Rodinný konflikt kvôli Vianociam a nemanželskému dieťaťu
Je tu veľa podobných tém, no aj tak napíšem. Sme klasická rodina. Môj muž má nemanželské dieťa z predošlého "vzťahu" nebol to vzťah. Žena, ktorá chcela chlapa ako zdroj financií preto to dieťa, chlapec má už 13. Skúšali sme spolu žiť - striedavo. Chalan robil zle mne aj našim deťom. Skúšali sme psychológa, rozhovory, nefungovalo to. Už asi 2 roky k nám nechce chodiť. S mužom sa stretáva každý druhý víkend. Chodia k starým rodičom, na výlety. On a môj muž bez nás, lebo ja a naše deti sme pôvod všetkého zla (podľa chalana) on nás nenávidí a podobne reči. Ja som už rezignovala kašlem na to. Blížia sa Vianoce. Chalan chce, aby bol jeho otec na štedrý deň iba s nim u starej mamy. Ja s tým nesúhlasím, lebo náš syn má v štedrý deň narodeniny a su Vianoce chcem aby sme boli spolu ako rodina. Tak som navrhla nech príde chalan k nám a sme spolu všetci, lenže on nesúhlasí a vyhráža sa môjmu mužovi, že ak nebude iba s nim na Vianoce už sa s ním nebude stretávať. Som s toho nešťastná. Lenže ustúpiť nechcem, no nechcem sa ani hádať.
@zorienka28 moja mama ma tiež veľkú záhradu a teda popri Fulltime jobu dokázala vypestovať množstvo zeleniny aj ovocia a následne či už zamraziť, alebo zavariť aby sa to spracovalo. Áno nemala síce čas na vysedávanie pri kávičke alebo televízore. Vždy tvrdila že je to pre ňu relax, že v záhrade má kľud. Takze kľudne to môže aj autorka zvladat
@anonym_005fb8 Presne tak, ale dnesne rozmaznane lenive panicky to nepochopia. Moja mama detto, popri full time praci (narocnej) zvladala 2 deti a domacnost BEZ paperduek, sutimaticjej pracky, susicky umyvacky riadu, robotickeho vysavaca, tepovaca atd atd. Kazdy den tepla vecera, kazdy vikend samozrejme aj pecenie, velka zahrada k tomu a spracovanie obrovdkeho mnozstva ovocia a zeleniny, k tomu velmi vela sila oblecenie pre celu rodinu aj zname, k tomu este aj vysivala a plietla. Podla vacsiny tu pritomnych taki ludia neexistuju 😅. No teraz uz takmer nie, to je zial pravda, ale nemozne to nie je.. Aj teraz sa este najdu sikovne a pracovite zeny..
Takže chlapca do 10 rokov ste vyhodili z domu lebo ma psychické problémy spravanie i evidentne traumy
A preto sa sním stretáva len pár krát mesačne a to nie u vás
Paráda a takto deti dopadnu za dospelých
@anonym_b82903 halooo,sa zobud.Mal s nou vztah-ako pisem minimalne sexualny co je tiez druh vztahu(niekedy tieto vztahy sa pretavia do manzelstva).Ci si myslis ,ze k nej len bezducho chodil?Ze bol pritom nesvojpravny??Urcite sa spolu rozpravali,boli spolu potom v objati,asi ju pozyval aj von do kina ci veceru,nieco spolu riesili-komunikovali spolu,planovali,zili..Ci ty si to ako predstavujes??Ze ide k nej a bezslova ju oplodnuje a potom vypadne??A hej,chodil k nej ako poslusny pes kedze bol z nej namako ako vajicko namako,lebo ho pritahovala.Stretavali sa mozno na roznych miestach,dohadovali sa.A bolo medzi nimi intimno.To znamena v preklade co asi tak??Ze sex je o dotykoch a dotyky su zalozene na citoch.Nieco ho k nej tahalo tak nevypisuj,ze prenho jeho byvala NIC NEZNAMENALA.To si