icon

Rok po pôžičke nedorazila ani euro

michaltat
20. apr 2025

Cez tetu som sa dozvedela,že otec požičal vnucke 30000€na byt .Boli to jeho celoživotné úspory.Uz prešiel rok ani €mu nevrátila.Otec nemá žiadne peniaze

Strana
z4
karolinakr
22. apr 2025

@michaltat ked ma tatko vrely vztah so sestrou, na koniec ty budeš ta zla a možno aj vydedena..tak nech sa otec rozhodne, ako chce žit..či spravodlivo, alebo sa len chce nechat využivať vychcanym ĺuďom

mariska1989
22. apr 2025

No akože hanbila by som sa za svoje dieťa ako pes že nezačala vracať peniaze môjmu otcovi ( svojmu dedovi ). Akože ako môže tvoja neter takto žiť že vedome prijať požičať peniaze a nesplacať a to je jedno či je študentka alebo nie , bože kde to spejeme fakt vlastná krv ubližuje

michaltat
autor
22. apr 2025

@karolinakr oni ho citovo vydierajú .

michaltat
autor
22. apr 2025

@michaltat nejde mi o tie peniaze,ale o otca .Dokonca ma sestra právo k jeho uctu

tiezjedna
22. apr 2025

@michaltat k notárovi mal ísť on, keď požičiaval peniaze... U neho teraz nič nevybavíš. Choď za právnikom a poraď sa. Možno sa ti tu ozve @draik...

michaltat
autor
22. apr 2025

@michaltat pred pár rokmi mu vybielila účet resp.kartu keď ešte mama žila .

michaltat
autor
22. apr 2025

@tiezjedna ale keď mám potvrdenie a aj notárovi si to dám potvrdiť z jeho podpisom a pečiatkov

tiezjedna
22. apr 2025

@michaltat to ti je úplne na prd, notár tomu žiadnu väčšiu váhu nepridá. Napísal aspoň do poznámky "pôžička" alebo to odoslal len tak, bez ničoho? Ten dokument môže mať nejaký význam len vtedy, keď ho šikovný právnik správne použije. Tá vnučka si reálne aj kúpila byt?

michaltat
autor
22. apr 2025

@tiezjedna kupila

prasiatko30
22. apr 2025

@michaltat myslim si, ze tie peniaze od nej nedostane. Ona to zahra tak ze to bol dar a jej matka to este aj dosvedci a tvoj otec nakoniec tiez povie, ze to bol dar a ty ostanes ako stvacka. Ono najlepsie by bolo keby otec barak preda kupi si nieco mensie o co sa dokaze postarat a na lieky podobne veci nech prispievaju tie co dostali dar, alebo aj tebe nech da 30000€ ako dar a ste vyrovnane

michaltat
autor
22. apr 2025

@prasiatko30 Je tu neaká právnická?

123profil321
22. apr 2025

@michaltat draik je právnik. Aj právna poradňa je tu

prasiatko30
22. apr 2025

@michaltat si si uplne ista, ze tvoj otec bude vymahat sudne od svojej vnucky tie peniaze?

michaltat
autor
22. apr 2025

@prasiatko30 nebude si pýtať aspoň sa poradiť

karolinakr
22. apr 2025

@michaltat ked mu vybielila učet a i takjej da kartu k účtu- nemá tvoj otec demenciu alebo alzheimera?

karolinakr
22. apr 2025

@michaltat v tej rodine su oveĺa väčšie problémy ako nesplatená pôžička - tá je len špička ĺadovca

michaltat
autor
22. apr 2025

@karolinakr to bolo pred desiatimi rokmi zhabal jej kartu vtedy

michaltat
autor
22. apr 2025

@karolinakr Áno až mi je zle s toho všetkého

123profil321
22. apr 2025

@karolinakr až teraz pozerám jej predošlé diskusie. Jednu alebo dve si pamätám

prasiatko30
22. apr 2025

@michaltat ako ty sa informovat mozes ale pokial tvoj otec nezacne v jeho mene vymahat a ziadat tak nemas ako postupovat ty, jedina sa zatnut a povedat, ze ty mu oeniaze nebudes davat nech mu ich dava ten komu peniaze dal. Aj keby si bola vymenovana ako jeho opatrovnik, ci ako sa teraz vola ta figura, tak retroaktivne nemozes vela vymahat ani ty v jeho mene.

trnavacka
18. máj 2025

Nechápem. Veď tvoj otec sj mama zomreli … to si pisala pred rokom …

gab1sol
18. máj 2025
@trnavacka

Nechápem. Veď tvoj otec sj mama zomreli … to si pisala pred rokom …

@trnavacka 🫢🫢🫢

Strana
z4