Hanbí sa za mňa pred rodinou

malena22
22. jún 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť alebo aspon nejaku odpoved na moj problem s priatelom som 3,5 roka co si myslim že je už doba aby ma zoznamil s jeho rodinou ale mam pocit že sa hanbi sa mna som z toho smutna vsetko medzi nami funguje tak neviem co je problem on k nam chodi normalne pozna sa s celou rodinou a teraz stručne on - nikdy ma nezoznamil so žiadnym jeho kamáratom vzdy musim sediet v aute
- ideme k nim domov ja zase čakam v aute
- hanbi sa somnou chodit po verejnych miestach ak je tam vela ludi zase sa za mna hanbi
-ak mu vola mama alebo sestry a potrebuju niekam odviezst ja musim ist domov a on uteka preč hned ( sestry maju obidve vodičaky )
- čo s takym chlapom byvat somnou tiež zrejme nechce
Miminko stale nejake vyhovorky už som zo vsetkeho smutna

simsalabim
22. jún 2022

@malena22 nemas pravdu, nic medzi vami nefunguje. Nie si prenho partnerka, nepocita s tebou do buducnosti. Naco ta ma? No na tu otazku si skus odpovedat sama.

diamond007
22. jún 2022

@malena22 podľa mňa má vzťah iný a ty si bokom

oblecenie99
22. jún 2022

@malena22 aby si nebola tri a pol roka milenka, a ani o Tom netušis...

petamich
22. jún 2022

zena mila a co si robila doteraz? po 3.5 roku vztahu ta nezobral na navsteve k rodicom a cakas v aute? nie za mna to vobec nie je v poriadku a nemam pocit, ze vam vsetko funguje

ked ste spolu na verejnosti, tak ako fungujete? kracate vedla seba ako cudzi ludia? pytala si sa ho preco?

prosim ta hlavne nie dieta, neries dieta pri takomto vztahu

anjelicek26
22. jún 2022

Si si ista, ze nie si len bokovka - milenka? Podla spravania bohuzial celkom isto si...

pribinak
22. jún 2022

Zlatko, toto nie je, že hanbi sa za teba, to sa mýliš, on s tebou jednoducho nepočíta do budúcnosti

vsauce_
22. jún 2022

Presne ako sa píše vyššie. Tam bude niekde inde pes zakopaný a ty si len jeho zábavka. A miminko - takú myšlienku pri takomto človeku hneď vyhoď z hlavy.

katwenka
22. jún 2022

Tak skus sa ho spýtať na rovinu, či sa mu to zdá normálne a ze co ďalej plánuje.

dassena
22. jún 2022

ste spolu uz 3,5 roka a teraz to riesis? co ja viem asi by som sa ozvala kludne aj po pol roku keby som videla ze to niekam smeruje, toto ok nie je.

uhgara
22. jún 2022

povedala by som, ze to nie je o tom, ze sa za teba hanbi, ale pride mi to, ako keby si bola len jeho bokovka a mal este nejaku priatelku, ktoru ozno jeho rodina uz pozna

1angelika
22. jún 2022

"Ideme k nim domov a ja čakám v aute" ??? to akože ako dlho tam čakáš? ..podľa mňa je toto nejaký vymyslený príspevok ..

anjelicek26
22. jún 2022

Zazvoni u nich doma a otvori mu jeho zena s dvoma detmi za ruku a daleko od pravdy to nebude...

mariejenka
22. jún 2022

Ako vieš ze sa hanbí? Povedal ti to? Alebo si to vycitila?domyslela si si? Sa ho rovno mas opýtať, prečo este nepoznáš jeho rodinu, kamarátov, prečo sedíš v aute ako kabela odložená a čakáš? On si ta neváži,lebo ty sama seba si nevazis.
Kolko rokov máš? Ak 28 a viac, rozid sa s nim,a hľadaj takého co ta bude na rukách nosiť. Nie takého,co sa k tebe nepriznáva pred rodinou, kamošmi.

slovenka753
22. jún 2022

@anjelicek26 tiež si myslím 😔

melanta
22. jún 2022

Vždy musím sedieť v aute, toto ako som prečítala, tak som ani nechcela čítať ďalej, ale dočítala som. Moja zlatá naivná, ešte ako dlho s ním musíš byť, aby ti došlo, že vzťah s tebou nemyslí ani trochu vážne? Vážne netúžiš mať namiesto debilka a určite aj klamára normálneho chlapa, s ktorým budeš mať plnohodnotný vzťah? Lebo s týmto ho mať nebudeš, to je snáď zrejmé.