len autorka velmi zela.A nie,nepraktikujem takyto vztah,som roky stastne vydata ale kedze nie sme roboti tak si viem domysliet,ako dokaze chemia fungovat medzi dvomi ludmi.A ani autorkin chlap nie je robot a ked ma s druhou dieta tak tam kua nieco bolo!Nikto do nikoho nezakopne len tak pre nic za nic.Poznam chlapov a tento ked ju oplodnil,tak bol z nej hotovy a to ako sa ukazalo DOSLOVA.je to uplne jednoducha matematika a fyzika v jednom.Preto sa divim,ako jedna dospela zena(s tebou dve)si mysli,ze ten jej je v tom celom uuuuplne nevinne,ze bol ZNEUZITY a teraz chudatko musi niest nasledky.A este nieco ti poviem,asi novinku pre teba.Ked ju oplodnil tak s nou CHCEL mat to dieta-VEDOME!(pokial nebol pod vplyvom drog)Ale autorka nepise,ze je drogovo zavisly tak pocitam s tym ze nebol.Jednoducho napisane,v tej dobe bol zalubeny do tejto zeny a autorka sa s tym musi zmierit.bodka
@pipimonterova To si veľmi málo zažila, normálne sa dá sexovať bez vzťahu, a dokonca aj za účelom oplodnenia zo ženinej strany o ktorom muž ani nemusí vedieť, že je to účel. To fakt nikoho nepoznáš kto si to takto zariadil?
@anonym_autor ahoj, chalanom plieska puberta, ťažko tu hľadať rady, hlavne od bežných mamín, ktoré v takej situácii nie sú. Ja mám dve pubošky doma, a to máme usporiadaný vzťah s mužom a tiež na nás skúšajú kadečo, ale aspoň do toho nevstupujú takéto možnosti typu "už sa s ním nebude stretávať". Ja by som na vašom mieste (teba aj muža) sa radšej znovu poradila s psychologičkou, ako ďalej. Lebo ak muž bude bezhlavo ustupovať, chlapec bude žiadať viac a viac. A to by si mal muž uvedomiť, že tu možno nejde v širšom kontexte o Vianoce, ako o to, že dáva chlapcovi do ruky nástroj, ako ho môžete ovládať - stačí povedať "ak to nesplníš, tak ja už sa s tebou nebudem stretávať". A tu by si mal muž uvedomiť, že či to takto chce do budúcna, alebo či nie je načase vysvetliť chlapcovi, že takto sa muži nesprávajú. Ale - nemám praktickú skúsenosť, chápem, že chlapec je zranený, že mu chýba otec a myslí si momentálne, že musí byť pre neho číslo 1, obáv ho chce odstrihnúť, neviem, možno preto ja by som sa šla poradiť s tou psychologičkou, ktorá vám možno vie načrtnúť pohľad do hlavy toho chlapca.
@slavik79 už nie si anonym? Tamto nebola ani zďaleka moja prvá veta, sorry. A ešte raz - písala som o tej žene tak, aby bolo jasne, čo by dotyčný vzorný otec bol vlastne zač, keby si robil dieťa s nejakou ludrou. Popravde, čakala som, že autorka napíše, že on taky vôbec nie je, že on so žiadnou stetkou predsa by nespal. A už by to hned znamenalo, že tu autorka možno o tej prvej babe vôbec nepíše pravdu. Ak nechápeš, nechaj tak, mysli si o mne čo chceš.
@mamutka nie, uz nie som anonym, prepac ze som sa ta najprv neopytala, ty jeden detektiv.
Takže chlapca do 10 rokov ste vyhodili z domu lebo ma psychické problémy spravanie i evidentne traumy
@anonym_18a13e Kde si čítala, že ho v 10 vyhodili z domu?
@anonym_18a13e Kde si čítala, že ho v 10 vyhodili z domu?
@gribka1 toto je už neuveriteľne co si vedia ženy vymyslieť/domysliet 🤯
@anonym_18a13e z akého domu, kedy ho vyhodili?
