Rizikové tehotenstvo a nezáujem manžela
Ahojte. Som na rizikovom tehotenstve. (Krvácanie, zlý stav chrbtice, otvorený krčok… proste moc toho). Mám doma jedno dieťa 5r a muža. Prvé mesiace som ako tak zvládala no teraz ku koncu je to mega náročné, vyhýbam sa nemocnici ako len môžem , snažím sa šetriť a pritom urobiť čo treba. Ale posledný mesiac 9ty už nevladzem, každý deň mám pocit že rodim čo mám bolesti a oroste ten chlap na mňa úplne se*e. Poprosím ho aspoň povysavat a umyť riad lebo keď dlho stojím Normlane ma kvôli chrbatu skrci do uhla a neprejdem ani k posteli bez pomoci. Hovorí že to urobí a neurobí ani prd. Keď vidí ako som ubolena na posteli tak beha okolo a hovorí veď sa musíš šetriť láska. Hovorila som to v dobrom, poprosila som ho aby mi pomohol a nič. Nakricala som na neho a nič… je nejaká metóda ? Alebo sa mám fakt nechať hospitalizovať aby kopol do vrtule ? Ja už fakt neviem… Chcem tak veľa ? Podotýkam že nemá absolútne náročnú prácu ani fyzicky ani psychicky. Dnes zavesil pol pračky pradla štýlom že to nebolo zavesené ale nahádzané na sušiaku. Raz ho boli hlava, raz ruka, raz chrbát ale keď vola kamarát vyskočí z gauca, úsmevy a beha po celom byte ako srnka a drista aj pol hodinu. Keby nemám rizikové tehu je mi to jedno ale rada by som to malé donosila bez ujmy či už pre dieťa alebo pre seba. Mám ho ignorovať, nemám mu uvariť ? Alebo mu nemám oprat ? Ako som písala…. Jemne rozhovory nič a krik tiež nič. Dá sa to nejako dipomaticky riešiť ? 🥀
@majlo1234 ja chapem ze ked si bola nezamestnana ze si mala potrebu byt nejakou formou uzitocna. Aj chapem ze sa chcu zeny muzovi zapacit starostlivostou alebo sa predviest v najlepsom svetle. Rovnako dokazem pochopit aj zeny na materskej. Ale potom sa sily vyrovnali. Sme tu my dvaja. Na rovnakej urovni partaci ktori rozhoduju rovnako aj makaju rovnako na niecom spolocnom. Samozrejme ze si na to ten tvoj zvykol. Aj ja by som si. Ale to nie je doprosovanie. Proste nastavenie pravidiel. A spokojna zena znamena spokojna rodina😂
@letfenixa asi ano, ale na druhej strane ja by som chcela rovnocenneho partnera. A nie idiota, ktoremu treba vsetko rozpravat. Ja somcproste stale cakala nejaku iniciativu, ale evidentne to asi takto mecunguje no. Zeny nepotrebuju, aby ich niekto ukoloval. Oni proste vedia, co treba v domacnosti robit🤗
@reanda vdaka za pekny komentar, mas uplnu pravdu, i ked ja na takeho chlapa, byt len v mojom okoli stale cakam, a nepoznam🫣 a tp s tym kydanim uplne suzniem a rozhodne odmietam kydat na ine zeny
@really8 ja si hovorim, ze tento rok to vyrovnavame konecne. Ja proste musim zmenit seba a svoj pristup
@letfenixa asi ano, ale na druhej strane ja by som chcela rovnocenneho partnera. A nie idiota, ktoremu treba vsetko rozpravat. Ja somcproste stale cakala nejaku iniciativu, ale evidentne to asi takto mecunguje no. Zeny nepotrebuju, aby ich niekto ukoloval. Oni proste vedia, co treba v domacnosti robit🤗
@reanda vdaka za pekny komentar, mas uplnu pravdu, i ked ja na takeho chlapa, byt len v mojom okoli stale cakam, a nepoznam🫣 a tp s tym kydanim uplne suzniem a rozhodne odmietam kydat na ine zeny
@really8 ja si hovorim, ze tento rok to vyrovnavame konecne. Ja proste musim zmenit seba a svoj pristup
@majlo1234 ja som alergicka na "čakám, že si domysliš", to mi robila a chce robiť moja mama, a keď som si domyslela, tak to nebolo nikdy tak, ako to myslela, takže každá moja iniciatíva bola pohanená. Takže ja si nedomyšľam, ale trvám na tom, že keď niečo chce, má sa priamo ozvať. A tak k tomu pristupujem aj ja, keď niečo chcem, ozvem sa. Ale môj partner nemá problém konať sám od seba, takže sa nemusím ozývať so samozrejmosťami.
Išla by som do nemocnice a jemu nechala list kde napíš všetko a uvidíš..s tým že keby zmena nenastala idem časom od neho .

@anonym_autor asi si ukričaná histerka a za všetko ho len kritizuješ, ak budeš pokračovať tak s tebou nevydrží
@anonym_0467d0 vtip roka...podobný kus sa ozval, kiežby s ňou nevydržal, o jedno nezaopatrené decko z ktorého ale nikdy nič nebude menej.🤣🫠