malena22
autor
22. jún 2022

@anjelicek26 mam pocit ze mi otvarate oči neviem co som robila 3,5 asi som si zakryvala oči som s toho zufala smutna čo dalej

malena22
autor
22. jún 2022

@mariejenka ja mam 24 a on 29 😞😞

anjelicek26
22. jún 2022

Ono lepsie otvorit oci teraz, ako zajtra ci pozajtra...ber to tak...chyby robime vsetci...ale toto nie je partner do zivota a ani si ta nezasluzi. Venovala si mu tolko casu a perspektivu do buducna to nema...za ten cas si ste sa s inym muzom mohli vziat a mat babo na ceste... Normalny chlap je hrdy na svoju partnerku a po takej dobe posunie vztah na dalsi level...drzim palce, nech ten rozchod moc neboli.

melanta
22. jún 2022

@malena22 presne ako píše anjelicek, lepšie teraz ako neskôr. Nemáte spoločný majetok, nemáte deti, čiže relatívne je rozchod jednoduchá záležitosť. Hlavne sa nenechaj opiť rožkom, že máš počkať, že už ťa zoznámi a kecy. Mal na všetko veľa času, ako je písané vyššie, za tú dobu majú iný kúpený byt na spoločnú hypotéku, za sebou dieťa aj svadbu. Neverila by som mu nech by mi hovoril čokoľvek. Si mladučká, čiže čas ti ešte neušiel, zaslúžiš si nájsť niekoho, kto bude mať od začiatku k tebe otvorený vzťah.

mariejenka
22. jún 2022

@malena22 no Ja byt na tvojom mieste mu nedám šancu,aby ma ukecal. Cize neotvaraj tému vášho vzťahu u teba doma,alebo sami v aute,ale pri najbližšej príležitosti,kedy on pôjde k mame,sestre výstup z auta a ides s nim.
"Feri,je najlepší a najvyšší čas,aby si ma predstavil rodine, chcem spoznať tvoju mamu,sestri."
Podľa jeho reakcie by som sa zariadila dalej.

jaskolka
22. jún 2022

3,5 roka? Toto ani po 3,5 mesiaci nie je normálne, aby nechcel s tebou ísť po ulici.
Bud ta ma ale ze úplne v paži, a rozhodne s tebou nepočíta do budúcnosti, alebo (co sa mi vidí viac reálne) je ženatý, alebo ma vážnu známosť, tak logicky ta nevezme k rodičom a nechce aby vás dakto videl ako pár.
A miminko ty riešiš s takým človekom? Len toto nie lebo si totálne skomplikujes všetko.
Čím skôr to ukonči, toto nemá absolútne nijakú perspektívu.

lucia147852
22. jún 2022

Podla mna si bokovka… 😟

vikusjk
22. jún 2022

@malena22 uplne mi pripominas pripad mojho byvaleho kolegu, ktory bol zenaty a mal popritom dlhodobo milenku. On k nim chodil, poznali sa s jeho rodicmi, dokonca boli udajne pozerat nejaky pozemok, kde si postavia dom. Ale ona u neho nikdy nebola, zila v inej casti Slovenska a netusim, akymi recami ju vzdy oblbol, ze ju nezoznamil s rodinou atd. Po niekolkych rokoch zistila, ze je zenaty a zacala vsetkym vypisovat, co jej spravil a ako ju oklamal, nebolo to uplne na urovni, ale zrejme zo zufalstva nevedela, co ma robit. On ostal s manzelkou, nejako to prekonali a z nej spravil hystericku blbku, ktorej docista preplo.
Dufam, ze nebudes podobny pripad 🙏 😔

mandzula
22. jún 2022

3,5 roka byt za debila, slusna vydrz...

fiafia
22. jún 2022

@malena22 neverím že toto je real story. Ak niekto dovi takéto správanie k sebe tak je niekde problem 🤦 niesom pes aby som niekoho niekde stále čakala

simca_13
22. jún 2022

Podľa mňa akože tu niečo smrdí, niečo sa mi nevidí, to nie je normálne aby sa takto správal, aby sa za teba hanbil. To nepotrebuješ žiť s takým človekom 🙂

jaskolka
22. jún 2022

@anjelicek26 podobný príbeh som čítala, torz ženu chlap nechcel predstaviť, ísť niekam na dovolenku, vždy presne určené stretnutie v určitom čase, často sa ponáhľal, občas nesedeli reči, čo vravel.
Ona tušila, že dačo je zle, ale zatvárala oči. Otvorila ich, keď videla // na teste, vybrala sa za ním do "bytu rodičov" a tam skoro potratila od šoku. Mlada žena vo dverách, dve deti pri nej a on vysmiaty ako šťastný otecko rodiny 🙈🙈🙈.

pbra40
22. jún 2022

Napadol ma tento vtip, len v otocenej verzii

spadnutaslivka
22. jún 2022

ja tomu aj verím. Človeku to najprv nedopaľuje... Najprv je relatívne skoro (nie výhovorky, ale ani ti nenapadne hneď sa zoznamovať), potom do toho dačo príde... čas plynie a po nejakom čase si to začneš všímať viac. Plus bola 2 roky korona, celkovo sa ľudia menej stretali... Ale tiež mi to zaváňa ženatým chlapom.

spadnutaslivka
22. jún 2022