@oblecenie99 co sa tyka výživného, to je stara klasika na MK, niektoré to tu povyratavaju, ze ho stoji aj 1000, prečo nie? Zarátajú do toho 3/4 nezmyslov a nepotrebných veci v duchu vsak tatinko nech pekne platí, keď si urobil dieta. Ony si ho neurobili. A najviac rozhadzuje najmä také, čo majú plat 900 brutto, dajú vyše polku platu na dieta a potom asi zvyšok mesiaca susia hubu. No jasne
@anonym_b82903 a potom je tu opacny extrem, kedy nove manzelky vyrataju uplne minimum pre dieta svojho ex, ved zit sa da aj zo stovky.. ale len do chvile, ked sa situacia otoci a ony sa stanu byvalymi. Potom uz zrazu tie vypocty vyzeraju inak.
Tak ako pri kazdej teme aj tu sa vytvorili 2 tabory. Kazda strana ma v niecom pravdu. Co sa tyka oblecenia a ze autorka kupuje detom v Sinsay, no nie kazdy si moze dovolit nakupovat len znackove veci a od noveho roka budu mnohe rodiny vdacne za tieto lacne obchody, ze si vobec budu moct dovolit detom nieco nove kupit. Za mna, na to co to ponosia a ponicia v skolke, skole, to bohato staci. Co sa tyka Vianoc, tak kedze autorkin syn ma aj narodeniny, myslim, ze otcovi by malo zalezat na tom aby ten den stravil s nim. Ja by som to zorganizovala tak, ze bud 24.12. otec absolvuje 2 vecere, najprv doma a potom s nevlastnym synom. Tu doma sa predsa da nachystat aj skor, na 16-16:30 a potom na 20:00 ist oslavit s 13 rocnym synom. Ak to teda musi byt len toho 24.12. Alebo druha moznost, oslavit na obed narodeniny so synom doma, ist potom na skorsiu veceru s 13-rocnym synom a vratit sa domov na 19 a mat veceru doma. Ak su to vsak male deti, toto nebude dobre lebo tak dlho nevydrzia. Znami to robili tak, ze to rozdelili na 2 dni a to 23 a 24 alebo 24 a 25. Na strane druhej, 13 rocny syn nemoze vydierat otca tym, ze ak s nim nestravi 24.12., tak je koniec. Ma dost rokov na to aby pochopil, ze otec ma aj ine deti a bohuzial kompromis sa najst musi. Ked budu tie deti starsie a oni si tiez postavia hlavu, tak komu potom otec da prednost?
@pipimonterova To si veľmi málo zažila, normálne sa dá sexovať bez vzťahu, a dokonca aj za účelom oplodnenia zo ženinej strany o ktorom muž ani nemusí vedieť, že je to účel. To fakt nikoho nepoznáš kto si to takto zariadil?
@gribka1 preboha,tak on s nou ma sexovat bez citu len mechanicky a verit jej,ze berie antiku a to dava plynule do nej????Tak to jej musi sakramensky verit tej zene
Ja nechapem, co sa z dnesnej mladeze vykluje.
Moji rodicia sa rozviedli. Moj otec sa znova ozenil, moja macocha ma neznasala, vzdy som bola cierna ovca rodiny, nikdy som nebola ne ziadnom rodinnom vylete s nimi, nepozvali ma na svate prijmanie mojej sestry, na 40.narodky mojho otca ma pozvala 3 hodiny pred oslavou.
Bola by som stastna, keby som mala takehoto otca, ktory by chcel byt so mnou, macochu, ktora ma prijme, aj ked lubit nemusi, staci ak nerobi zle.
A dnesma mladez namiesto vdaky, sa vyhraza svoju rodicovi, ze sa s nim v zivote uz nestretne.
Vyfackala by som ho.
Povedala by som mu, syn moj vianoce su rodinne sviatky si sucast rodiny, bud ich budes slavit s nami, alebo doma s matkou, starka ide tiez k nam na oslavu.
Lubim ta, otec.
