Rozchod - ex s dvomi tvárami
Ospravedlnujem sa ale moj prispevok bude bez diakritiky. Vcera na obed som sa rozisla s priatelom. Poslala som mu spravu cez Watsapp. Rozchod bol pretoze mi vo vsetkom klamal, bol mi pocas celeho vztahu neverny co som zistila vecer pred rozchodom. Subezne spaval so mnou a aj s jednou stetkou.
Dnes si dal status na Instagram v zneni- Alleingang. Weil ein Lowe nicht mit Hunden lauft. Idem sam. Pretoze lev nebezi so psami - za cim dal svalnate emoji a emoji certa.
Budem vdacna za vase namety na pomstu, predtym ako si ho vymazem na soc. sietach.
Maj v p××××i 😈😈😈
A odkial vieš, že nebol aj s nou zasnúbená? Ja som nepovedala, že si štetka, ale pre ňu môžeš byť stetka
@katkami123 Ja nesledujem jeho profil, nic. Normalne som nasla fotku na domovskej stranke instagramu, kde su vsetky prispevky tych co sledujem. Mal tam fotku a ten status.
Ahoj.
Vobec by som sa nim uz nezapodievala, ani minutu, nevenovala mu uz ziadne myslienky, cas ani energiu. Neznizuj sa na nizsiu uroven kvoli nejakej pomste. Uzivaj si svoj zivot, bud stastna a hrda, a ked ta TAKUTO uvidi, to bude prenho pomsta. 🙂 Ze si stastna bez neho! "Dobra nalada sice nevyresi vsechny vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze stoji za to si ji udrzet." ;) - moje motto.
A hlavne, vymaz si ho hned zo zivota aj vsetkych sieti, pretni veskery kontakt s nim a neustupuj, nepolavuj, maj svoju hrdost a uroven, ak sa k tebe nahodou este niekedy priplazi.
MAS NA LEPSIEHO, tym som si ista. (z tvojich prispevkov)
Drz sa, vsetko raz preboli, neboj nic. 🙂
O taky rok sa na tom uz len budes smiat, mavnes rukou, ze s akym chudakom si sa to zahadzovala, trapila a venovala svoju energiu.
Mas krasny vek, uzivaj si mladost, sviezu energiu, slobodu, zivot! 🙂 Nepremrhaj si tento krasny cas zivota trapenim. Kludne vyraz i do zahranicia napr., nech zmenis prostredie a prides na ine myslienky (a vratis sa ako uplne novy clovek). 🙂
Viem, o com hovorim.
PS: Jemu sa to neskor vrati, resp.minimalne to olutuje, ze ta stratil. Nechaj to na karmu, nespin si ruky. 🙂
Drzim palce!
@jaskolka On ma 24 rokov, nie je taky mlady
... skratene: ser nanho, nezasluzi si ta ani tvoju pozornost. 🙂 Pride lepsi, na stopro, aj ked mozno nie hned. Venuj sa sebe a rob sa stastnou. Na to by som sa teraz zamerala. Na nic negativne ako hnev ci pomsta = negat.energia.
Booooze chlapov milion na svete treba povedat cau a hotovo ved neni jediny na svete
U chlapca 24 to je obvykle ako by mal 20.cest výnimkám, ale toto výnimka nebude
Tak si ho proste zrus všade, instagram, Facebook, všade, kde sa dá, si ho blokni, nech nič od neho nevidíš. Takto sa vyzretý chlap nespráva, ty ho nezmeníš a už to, ze ťa cely čas podvádzal o niečom svedčí, takze od neho zázraky nečakaj, ze teraz bude lepší, keď bol cely čas trtko. Niekedy až po rozchode spoznas pravý charakter chlapa, bohužiaľ. Urob sek, hrubú čiaru až po roku, dvoch, by som možno raz iba pozrela, čo nové a opäť blokla. Zameraj sa na niečo iné vo svojom živote, čo ťa bude napĺňať, či tak knihy, športuj,...
Neries...karma ho dobehne a kto uveri v jeho pravdu - casom si to pri nom skusi na vlastnej kozi. Ked to urobil tebe -urobi to aj inej. Ser naneho
Hlavne Bud rada ze spolu nemate dieta .. bol tvoj prvy ale nemas snim nieco co by vas spajalo na cely zivot raz bude zabudnuty. Iba jedna kruta lekcia od života.
A co ma ten status s vasim rozchodom? Podla mna nic... vymaz si ho a zabudni. Naco ti takeho cloveka co i len o minutu dlhsie v zivote?
