Rok po pôžičke nedorazila ani euro
Cez tetu som sa dozvedela,že otec požičal vnucke 30000€na byt .Boli to jeho celoživotné úspory.Uz prešiel rok ani €mu nevrátila.Otec nemá žiadne peniaze
No akože hanbila by som sa za svoje dieťa ako pes že nezačala vracať peniaze môjmu otcovi ( svojmu dedovi ). Akože ako môže tvoja neter takto žiť že vedome prijať požičať peniaze a nesplacať a to je jedno či je študentka alebo nie , bože kde to spejeme fakt vlastná krv ubližuje
@karolinakr oni ho citovo vydierajú .
@michaltat myslim si, ze tie peniaze od nej nedostane. Ona to zahra tak ze to bol dar a jej matka to este aj dosvedci a tvoj otec nakoniec tiez povie, ze to bol dar a ty ostanes ako stvacka. Ono najlepsie by bolo keby otec barak preda kupi si nieco mensie o co sa dokaze postarat a na lieky podobne veci nech prispievaju tie co dostali dar, alebo aj tebe nech da 30000€ ako dar a ste vyrovnane
@prasiatko30 Je tu neaká právnická?
@michaltat draik je právnik. Aj právna poradňa je tu
@michaltat si si uplne ista, ze tvoj otec bude vymahat sudne od svojej vnucky tie peniaze?
@prasiatko30 nebude si pýtať aspoň sa poradiť
@michaltat ked mu vybielila učet a i takjej da kartu k účtu- nemá tvoj otec demenciu alebo alzheimera?
@michaltat v tej rodine su oveĺa väčšie problémy ako nesplatená pôžička - tá je len špička ĺadovca
@karolinakr to bolo pred desiatimi rokmi zhabal jej kartu vtedy
@karolinakr Áno až mi je zle s toho všetkého
@karolinakr až teraz pozerám jej predošlé diskusie. Jednu alebo dve si pamätám
@michaltat ako ty sa informovat mozes ale pokial tvoj otec nezacne v jeho mene vymahat a ziadat tak nemas ako postupovat ty, jedina sa zatnut a povedat, ze ty mu oeniaze nebudes davat nech mu ich dava ten komu peniaze dal. Aj keby si bola vymenovana ako jeho opatrovnik, ci ako sa teraz vola ta figura, tak retroaktivne nemozes vela vymahat ani ty v jeho mene.

@michaltat ked ma tatko vrely vztah so sestrou, na koniec ty budeš ta zla a možno aj vydedena..tak nech sa otec rozhodne, ako chce žit..či spravodlivo, alebo sa len chce nechat využivať vychcanym ĺuďom