Napisem este posledny prispevok pre teba autorka. Ty si dospela zena, matka a ty mas byt ta, ktora si ma pestovat vztah ku chlapcovi. Z mojho pohladu si aj nieco vymyslas, lebo raz tak, raz onak.., pises ze 5 rokov ziadny kontakt, potom nahlae striedavka. Comu absolutne neverim, lebo takto to nechodi teda. A ak by aj ano, co si robila cele tie roky, ze chlapec k vam nechce chodit, pises ze vas nenavidi, dokonca aj svojich surodencov, co tiez nie je uplne bezne. Pises, ze si chodila s psychologovi. Neviem o tom, aby nerodic mohol riesit taketo veci. A ak ano, kolkokrat to bolo? Neurobila si dost, aby aby sa u vas chlapec citil doma. Kazdy pise ze ma 13 rokov, ze s nim plieskaju hormony, ale ved pises, ze od 5 rokov mal u vas striedavku, bol predsa maly tvarny chlapec, tak ake hormony. Teraz, ked ma 13 si len zbieras ovocie svojej snahy. Neviem aka je jeho matka, podla teba otrasna zena, ktora isla len po peniazoch od chlapa, ktory zaraba 1700, co pred 13 rokmi bolo kolko? 700? A bez vlastneho byvania.. cize zase len nejake fabulacie od teba, aby si ju vykreslila v tom najhorsom svetle. Mozno je najhorsia, a prave tu mozes nastupit ty a dat mi pocit, ze niekomu na nom zalezi. Ale ty pozeras len na seba a svoju rodinu, nejaky cudzi chlapec je pre teba len gula na nohe. A este jedna vec, nie je to NEMANZELSKE dieta, ale dieta z byvaleho vztahu. Nemanzelske dieta je take, ktore by si napriklad urobil teraz tvoj muz s inou zenou. Ja som v ulohe "macochy", inak hrozne slovo, tie deti su este male a ked pridu k nam, tesime sa, volaju ma mama a robim vsezko preto, aby sa citili u nas spokojnr a milovane. Dokonca som jedneho z nich zobrala na dovolenku k moru. Len ja, moje deti a dieta mojho ex. Vies si take nieco predstavit, s dietatom tvojho ex? Alebo mas pocit, ze to by ti narusilo tvoju vlastnu rodinu? Lebo ked ano, nikdy nebude lepsie a budes cakat len na to, kedy chlapec dospeje a budes mat pokoj. Cize sa postav k situacii ako dospela zena, nie jak rozmaznanane decko co bojuje o otca s dalsim deckom,
@pipimonterova ty tiež vieš riadne trepať. Podľa tohto aj ty si taká istá ako chlapcova vychcana matka. Radšej už bud ticho.
@anonym_4d2a64 ja som nikdy nemala milenca,vzdy som mala vztahy normalne.Ale viem podla kamosiek ty trapka,ako to chodi.Nemusim mat ani osobnu skusenost.Kamosky dost vyuzivaju milenecke vztahy ale este ani jednu ich milenec neoplodnil.A preco by som mala trepat???Lebo to ty povies???No lebo len ta tvoja pravda je najpravdivejsia vsak.Ja to vsak vidim tak,ze autorkin muz jej nehovori uplnu pravdu ale taku,aka vyhovuje jemu.Len jej lepi oci ako to bolo s byvalou nech ma pokoj.
@anonym_18a13e z akého domu, kedy ho vyhodili?
