Robím 12tky. Kedy mám variť?
Ahojte.
Ja pracujem dva dni 12ky a dva dni volno.
Muz pracuje kazdy den 8 hodin, plus dochadza cca pol hodinu a vecer chodi po mna, co je vyse hodiny.
Zatial sa stravujeme cez menucka,no ide to dost do penazi.
No ja neviem kedy varit, ked pridem o pol desiatej vecer domov, rano vstavam o 5, posledne co chcem je ist varit.
Umyjem sa, najem a mozeme ist spat.
Ako by ste riesili varenie?
Cez tie volne dni? To ale nevydrzi tak dlho cerstve. Dakujem za rady.
Ani náhodou by som nevarila keby robím 12 tky. No a čo že menučka idú do peňazí, ved zarabas tak si dopraj.
V živote treba nejakú rovnováhu nie po 12 hodinovej práci ešte hodinu varit, absolútne nelogické. Treba si dopriať oddych po práci, nie sa zodrat ako kon, to nieje dlhodobo udržateľné.
Tých pár € ušetríš aj inde, isto sú v živote zbytočnejsie výdavky ako jedlo - predražené telefónne pausaly, poistky, cigarety, alkohol, sladkosti, rýchla móda atď.
Keď robíš 12 tky tak mas isto viac dni voľna, navar si do zásoby na 1 deň v praci a potom zvyšné dni menu
@diamond007 my mame v chladnicke. Ale mame 2 chladnicky. Jednu v pivnici, jednu v byte. Ale pocula som od inych zien ze to skladuju mimo chladnicky a vydrzi. Ja som neskúšala, neviem.
@lujza123 ono je pekne co vravis, ale dnes ludia dru ako kone a nestaci im to na vsetky vydavky, inak by autorka neriešila, ze menicka idu do penazi.
@danielinaa no ak robí 12-ky, tak asi v nejakom závode, v automobilke a pod.... A tam predsa majú možnosť stravovať sa. A veru výber bol dobrý, nie ako v hoteli, no na žel si nikdy, nestazoval
@snezienkaaa82 pisala som ze robim v obchode v nakupnom centrr
My tiez obaja pracujeme a stravujeme sa cez menučka, kantiny.
Ano, stoji to niečo, ale zaroven ked ty sama doma varis, zarataj si tam vlastne energiu, vlastny volny cas, vlastnu energiu a zistis, ze tie menučka su lacnejsie.
Neviem si predstavit prist domov o piatej a este stat za hrncami. Vecere mame jednoduche, do 15 min. Zas mam aj rodinu, aj svoje zaujmy, a ten cas je pre mna vysoka hodnota.

@danielinaa to máte v chladničke stále či v komore/pivnici? O Tomto som ešte nepočula tak ma to zaujalo. Ďakujem za info