icon

Rozmaznaný muž

22. jún 2023

Randím s mužom ktorý mi oznámil že v živote nebude variť ani žehliť je toto normálne či aká je to generácia mužov ? Má toto využitie do budúcna ?

Strana
z2
sense
22. jún 2023

Môj tiež nezehli, ani nemusí nakoľko veľmi rada zehlim a až na pár výnimiek zehlim všetko. Ale ja som zas môjmu tiež oznámila ze nemienim robiť doma upratovačku a nech nečaká ze on bude mať po práci voľno a ja druhu sichtu a ešte aj na polovicu financovať domácnosť.
Tvoj ti povedal dopredu aby si mu to o pár mesiacov ci rokov ne vyčítala a je na tebe ako sa zariadis

hope87
22. jún 2023

Mne osobne by to velmi vadilo, mat chlapa, ktory nedokaze alebo skor nechce porobit veci, co sa tyka domacnosti, zahrady atd a radsej si niekoho na to zaplati alebo to spravi zena?? Mne to pride celkom alibisticke hovorit taketo veci na zaciatku vztahu. To aby bol chlapec mimo obliga, ak by si v tom vztahu vytrvala a niekedy to od neho vyzadovala, bude mat argument, ze ved ja som ti to predsa hovoril uz na zaciatku, ze to robit nebudem 😀. Ale zaroven ti odhalil, aky je a dal ti krasnu moznost z toho vztahu vycuvat, lebo to vsetko, co tu pises je pre mna totalna stopka. Taky lenivy neschopak? Dakujem, neprosim 😉. Vela veci sa nam nechce robit ale robime ich, lebo musime a treba ich spravit. Napr. ani moj chlap nezehli a standardne ani nevari...ale ked treba, navari. Bezne umyva riad, dava prat, povysava, robi okolo domu, atd atd atd.

nelca84
22. jún 2023

U nas sa nezehli vobec, takze o jednu starost menej. Manzel povysava, zahradu pokosi, policko poryluje, drevo do krbu nachysta... no a co ze nevie varit... dolezite je, ze robi nieco ine

katka700
22. jún 2023

@lenka.25 👏👏👏 toto si musím zapamätať, úžasne si to napísala

hopsadobrandejsa
22. jún 2023

Aj ja nerad zehlim, ale samo sa to pradlo nevyzehli, ci?

Vztah je o kompromisoch a castokrat aj o robeni veci ktore clovek neoblubuje, ale urobit to treba....that's life.

Chapal by som ak by povedal, ze to nie je pre neho zabavne, ale aby tvrdil, ze nikdy?....zvlastne.

A ked nevari tak potom ako? Deti bude vodit do Mcdonalds a do Kebap-u? 🤣

Ak mu zehlenie prekaza tak menit plienky ho urcite bavit nebude, prinajlepsom to bude robit v skafandri.

Nie je to ale nic nezvycajne, dnes ludom robota uz nevonia....ba ani chlapom. Uz len social media swipovat na tindri.

S kamosom sa furt spolu smejeme na jednej "ludovej mudrosti" dnesnej doby:

"Do nothing........But if you have to do something, do the absolute minimum." 😀

ndrag
22. jún 2023

Toto ani moj nechce robit, ani za svet, ale na druhej strane umyje okna, povysava, postiera podlahu. To zas ja nemienim robit, kym je muz mobilny :D. Kazdy nemusi robit uplne vsetko, treba v tom najst rovnovahu.

janno31
22. jún 2023

Žehlenie je úplne zbytočná aktivita

nikpa
22. jún 2023

Tak žehliť si neviem celkom predstaviť muža ale bežné domáce práce ako riad, povysávať a občas aj navariť alebo aspoň pomôcť pri tom by v dnešnom uponáhľanom svete mala byť samozrejmosť. Ženy chodia do práce ako muži tak aj muži by sa mali chopiť ženských prác aby im odľahčili.
No a ty musíš sama vedieť, či je pre teba taký muž do budúcnosti použiteľný 😄

espeo
22. jún 2023

Spýtaj sa ho normálne, ako by si to predstavoval. Véd môže robiť kopec iných veci. Môj tiež nevari ani nikdy nič neuvaril, áno mne nezehli. Zehli sebe, umýva podlahy, riad. Robí raňajky deťom...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
marca12
22. jún 2023

Nevadilo by mi,ze nebude varit ani zehlit. Nezehlim ani ja a navarit zvladnem. Ale vadilo by mi ako to odprezentoval. Co on vie,co bude. Mnohi chlapi boli frajerikovia a nakoniec nemaju problem postarat sa aj o domacnost.

mikadooo
22. jún 2023

Nuž, nikdy nehovor nikdy... 😉. Aj ja som vykrikovala ako nikdy nebudem variť a žehliť 🤭. Žehliť naozaj nežehlím, ale to varenie ma žiaľ neobišlo... 🤷. Ak nechcem(e) vyhodiť všetky prachy za donášku, alebo byť stále na chlebe, tak holt som sklopila uši a varím.

denisah6
22. jún 2023

Môj manžel tiež nežehlí a ani nevarí, na chode domácnosti sa v podstate nepodiela vôbec, ALE my sme sa tak dohodli, že ja si budem robiť čo ma baví - pár hodín denne, niektoré dni vôbec napríklad nepracujem, iba v domácnosti a on bude zarábať. Takže ak sa tak dohodnete, nie je problém, ale ak odmieta akýkoľvek podiel na domacnosti, pričom ty rovnako pracuješ, tak to ok nie je.

domkakvet
22. jún 2023

Ine veci bude robit, ci ani to?

ivetka1445
22. jún 2023

@jakoma 🤣🤣🤣 pobavilo

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
elmivelmi
23. jún 2023

a tak zehlit a varit muz nemusi.Skor je trapne ked nevie vymenit ziarovku,spravit olot,polozit dlazbu a take tie muzske veci.

autor
23. jún 2023

@denisah6 veď o to ide,ja nemám problém žehliť mám rada domáce prace ale aj práca v záhrade KE pre mna relax skôr má zarazilo že to povedal ako rozmaznané decko že proste nechcem to robiť …ani ja niesom možno top kuchárka ale človek má chuť nieledy aj na niečo domáce na obed čo večeru,nie iba donasky a restika
A zasa ked o sebe vyhlási že on dosť robí v práci aby ešte doma robil tak to je smutne vyhlásenie

denisah6
23. jún 2023

V tom prípade jasné, veď ty tiež dosť pracuješ v práci a domáce práce majú tým pádom ísť na polovicu, keby povedal, preženiem, že ostaň doma, staraj sa o deti a domácnosť a ja zarábam, to je iná káva.
Takéhoto by som poslala dokelu. Čo by bolo, ak by ste mali deti? Budeš chodiť do práce - full time, domácnosť - komplet na tebe a ešte aj celá starostlivosť o deti komplet na tvojich pleciach? Tak to určite nie. Radšej ho nechaj tak.

hope87
26. jún 2023

@autorka cudujem sa ti, ze s nim vobec este randis. Z toho, co a ako o nom pises, je viac ako evidentne, ze sa ti protiví...ukonci to a nemusis sa uz zamyslat nad absurdnosťou jeho vyrokov a hladanim nejakeho pozitiva, preco by si to s nim mala skusit 😉

Strana
z2