@bielasovicka bol v striedavke a keď bol ,,zlý,,tak dali len každy druhý víkend otec s ním
Napisem este posledny prispevok pre teba autorka. Ty si dospela zena, matka a ty mas byt ta, ktora si ma pestovat vztah ku chlapcovi. Z mojho pohladu si aj nieco vymyslas, lebo raz tak, raz onak.., pises ze 5 rokov ziadny kontakt, potom nahlae striedavka. Comu absolutne neverim, lebo takto to nechodi teda. A ak by aj ano, co si robila cele tie roky, ze chlapec k vam nechce chodit, pises ze vas nenavidi, dokonca aj svojich surodencov, co tiez nie je uplne bezne. Pises, ze si chodila s psychologovi. Neviem o tom, aby nerodic mohol riesit taketo veci. A ak ano, kolkokrat to bolo? Neurobila si dost, aby aby sa u vas chlapec citil doma. Kazdy pise ze ma 13 rokov, ze s nim plieskaju hormony, ale ved pises, ze od 5 rokov mal u vas striedavku, bol predsa maly tvarny chlapec, tak ake hormony. Teraz, ked ma 13 si len zbieras ovocie svojej snahy. Neviem aka je jeho matka, podla teba otrasna zena, ktora isla len po peniazoch od chlapa, ktory zaraba 1700, co pred 13 rokmi bolo kolko? 700? A bez vlastneho byvania.. cize zase len nejake fabulacie od teba, aby si ju vykreslila v tom najhorsom svetle. Mozno je najhorsia, a prave tu mozes nastupit ty a dat mi pocit, ze niekomu na nom zalezi. Ale ty pozeras len na seba a svoju rodinu, nejaky cudzi chlapec je pre teba len gula na nohe. A este jedna vec, nie je to NEMANZELSKE dieta, ale dieta z byvaleho vztahu. Nemanzelske dieta je take, ktore by si napriklad urobil teraz tvoj muz s inou zenou. Ja som v ulohe "macochy", inak hrozne slovo, tie deti su este male a ked pridu k nam, tesime sa, volaju ma mama a robim vsezko preto, aby sa citili u nas spokojnr a milovane. Dokonca som jedneho z nich zobrala na dovolenku k moru. Len ja, moje deti a dieta mojho ex. Vies si take nieco predstavit, s dietatom tvojho ex? Alebo mas pocit, ze to by ti narusilo tvoju vlastnu rodinu? Lebo ked ano, nikdy nebude lepsie a budes cakat len na to, kedy chlapec dospeje a budes mat pokoj. Cize sa postav k situacii ako dospela zena, nie jak rozmaznanane decko co bojuje o otca s dalsim deckom,
@anonym_16023c presne
@anonym_autor Vy chcete,aby bol manžel na Vianoce s Vami,jeho syn chce,aby bol otec s ním.Rozhodnutie je na Vašom manželovi, ktorý nech sa už rozhodne akokoľvek, niekto bude z jeho rozhodnutia sklamaný.Bez ohľadu na jeho rozhodnutie,akceptujte ho bez výčitiek, lebo to nie je o tom, že koho má radšej, ale o tom, že neexistuje rozhodnutie, ktoré by ho nezabolelo.Skuste to brať tak,ze su aj profesie,kde rodič na Vianoce nie je s rodinou a aj keď to je smutné, ale rodina to musí akceptovať.V prípade, že to zoberiete trochu pozitívne, koľko rokov bude ešte takých, keď manželov syn bude chcieť byť s otcom na sviatky? Môže sa chalan zmeniť, dospieť a uvedomí si,ze aj ostatné deti majú právo a potrebu byť s otcom....
@pipimonterova “ked ju oplodnil, tak s nou to dieta chcel”. Isteze, ako miliony deti oplodnenych neplanovane... Ty by si mohla pisat scenare do rodinnych pripadov 😂
@liv1 kľudne mu mohla tvrdiť, že berie antikoncepciu, napríklad, ale už viem že príde oponovanie - že aj tak sa mal chrániť. No už je 14r neskoro riešiť ako to dieťa vzniklo. Treba riešiť to čo sa deje tu a teraz
@anonym_autor Vy chcete,aby bol manžel na Vianoce s Vami,jeho syn chce,aby bol otec s ním.Rozhodnutie je na Vašom manželovi, ktorý nech sa už rozhodne akokoľvek, niekto bude z jeho rozhodnutia sklamaný.Bez ohľadu na jeho rozhodnutie,akceptujte ho bez výčitiek, lebo to nie je o tom, že koho má radšej, ale o tom, že neexistuje rozhodnutie, ktoré by ho nezabolelo.Skuste to brať tak,ze su aj profesie,kde rodič na Vianoce nie je s rodinou a aj keď to je smutné, ale rodina to musí akceptovať.V prípade, že to zoberiete trochu pozitívne, koľko rokov bude ešte takých, keď manželov syn bude chcieť byť s otcom na sviatky? Môže sa chalan zmeniť, dospieť a uvedomí si,ze aj ostatné deti majú právo a potrebu byť s otcom....
