Rodina verzus kámoši
ahojte.chcem sa poradit. priatel ked ma moznost pomoct kamaratom ide. ak ma pomoct mne nechce sa mu a rozne vyhovorky ze ide do roboty atd. na mne je prakticky vsetko, domacnost rodina... atd. ultimata plac ani vyhrazky nepomohli neviem ako dalej, normalne sa s nim rozpravat neda chyta velmi za slovicka a nevidi ostatne veci,mele si vzdy len svoje.. dakujem za odpovede
@papinotata presne tak aj ja hovorim ale som vravela dobre že sa mi stali v zivote iste veci,som odolnejšia a viac vydrzim,a ludia su hnusne svine zavistlive to ne aby si pomahali ale ešte si podkopnu kolena hned ako môžu...
popremyslam kočky neham tomu cas ako sa to vyvrbi ak sa neozvem zabila som ho 😉 😉 dakujem vam este raz dosla som aj na nove myslienky a argumenty 😅
@doliva nezabíjaj ho, čo potom s malou? 😎 Len buď vytrvalá, neskáč okolo neho, škoda že si to robila v začiatkoch vzťahu. Začni o seba viac dbať (tým nechcem tvrdiť, že sa zanedbávaš, to by som si nedovolila), miesto toho, aby si mu chystala, skúšaj v kúpeľni nové očné tiene 😀 Nebuď skrátka v domácnosti slúžkou, nebude ťa tvoj manžel ako slúžku brať. Buď tou pipkou, s ktorou si začal. Viem, nie je to vždy ľahké na materskej (nehovor to nikomu, ale aj ja viem, čo je to byť o jedenástej ešte v pyžame a v byte výbuch 😀 ). Rob si tiež vlastný program, ale zároveň mu dávaj najavo, že ho máš rada a záleží ti na ňom. Ale je mobilný, takže alebo bude pomáhať, alebo sa bude musieť o seba starať sám. Drž sa, buď na neho milá, ale NEUSTÚP!!!!
@elahop22 prosim ta a preco nadalej s takym priatelom zijes? Ved ty nie si jeho zena, si slobodne dievca, neznic si zivot s takym typom cloveka. Ked nie je ochotny pomoct svojej priatelke a prednejsi su mu kamosi... nie je o com... rozid sa s nim..priatelov este budes mat dost...kym najdes takeho priatela, ktory sa stane tvojim muzom.
@doliva keď veci neurobíš, tak nebudú 😀 😀 😀 , ja som tiež bola taká krava, že som si myslela, že sa musí všetko a vždy blýskať, napriek tomu, ale už som vyliečená 😀 😀 😀 Dnes som to dotiahla do dokonalosti, upratané a oprané síce je, požehlené ani náhodou (bola u mňa kamoška, kvákali sme vyše troch hodín) a dnes som nevarila - obed som vyzdvihla v reštike 😀 😀 😀 , urobila som iba tortu pre partnera. A ako si bude vážiť, keď zajtra navarím 😀 a zalizovať sa 😀 , netreba ich veľmi rozmaznávať. Len to píšem veľmi rýchlo, lebo je o mňa opretý, aby to nečítal 😀 😀 😀 Keď navarí on, tak ho ospevujem pred všetkými, aby navaril aj druhý krát 😀 😀 😀 😀
chcela som napísať že napriek tomu, že partnerovi nerobilo problém urobiť čokoľvek, ani umyť okná....
@mima4 no lebo s nim ma uz dve deti...s priatelom, ktory sa tak aj nezavazne sprava. Zije si ako slobodny vetroplach bez naznaku, ze by mienil ich vztah niekam posunut. Hnily na vazny krok a rovnako hnily aj v domacnosti. No co by on menil na svojich zauzivanych moresoch slobodneho neviazaneho chlapa ked mu to zena akceptuje? Jaj baby baby...obskakovat priatela...hm...by ma nehlo ani omylom. Nieto mat s nim deticky. Ked chce rodinku nech sa podla toho aj sprava. V kazdom jednom ohlade - od upravy vztahu az po spravanie sa v spolocnej domacnosti! Inac, dostala ma veta, ze mu zavola kamos rano, aby si spolu zapalili a on uteka...OMG! 😝 Sak doma ma len káááámosku tak co by si staby mladik neskocil pokecat. Uf. 🤐
@elahop22 aj môj manžel bol taký...a koľko som sa naplakala, že je radšej s kamaratmi a nie somnou! ale nakoniec si uvedomil, kde je jeho miesto, síce to trošku dlhšie trvalo, ale prišiel nato, že manželka ja viac ako všetci ostatní! každopadne sa sním nehádaj, nekrič nanho kvôli tomu, pretože práve vtedy bude tvoj manžel hľadať útočisko niekde inde....snaž sa byť milá! 😵 držím palce!
@evkakorcek
@mamavera
@doliva
@mima4
@maruska24 ahojte kočky... takze hlasim sa :D dosiel z tetovania nevedel zaspat, siel si zapalit dole k kamosom..uz som vystartovala ze vynadam aj kamosovi od nervu :D kym som dosla nebol tam tak som sa s mojim rafla vysvetlili sme si a od vtedy je ok,, dokonca aj kamosovi povedal ze nejde,(zas potreboval odviest lebo autobusy nechodia! a ked povedal ze nie tak mu este aj teplu sms poslal ze on chcel len to a to 😀 😀 )pomaha mi doma tak asi nieco z tych teplych slov zafungovalo. povedal ze sa posnazi ..kdyby neco pisem vam
dakujem vam vsetkym za podporu ! 😉
@doliva ano je to z casti pravda a zena musi byt silna,aby vedela spravne a takto zareagovat,no na druhej strane,co ak sa to vsetko len zhorsi?!a nim to aj tak nepohne?vo vztahu by mala byt tolerancia a aspon jeden mat rozum...aj ked vtedy je to pre toho rozumnejsieho velmi tazke....
@sea23 Vzťah funguje ked v nom majú obaja rozum, nie len jeden, no väčšinou je to tak, že jeden vždy do vzťahu vkladá toho viac a niekedy aj za toho druhého, len aby to fungovalo, viac lásky, viac pozornosti, viac tolerantnosti. Hovorí sa , že láska je slepá a niekdy cez nu nevidíme sebecký prístup partnera.
presne tak baby! ja mám niekedy chuť tiež zo všetkým buchnuť a dosť,a tak si poviem ale zajtra bude iny deň a idem dalej....ono celý život je komplikovaný a prináša nám niekedy situlácie že " Dakujem pekne" ale potom si poviem:Ale zvládla som tamto zvládnem aj toto,a človek ide dalej 😀
@elahop22 Pomož mu ty, nechaj ho zmiznuť v poslednom okamžiku tvojej prítomnosti, aby vedel, kto si ženu nectí, ten už neomoči: D
@dragonheart Žena je to najkrajšie čo na tejto planéte je, okrem toho, že ju treba trestať, jej treba ukazať prečo život milovať, prečo sa tešiť.
@dragonheart Prajem ti veela lásky v sebe maj

@elahop22 tak spoločný rodinný program treba vymyslieť. teraz bude mať isto aj dovolenku, snáď nepojde kamaratom pomáhať. Treba niečo vymyslieť, kde sa aj dieťa zabaví, aj vy dvaja, a tak. možno vymyslieť aj nejakú spoločnú športovú aktivitu, ktorej sa budete pravidelne spolu venovať.