Rozmýšľajú tí ľudia?
dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???
@kvetinka75 ved vravim, kym sa nejaka choroba nezacne tykat teba a tvojich blizkych, ked sa ocitne tvoja mama/tvoje dieta v nemocnici s vaznou chorobou pri ktorejsa bude vyzadovat rusko, tak sa tvoj sucasny postoj velmi rychlo zmeni, plna cakaren chorych ludi u vseobecneho doktora nie je je plna cakaren zdravych ludi u ocneho lekara, ten rozdiel asi chapes, autorka hovori o prvom pripade….a nikto sa tu z toho nejde posrat, tu sa argumentuje a okrem par prepnutych diskutujucich co by popreli aj nos medzi ocami mame snad podobne vnimanie reality…
@nickpick predstav si, že mám doma dieťa s autoimunitným ochorením, ja pracujem v zdravotníctve a nikto z nás sa nejde po toto z rúška. Ani v práci. Zažila som už všeličo a svoj postoj určite meniť nebudem.
A odjakživa k obvoďákovi chodili chorí ľudia, covid necovid, a medzi nich prišli aj zdraví - preventívky alebo ukončenia PN. A nikto sa nad tým nezamýšlal. Normálne sa takto fungovalo. Len prišiel covid a ľuďom riadne preplo,
@martina1985ba daj si tabletku :D