@viera012345 Vianoce sú sviatky rodiny preto žiadať aby bol otec iba so mnou a s ostatnými deťmi nie mi príde trosku od veci a sebecke. Obzvlast od 13 ročného pubertiaka, ktorý navyše veľmi dobre vie, že jeho brat ma ešte aj vtedy narodeniny. Autorka navrhla, ze vsak môžu byť všetci spolu, ako rodina. No mladému sa toto riešenie nepáči. Holt, tak ma smolu. A to, ze to robí iba napriek, je fakt, keď otca vydiera tým, že keď nie, tak už ho viac nechce vidieť a pod. U mňa by toto bola konečná, keby sa ku mne takto decko chovalo. Puberta- nepuberta.
Ja len dufam, ze tie, ktore sa tu hrdinsky skryvaju za anonym a zastavaju sa tu pubertiaka, ktory sprosto citovo vydiera, nie su tie iste hrdinky anonymne, ktore v druhej diskusii nazvali 7r chlapca (ktory nic zle nespravil, len sa narodil 2 nezodpovednym rodicom) pankhartom.
Spravodlivé je keď sa to strieda, jeden rok Vianoce doma, druhé s nim. Je to o akceptovaní manžela a jeho dieťaťa z predošlého vzťahu. Vedeli ste o chlapcovi keď ste išli do vzťahu. Takto to funguje v rodinách, kde sú deti z predošlých vzťahov.
@gribka1 preboha,tak on s nou ma sexovat bez citu len mechanicky a verit jej,ze berie antiku a to dava plynule do nej????Tak to jej musi sakramensky verit tej zene
@pipimonterova Ešte orimitivnejsie to môže byť, fakt😂😂. Rozum by sa ti zastavil.
@anonym_16023c Ty si asi nezažila zmanipulované dieťa, však? Ani matku, ktorá aj z normálneho urobí zákeráčika. Ak v tom vyrastal a bola mu vtĺkaná nenávisť voči niekomu, on to nevie zhodnotiť ako dieťa. Škodil deťom, nenávidel ich, kradol, lebo mamka povedala. Tam bolo potrebné viac, ako zo strany otca, čo podľa mňa na to nemal, a zo strany autorky, popri svojich deťoch sa venovať nejako výnimočne jednému to proste nedala. Netvrdím, že to tak muselo byť, ale kľudne mohlo. A k tomu, že to mala všetko vyriešiť ona? Teoreticky to nebola jej starosť, ale starosť jeho rodičov, aby to dieťa bolo milované, jej starosť bola mu neškodiť a prijať ho. Na každom je časť viny, ale netreba sa tu vygrciavať na autorku, akoby bola ona celému na vine.
Ale ved autorka navrhla riesenie - vsetci pekne u nich, chlapec odmietol, tak nech ide do riti. Takto zametat s citmi a vydierat. 13r ma uz dost rozumu. Ak ma tvoj chlap rozum tak mu da ultimatum tiez, bud chce byt s nim (a jeho novou rodinou) alebo nie, alebo pocka na dalsi den a mozu byt spolu.
@cyberk Mozno tam nechce byt, ked vidi, ako sa 3 deti capaju po tatkovi a jemu sa pozornost neujde. Co si budeme hovorit, ked ma on 13, tak si vieme priblizne spocitat, kolko maju dalsie 3 mladsie deti. A vieme, ze mladsie deti vzdy vyzaduju vacsiu pozornost, cize sa to toci nonstop okolo nich. A vobec by som sa nedivila, keby este ako starsi este musel obcas aj dohliadnut, minimalne take ze pri stole a podobne.
Navrhnut svoje riesenie a trvat na nom este nie je kompromis. Ked sa tam raz neciti dobre, tak sa neciti dobre.
Ved aj tu sa nonstop odporuca - necitis sa dobre u nsvokry? Tak tam nechod a nech idu len deti a muz.
