedení, tak na tomto fronte kľud, decká sú už dosť veľké, lenže teraz zase začali rodičia, či nie sú moc tuční, málo sa obliekajú, aká som to matka… Asi to ide s vekom. Ja som dosť flegmoš, mám pravidlo, že do školy kraťasy len keď je teplota nad nulou a v zime žiadne holé brucho a kríže, ináč neriešim (ešte musia byť v čistom a bez dier…)

barbi9999
31. okt 2022

Mile dievcata, aj my raz budeme svokry, na to nezabudajte, budte radi ze sa svokry a mamy zaujimaju...

motolica
Autor odpoveď zmazal
erickatt
31. okt 2022

Ano ja s mojou vnučkou a dcerou, mne je stále zima, ponozky aj v lete, dcera opačne, rada beha bosá a malo oblecena..ale riesime to navzajom, vela krat sa ma pyta na názor. Ale ja sa skôr pytam, nerozkazujem, a rano mi dcera volá ako je asi vonku a co ma plus minus obliecť malinkej

beataxxx
31. okt 2022

Bohuzial to riesim aj ja a musim s tym prestat, pretoze nevyziadane rady nema nikto rad, aj ked su opodstatnene🙂🙂🙂

Strana
z2