Rodičia neprijali priateľa
Ahojte,
chcela by som tu spoznať a poradiť sa so žienkami, ktoré sa trápia s podobným problémom ako ja. S priatelom sme viac ako 3 roky spolu. Bývam ešte u rodičov (VŠ). Rodičov mám veľmi rada a vždy budem. Problémom je, že obaja (hlavne mama) neprijali priatela do rodiny. Jeho povaha je zložitá. Je veľmi prostoreký - priamy,otvorený, ale aj občas to hrubé a vulgárne slovo padne z jeho úst. Pritom je to človek, ktorý je citlivý a rád každému pomôže.
Mama je príliš úzkoprsá a berie všetko príliš vážne. S priatelom k nám domov už nechodíme. Necíti sa u nas dobre, odvtedy ako ho moja mama slovne urazila a povyčítala mu veci ktoré jej vadia. Som ako medzi dvomi skalami. Ako to znášate Vy? A ako fungujete vo svojich rodinách, ked je Váš manžel/pritatel so svojou svokrou na nože.
Ďakujem 🙂
@sardinka335 ja som písala o priateľových rodičoch 😀
@assalka no vieš to sa treba triezvo zamyslieť, že prečo ho naozaj nemajú radi...aký majú názor na jeho prácu, oblečenie, tetovania,piercingy a iné sprostosti....lebo aj tooze byť dôvod prečo ho nemusia....alebo jednoducho sa im nepáči a nechcú ho....ale ty musíš vedieť aký je to človek...napr.moj muž keď sa naštve tak aj zahresi...dobre nepáči sa mi to,ale celkovo je to skvelý človek...lepšieho nepoznám...vo všetkých smeroch...ma neskutočne dobre srdce,je spravodlivy, zodpovedný,nikdy by neklamal...je skvelý otec...jediné čo ma na ňom štve,je to,že dosť majú na neho vplyv rodičia...ale s tým,že im musí pomáhať...nie na názory...názory mal vždy svoje a ostatní si môžu myslieť čo chcu...ty musíš tiež porozmýšľať,aký je to človek,či je lenivý,alebo pracovitý,či míňa,alebo je zodpovedný....vieš lebo zbytočne budeš mať fešáka ,ktorý nebude mať za čo kúpiť deťom jesť,lebo všetko preflaka...alebo takého čo sedí denno denne v krčme a ty ho doma čakáš...takže ty si daj pre a proti....a ak sa citis dospela stoj si za svojim rozhodnutím.

@worker_falcon veď to, že na svete je toľko úžasných bezchybných chlapov na každom kroku 😀 😀 len asi mimo našu galaxiu
@assalka skús sa porozprávať s priateľom, čo ťa trápi, ak ťa má rád, možno sa zamyslí....ale ak je "otvorený" človek, ktorý najprv hovorí a až potom myslí - tak to sa žiaľ nezmení - to nie je o tom, že rodičia neprijali priateľa, neprijal ani on ich a nesnaží sa o slušné správanie pri ich návšteve