@anonym_autor Autorka, ja ti kludne verim, ze chlapec je neprijemny. Snad ho takeho nechces doma na vianoce, nie? To by si si protirecila a pekne. Takze kompromis je aky? Co tak - oslavte narodky s malym cez den a potom nech si otec ide za najstarsim, zatial sa mensie pohraju s darcekmi, pozru telku a ani si nevsimnu ze tato je 3-4 hodiny prec.
ja to napíšem z pohľadu dieťaťa. Náš príbeh je veľmi podobný . Som dieťa krátkodobého vzťahu , kde to moja mama ukončila keď zistila že je tehotná, usúdila že jej bude lepšie ako slobodnej matke ako byť s mojim otcom . Otec si našiel druhú ženu , oženil sa mali spolu deti. Chodila som k nim ale veľmi nerada, lebo jeho druhá žena sa snažila byť na jednej strane akože moja kamoška, na druhej strane, vždy sa pozerala čo si beriem jesť , ako často a ako veľa, ako dlho sa sprchujem atď. Nikdy mi to nepovedla priamo ale hovorila to môjmu otcovi , že platia na mňa výživné a ešte tu aj jem a veľa, často sa sprchujem atď. Keď som mala 14 rokov odmietla som tam chodiť, práve kvôli nej a deťom ktoré furt vrešťali , šklbali sa o hračky a robili si zle. Posledné Vianoce ktoré som trávila s nimi som mala 14 rokov a nikdy viac. Nebudem tu rozpisovať ale asi len jednu vetu , neustále sa ma vypytovala na moju mamu , čo robí , čo kupuje , či sa s niekým stretáva, kto k nám chodí a ja som zaryto mlčala, z čoho boli ďalšie konflikty. Potom som už mala podmienku že na Vianoce iba s mojim otcom u starkých, lebo aj ja so chcela mať pekné Vianoce a iba s otcom, tak ako moji nevlastní súrodenci . Bohužiaľ sa tak nikdy neudialo , tak som tam prestala úplne chodiť a s otcom sa stretávať. Akože načo ? Zle som sa u nich cítila a otec proste mal zákaz sa stretávať mimo ich rodinu a keďže bol z môjho pohľadu zbabelý , tak sme sa nestretávali spolu vôbec a trvá to dodnes. Ja už mám 35 rokov , vlastné deti ktoré ešte nevidel a ani sa na ne nepýtal . S dvoma nevlastnými súrodencami ani obraz ani zvuk , s jednou sestrou sa sem tam navštevujeme , ale zas nič vrúcne. Od nej viem že som bola u nich na dennodennom pretrase a jej matka ma neznášala do špiku kosti a to aj keď som tam už nechodila a nestýkala som sa s otcom a keď som ako dospelá požiadala o zvýšenie výživného lebo som študovala v Prahe , bola som nenažraná sviňa ktorá sa nemala ani narodiť.
ja to napíšem z pohľadu dieťaťa. Náš príbeh je veľmi podobný . Som dieťa krátkodobého vzťahu , kde to moja mama ukončila keď zistila že je tehotná, usúdila že jej bude lepšie ako slobodnej matke ako byť s mojim otcom . Otec si našiel druhú ženu , oženil sa mali spolu deti. Chodila som k nim ale veľmi nerada, lebo jeho druhá žena sa snažila byť na jednej strane akože moja kamoška, na druhej strane, vždy sa pozerala čo si beriem jesť , ako často a ako veľa, ako dlho sa sprchujem atď. Nikdy mi to nepovedla priamo ale hovorila to môjmu otcovi , že platia na mňa výživné a ešte tu aj jem a veľa, často sa sprchujem atď. Keď som mala 14 rokov odmietla som tam chodiť, práve kvôli nej a deťom ktoré furt vrešťali , šklbali sa o hračky a robili si zle. Posledné Vianoce ktoré som trávila s nimi som mala 14 rokov a nikdy viac. Nebudem tu rozpisovať ale asi len jednu vetu , neustále sa ma vypytovala na moju mamu , čo robí , čo kupuje , či sa s niekým stretáva, kto k nám chodí a ja som zaryto mlčala, z čoho boli ďalšie konflikty. Potom som už mala podmienku že na Vianoce iba s mojim otcom u starkých, lebo aj ja so chcela mať pekné Vianoce a iba s otcom, tak ako moji nevlastní súrodenci . Bohužiaľ sa tak nikdy neudialo , tak som tam prestala úplne chodiť a s otcom sa stretávať. Akože načo ? Zle som sa u nich cítila a otec proste mal zákaz sa stretávať mimo ich rodinu a keďže bol z môjho pohľadu zbabelý , tak sme sa nestretávali spolu vôbec a trvá to dodnes. Ja už mám 35 rokov , vlastné deti ktoré ešte nevidel a ani sa na ne nepýtal . S dvoma nevlastnými súrodencami ani obraz ani zvuk , s jednou sestrou sa sem tam navštevujeme , ale zas nič vrúcne. Od nej viem že som bola u nich na dennodennom pretrase a jej matka ma neznášala do špiku kosti a to aj keď som tam už nechodila a nestýkala som sa s otcom a keď som ako dospelá požiadala o zvýšenie výživného lebo som študovala v Prahe , bola som nenažraná sviňa ktorá sa nemala ani narodiť.