Autor nič v zlom, ale po polroku byť zasnúbení a mať termín svadby a dať mu pred svadbou panenstvo? Dúfam že ten termín svadby nebol o 2 roky a že si s ním spala až po zasnubach.A že si si ten prsteň nechala a overila, že to nie je len bižutéria, ale pravý zlatý prsteň. Lebo ak by to bolo po zasnúbení a ešte by ten prsteň nebol zlatý, tak potom by som si pomyslela, že nebudeš prvá, alebo možno si bola prvá, ale nebudeš posledná, ktorú takto zlomil aby mu dala..... Prepáč, ale podľa mňa krátky čas na chodenie a zasnúbenie sa. Si mladá ešte a nemyslím si, že si ho dosť poznala na to, aby si mohla povedať, že to bude na celý život a hneď musíš skočiť do manželstva. Máš poučenie, nie každý prsteň znamená, že je ruka v rukáve a že je to myslené úprimne a vážne....
Tak zeny krasavec mi uz stihol napisat na Instagram, Watshapp sice len Ahoj a moje meno, ked som neodpisovala tak mi volal. Pozrela som mu ten status a bol uz zmazany, nechal si len fotku. Zrejme to zmazal predtym ako sa mi chcel ozvat.
A nie nebudem s nim komunikovat, ani mu odpisovat.
Daj si pidobny status
Najväčšia pomsta je ignoracia.v ponímaní 18 ročných - blokmi insra, fb, what's up, viber a neviem co ešte všetko máš.. Nekomunikuje, nedvíhaj.. Nestojí za to
@sense On ten status vymazal predtym ako mi volal, asi si myslel, ze som to este nevidela. Predtym hral machra.
@dankanka Ja s nima nekomunikujem
Tak ser na neho.
Mas 18,vies akych kretenov este v zivote stretnes??Ja to chapem,mladost,pochabost,horuca hlava,zbrkle reakcie,prva laska... Takto ti poviem,my zeny sme kreativne,urcite prides na to ako sa mu pomstit a s velkou pravdepodobnostou sa budes potom citit urcite lepsie.Ale poviem ti tak.V 30-tke sa budes smiat sama nad sebou ako ta to nasralo,ze si to vobec riesila a povies si "Tupka!" Ver mi.Co myslis,kolko zien ma deti a manzela z prveho frajera?Kazda z nas mame nieco za sebou,debilov ktory im narobili dlhy,deti,milenky,poznam taku ktora si kvoli chlapovi vzala uver a on jej za chrbtom urobil decko inej a ona ten uver dodnes splaca 🤦♀️ Chlapi su vo vseobecnosti podla mojho nazoru hovada a fakt brat tieto veci prilis vazne bude skodit iba tebe,im urcite nie,tak sa na to vykasli.Raz stretnes takeho,s ktorym to bude ine.
Najlepsia "pomsta"je vobec nereagovat 😂
Ale zase ked sa chces nejako pomstiť, to znamena ze tato kapitola nie je este uzavreta
Pomstu? Najvacsou pomstou bude ak ostanes uplne ticho a nebudes reagovat na jeho primitivne sposoby vykriku. Ja to vidim tak,ze pan king si lieci svoje ego takymito trapnymi statusmi. Vobec by som nemarnila cas nad premyslanim ako sa mu pomstit. Hlavu hore,staraj sa o seba,nahod sa,nech moze slintat o co prisiel.
Baby fakt dobre pisete. Dakujem vam. Mate pravdu. Dala by som vam lajk len mi hapruje pocitac, tak mi nejde davat ani lajky, ach jaj. Niektore ste fakt super.
@marca12 uplne s tebou suhlasim. Nevie sa vysporiadat s tym akym sposobom som sa s nim rozisla. Bolo to strucne, jasne, ziadne omacky, ziadne city, ziadne vycitky.
,,Nechcem byt viac s tebou. Nas vztah povazujem za ukonceny.,,
On napisal; Okey, ako chces. Tiez strucne a akoze ma na haku. Ale cakal, ze doleziem ja a necakal, ze sa s nim rozidem. To musel byt napor na jeho ego, aj to ze som mu neodpisala, nezdvihla telefon.
Juj, tu ta za to zlyncuju. 😀 Nesprávna stránka, tu sú hrdinky, čo sú dokonalé. Chceš pomstu? Jasné, ja ťa chápem, aj ja by som na tvojom mieste chcela a poriadnu. Máš nervy, si sklamaná, je to pochopiteľné, ešte je to čerstvé a nevychladla si. Ja ti len odporučim ešte chvíľu predsa len vychladnúť a až potom ťa napadne niečo, čo nebudeš ľutovať 😀 držím palce
@marca12 Jaj a este na konci som mu napisala ,,napriek vsetkemu, vsetko dobre.,,
@vedorka Vsak aj ja si myslim, ze je ine ked to cele clovek preziva osobne a hrdinky by reagovali uplne inak ako pisu. Vsak uz ani nemam k comu reagovat - hrdina status predtym ako sa pokusil so mnou spojit zmazal.
@vedorka Ja si uvedomujem ze ho vytaca, ze som sa s nim rozisla minimalisticky, to ho fakt stve. Ale viac si nezasluzi. Ziadne vystupy, vycitky, total nic.

@maciatkolulu Ja som s nim spala po pol roku vztahu, boli sme zasnubeni, mali sme termin svadby, tak aka som bola stetka