icon

Rozchod - ex s dvomi tvárami

3. mar 2020

Ospravedlnujem sa ale moj prispevok bude bez diakritiky. Vcera na obed som sa rozisla s priatelom. Poslala som mu spravu cez Watsapp. Rozchod bol pretoze mi vo vsetkom klamal, bol mi pocas celeho vztahu neverny co som zistila vecer pred rozchodom. Subezne spaval so mnou a aj s jednou stetkou.
Dnes si dal status na Instagram v zneni- Alleingang. Weil ein Lowe nicht mit Hunden lauft. Idem sam. Pretoze lev nebezi so psami - za cim dal svalnate emoji a emoji certa.
Budem vdacna za vase namety na pomstu, predtym ako si ho vymazem na soc. sietach.

Strana
z3
23121974
3. mar 2020

Hrdinky by reagovali inak? Si myslíš,že v tvojich 18-tich rokoch si toho prežila viac a horšie veci ako my,čo tu máme o 15,20,25 atď rokov viac? Sú 1000x horšie veci,čo sa ti môžu neskôr v živote stať a budeš sa s tým musieť naučiť žiť a nie riešiť statusy a ako sa pomstiť ex.Vy dvaja ste ešte nevyzreté deti..Ale na to si ešte počkáš niekoľko rokov.Potom môžeš na margo nás písať,že hrdinky 🙊

heidi4
3. mar 2020

Skor si myslim, ze tu ide o to, ze autorka nikomu neublizila, ale jej bolo ublizene. A niekto tu sa vyjadril na jej adresu, nieco v zmysle, ze co ak je ona "stetka" namiesto jej ex-priatela milenky. Neviem, ako by to inej zene padlo, byt podvadzana, nevinna, ranena a este za stetku. A ci by nasla len same pekne a MiLE slova na milenku svojho partnera. Pochybujem.

autor
3. mar 2020

@23121974 Ja sa s nikym nepredbieham v tom co som najhorsie zazila ani nezlahcujem utrpenie inych. Zrejme ste zazila tiez zle veci z ktorych ste frustrovana.

veronikaszabova
4. mar 2020

@23121974 presne, trefne. "Ze hrdinky" 😳 no malo ma toho autorka v 18tich este preskakane v zivote 🙈🤷‍♀️

mondolina
4. mar 2020

Buď rada, že sa vyfarbil takto skoro a nepremárnila si viac rokov. Takže super.

23121974
4. mar 2020

@veronikaszabova 😉 Však práve,v 18-tich ešte nič.nech si počká keď bude mať 30,40 a potom môže toto povedať 🙊

23121974
4. mar 2020

Každá z nás zažila zlé veci v živote aj teba čakajú,neznamená že som frustrovaná.Ale viem,čo je v živote podstatné a nie riešiť nejakého debila,čo si pridáva statusy...Ešte sa v živote párkrát popáliš a potom pochopíš,že zapodievať sa hlupákmi je zbytočná strata času...

ladygina
4. mar 2020

heh pomstu? ako ja neviem, tiež sa mi stalo v živote bárs čo, no neviem, nikdy som nejak na cielenú pomstu nebola. podľa mňa sa život s každým vysporiada po svojom

jancejance
4. mar 2020

Chcel ťa vytočiť a preto si dal taký status. Evidentne mu to vyhovovalo taký spôsob života. Najlepšie spravíš, keď ho budeš ignorovať a aj ju. Môžeš byť rada, že si od neho niečo nechytila a že nemáte deti. Si mladá baba, tak hlavu hore, máš celý život pred sebou.

hope87
4. mar 2020

Zbezne som si precitala...a netreba riesit ziadnu pomstu. To, ako si sa s nim rozisla a ze mu neodpovedas na spravy a nedvihas telefon, je pre neho dostatocnym trestom. Evidentne to nemoze prezret. Nemusis dokazovat druhym, ze on je ten, ktory zlyhal, ktory spravil chybu. Satisfakciou ti moze byt, ze ho vytaca a uplne zranuje jeho ego to, ze ho ignorujes. Len je dolezite, aby si nepolavila. A teraz ho doraz a vsade aj na soc.sietach si ho vymaz a zablokuj 😀 👏

marca12
4. mar 2020

Tak je to jasne,preco napisal ten hrdinsky status a poviem ti,ze ten rozchod bol dostatocnou pomstou. Necakal to,padol na hubu a jedine na co sa zmoze,budu taketo trapne statusy. Ale praveze clovek,ktory to pise je dost raneny alebo teda aspon jeho ego.

annamarin
4. mar 2020

Keby ho to neranilo, nenapadlo by ho písať takéto hrdinské statusy.

katkami123
5. mar 2020

Baby už jej tu toľko nenakladajte. Koľké z vás čakali pol roka, ja som pri mojich mnohých spolužiačkami ešte na strednej žasla, ze mnohé išli s chlapom po tyzdni niekde na dovolenke, pritom boli predtým panny, mnohé do mesiaca do toho vhupli. A každý si niečim prešiel... keď chlap podvádza, nie je to vôbec vhodný partner do budúcna, len si predstav, keby prišli deti, čo by robil potom, lebo vtedy žena niekedy nemá čas sa ani vys..ť. Dobre si urobila, takéto charaktery pri náznaku trochu väčšej zodpovednosti zeny radi opúšťajú, lebo sú to vecne nevyburene deti. Sú chlapi vhodný na vážny vzťah a rodinný život a sú zase chlapi, ktorý sa naň vôbec nehodia, nie každý ma tu predispoziciu a on je z tých, ktorí sa nehodia. Veď ešte sa nič nedeje, nemáte hypotéku, deti a už podvádza.

Strana
z3