Rodinný výlet s kamarátmi: Skúsenosti a problémy
Ahojte, nahnevalo by vás tato situacia? S priateľom a dietatom sme sa vybrali na predĺžený víkend do jedného mesta. Priateľ tu ma nejakych známych, s ktorými sa vidí aj počas roka, resp nie sú limitovaný práve na toto mesto. A ide o to, že sme sem včera prišli o 17:00 a dnešok bol strávený s jeho kamaratmi - čiže ja s kočíkom 5m za nimi a oni vpredu kecajú. A vratili sme sa na hotel, kamarat siel s nami, frajer sa prezliekol a šli do mesta zit zatial čo ja som uspala, okupala a nakŕmila naše dieta. A pobyt som platila ja. Mám nervy pretože zajtra ideme domov, nič sme take nezažili a večer trávim sama.
a to si si v priebehu celého dňa nenašla 5 minút, aby si mu jasne povedala, že toto teda nie? Zdôrazňujem JASNE, pretože chlapovi nič nedôjde z náznakov a jeho kamarátom, zvlášť ak sú single, nedôjde už vôbec nič. A inak, koľko máte rokov? Lebo na nejakú veľkú vyzretosť - jeho, teba ani vzťahu - to veľmi nevyzerá...
Tvoj priatel je pako ale to si zistila aj sama.
@0kristina0 Preco by bol pako? Fakt nechapem naco sem pisete ( autor) uplne normalnu vec ktora by nahnevala kazdeho cloveka ( muz ci zena) a sa len nechate huckat cudzimi zenami aky je partner xxx. Co tak namiesto toho sa snim hned o tom porozpravat a vyriesit a ked ste to uz nespravili tak dat navrh ze o tyzden/ mesiac plati on a ideme inam.
Autorka a prečo si to s ním neriešila?
@svetlonos je to jej frajer, nie manzel
Jasne ze by to kazdeho nasralo. Neviem preco sa tak submisivne spravas. Ja by som mu povedala, ze uz idem pomaly na hrad, nech pride za nami, ze ho tam pockame, nech sa poponahla.
@alkoholik kto ju hucka proti komu? Ked je raz chlap pako tak nim je. To nie je ziadne huckanie. Na dovolenku prisiel s priatelkou a dietatom a co spravil on? Vysral sa na nich.
Ale viem ako vyzerá pekný večer. Sorry, dala som si dokopy kočík a 5m ako 5 mesačné dieťa. A len som sa pýtala, ako ste boli dohodnutí. Muž zjavne nedodržal dohodu. Takže máš navrch. Je na tebe, či z toho bude hádka, alebo ponaučenie, alebo skrátka nech ďalší výlet caluje on podľa tvojich predstáv.
No uz by som v buducnosti mala asi vazne obavy s nim niekam ist... toto urobil prvy x? A ako to dopadlo, povedala si mu o svojich pocitoch? Podla mna od neho pekny podraz.
Ešte stále šanca nájsť si iného, ktorý bude mať o vás záujem. Manžel má koľko rôčkov? Nevybureny puberťák
..
@zmrzlinka2021
zle si prečítala, mne je uplne jasne ze nie je manžel, píšem o tom.
Smutné. Je to sebec a ty málo asertivna.
Autorka, 2x som prešla celú diskusiu ale nikxe nevidím že by si písala, že si mu to povedala. Prečo? Ja by som za nimi iste nechodila a keby beží môj muž s kamarátmi 5m pred nami a v noci ani doma nieje hoci to mala byť naša dovolenka ver tomu, že by som sa ozvala a verím tomu, že by sme sa aj povadili. Môj muž našťastie nieje debil. Treba sa ozvať autorka. Nijak ináč sa to vyriešiť nedá.. Ale samozrejme by ma to mrzelo a hnevalo zároveň..
Kým egoista zurkuje by som pobalila dieťa a šla domov autom. Nechala odkaz, že kamaráti mu iste pomôžu s dopravou .
Veľmi nepekne sa zachoval. Hotový Pako.
Normálne kým si za nimi kráčala s kočíkom, mala si mu zavolať “nestíham za vami, ukončite to už a ideme si robiť program”
Nedošlo ti to vtedy, ale teda ako ste ukončili výlet? To je dosť chrapunske od neho a ešte si to necha zaplatiť 😕

Ja by som riešila do buducna moje osamostatnenie. Dieťatko do skolky, ja do prace a toho biologického darcu spermií brala akurát do počtu alebo ho úplne poslala k vide. Dohodla súdne, ze pripadne ocr pôjdu pol na pol. A potom nech si zuruje aj celý život, pokial nebude s dietatom.
No co, mas tiez vadny kus ako v zopar minulých temach zeny.
Ale inak je samozrejme starostlivý, pozorný milujuci otec a manžel, však?
Tuším ze asi nie. Ty chceš rodinu, on sa tak nejak vezie pri tom. Svadba co? Jaj, on asi nepotrebuje papier pravda, ved na co.
Nie som tvrdohlavosťzastankynou svadieb, nech každý robí ako chce. Ale poznám pary pez "papiera" no ti muži fungujú ako Švajčiarske hodinky, zodpovednosť nemusia hľadať v slovníku cudzích slov. Takýto zmätkovia nie sú a rodinný výlet aj rodinný je. Úplne jedno aký vek dieta má.
Môžeš ho postaviť pred hotovú vec - casom. Bud chceš rodinu so všetkým čo k tomu patrí alebo chod do prdele!