@anonym_b721e9 niečo na tom.moʻže byť, ale ty si trvala na tom, že to musi byt vylučne na Štedry večer? ja by som sa neopovažila mat takuto požiadavku, mňa by rodičia hned zrušili , ale spravit si štedry deň inokedy s tou babkou a otcom, to by šlo
@anonym_b721e9 zas taketo, že uplny zakaz stretavania dieťata s otcom nie, tiež je otazne, že sa v tomto podrobia bez reči...moj bratranec odstrihol celu rodinu kvôli manželke, čo je tiež choré
@anonym_b721e9 to sa hrozne cita. je mi luto, co si prezila. snad si z toho niektore macochy vezmu ponaucenie.
@anonym_b721e9 čo sa čuduješ ? Hrať sa so svojou matkou na obeť je to najlepšie, že ?

@anonym_b82903 halooo,sa zobud.Mal s nou vztah-ako pisem minimalne sexualny co je tiez druh vztahu(niekedy tieto vztahy sa pretavia do manzelstva).Ci si myslis ,ze k nej len bezducho chodil?Ze bol pritom nesvojpravny??Urcite sa spolu rozpravali,boli spolu potom v objati,asi ju pozyval aj von do kina ci veceru,nieco spolu riesili-komunikovali spolu,planovali,zili..Ci ty si to ako predstavujes??Ze ide k nej a bezslova ju oplodnuje a potom vypadne??A hej,chodil k nej ako poslusny pes kedze bol z nej namako ako vajicko namako,lebo ho pritahovala.Stretavali sa mozno na roznych miestach,dohadovali sa.A bolo medzi nimi intimno.To znamena v preklade co asi tak??Ze sex je o dotykoch a dotyky su zalozene na citoch.Nieco ho k nej tahalo tak nevypisuj,ze prenho jeho byvala NIC NEZNAMENALA.To si len autorka velmi zela.A nie,nepraktikujem takyto vztah,som roky stastne vydata ale kedze nie sme roboti tak si viem domysliet,ako dokaze chemia fungovat medzi dvomi ludmi.A ani autorkin chlap nie je robot a ked ma s druhou dieta tak tam kua nieco bolo!Nikto do nikoho nezakopne len tak pre nic za nic.Poznam chlapov a tento ked ju oplodnil,tak bol z nej hotovy a to ako sa ukazalo DOSLOVA.je to uplne jednoducha matematika a fyzika v jednom.Preto sa divim,ako jedna dospela zena(s tebou dve)si mysli,ze ten jej je v tom celom uuuuplne nevinne,ze bol ZNEUZITY a teraz chudatko musi niest nasledky.A este nieco ti poviem,asi novinku pre teba.Ked ju oplodnil tak s nou CHCEL mat to dieta-VEDOME!(pokial nebol pod vplyvom drog)Ale autorka nepise,ze je drogovo zavisly tak pocitam s tym ze nebol.Jednoducho napisane,v tej dobe bol zalubeny do tejto zeny a autorka sa s tym musi zmierit.bodka
@pipimonterova ty tiež vieš riadne trepať. Podľa tohto aj ty si taká istá ako chlapcova vychcana matka. Radšej už bud ticho.