icon

Robí mi to zo srandy?

1. okt 2023

Ahojte.stane sa,ze sa s muzom raz za cas o niecom poskriepime ako vsetci.Vacsinou su to hluposti,ziadne realne problemy.Ked sa udobrime, muz takmer vzdy trva na tom,ze za to dostanem.podotykam,ze je celkom kludas, nebyva agresivmy. On to podava tak, ze akoze sranda, ale realne ma chyti, a da mi na zadok.Alebo este horsie,chyti ma a dava mi slabe facky.Tiez ma stekli,aby mi to bolo neprijemne.Casto sa pritom smeje,ja sa branim bez sance, pistim,kricim.Na zadok mi da dost silno,boli ma to.Uz som mu viackrat povedala/poprosila ho, aby to nerobil.Nefunguje.mne to pride, ze sice ma "skutocne" nezbije, no je to z jeho strany cisto prejav moci :/ Nepride mi to normalne. Vase nazory su ake na to?

Strana
z2
petricienka
3. okt 2023

no tak ja by som mu to vratila a tiez by som sa tvarila, ze to bolo proste len zo srandy. neviem ako ty, no ja by som si nieco take proste nenechala, to nie je sranda a len to ukazuje, ako si ta nevazi

jaond19
3. okt 2023

A chces primitivne riesenie ci normalne? To prve, kopla by som ho do gulí alebo ho len tak "zo srandy" za ne riadne zmackla... vsak v ramci srandy,nie?? Teba tiez nemusi zaujimat ze ho to bolí, ma pochopit ze je to sranda. To druhe riesenie, natocila by som si tento jeho prejav "nadradenosti" a pohrozila policiou, trvala na tom nech bud zacne chodit psychologovi, alebo spolu koncíte. Lebo toto sa moze skaredo zacat stupnovat....

alickapusinka
3. okt 2023

Toto mi vtipne vôbec nepríde TY to berieš zo srandy. Aby sa nabudúce ta sranda nevymkla spod kontroly. Uvidíš čo TI urobí TY mu urob to iste aby si uvedomil. Ak TI povie čo robíš tak že si mu to len vrátila .Ja si myslím že je skryty agresor.

katkami123
3. okt 2023

Keby neexistovali tieto diskusie, v živote by som neverila, že existujú takéto bizáre a niekto takto aj reálne funguje. Občas rozmýšľam či tu všetky tie ženy nestoja pred psychiatriami a tam si odchytujú pacientov ako svojich životných partnerov.

Inými slovami, vyšľahal by ma po hádke do zadku, alebo prefackal, tak sa s ním rozchádzam a nie že ho tu ešte ospravedľujem,- “ale veď on nie je až taký” 🙄 …Nevyvoláva aj on naschvál tie hádky, nepodrýpava prvý, lebo ho už svrbí ruka? Takíto psycho ľudia to totižto davkujú po kvapkách. Prišiel na to, že máš nízku sebaúctu a je to pre teba “Hihihi, Hahaha”, tak stupňuje. Potom nám napíš o 5 rokov, že akú intenzitu to má po rokoch.

Mňa desí už len tá jeho pomstychlivosť a túžba mať navrch tak či tak, ešte aj po hádke, zvláda on nejakú prehru v živote?

Strana
z2