icon

Rozmýšľajú tí ľudia?

5. dec 2022

dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
nwnw
5. dec 2022

A terazsi predstav kolkochorych sa presuva hromadnou dopravou a potom ide este do obchodnych centier nakupovat. 😉

autor
5. dec 2022

@kvetinka75 na to ze pracujes udajne v zdravotnictve tak mas strasne lacný pristup.Okrem tych vsetkych chorob tu mame plus covid.A ak by si vela citala vedela by si, ze nas je tu stale viac a choroby sa rychlo siria .Nie len to, ma to aj enviromentalne pozadie, znecisteny vzduch a atd.Myslim ze trochu ohladupnosti aj voci lekarom, sestrickam ludom naokolo, nikomu neublizi.

trgypadl
5. dec 2022

Asi bude lespie, ked sa zavries do polstrovanej, vzduchotesnej izby🤦‍♀️
Chorby tu vzdy boli a budú.... Prirodzena selekcia, nasa planeta je aj tak uz preludnena.....

abbey1
5. dec 2022

Prosím ťa, obehaj lekárov, labaky a nemocnice a tam buď taká múdra. Tam ešte len uvidíš, ako sa nosia rúška. Ale tak na nete každý generál! By som ti dopriala pokec s našou pediatrickou. ;)
By ti hneď vysvetlila potrebu nosiť rúško a ešte to vyžadovať od iných. Detto v labáku. Rusko nikto a div sa. Boli spokojní a usmievali sa. Ty tu oúšťaš paru na cudzích ľudí, ktorí si zdraví dovolili byť bez rúška. Ľudia budú mimo ešte riadne dlho a to zjavne i bez rozkazov a zákazov.

martina1985ba
5. dec 2022

@abbey1 aj nasa babka sa usmievala. vzdy bola usmievava, bez ruska...vesela babka. akurat, ze teraz je to mrtva babka...vdaka kovidu. brutalne kasle mala. nevydrzala to. ...ale co tam po nej, zdedili sme a to je hlavne, usmievame sa 🙂

xsimon147b
Autor odpoveď zmazal
kristinkakvetinka
5. dec 2022

Dospelí ľudia by si mali hľadieť sami seba a nie riešiť niekoho iného,toto si treba uvedomiť.Ries seba a svoje deti a nie okolie.

autor
5. dec 2022

@kristinkakvetinka keby si bola citala diskusiu, dopracovala by si sa aj k odpovediam preco mame byt ohladuplni k inym.
Ty tak rob, hlad si seba teraz a raz sa prosim ta zobud z vlastnej vole z toho hladenia si seba .Aspon nas lepsich bude viac a svet bude lepsie miesto pre vsetkych

abbey1
5. dec 2022

@martina1985ba Jasné, chúďa babka zomrela, lebo rúško nemala. Ach, škoda slov. Vieš, že zomreli aj ľudia s rúškom? Tak isto i bez rúška. Nuž, ale každý verí, čomu chce a niekomu stačí jednoduchý iracionálny pokyn a už ide.

kristinkakvetinka
5. dec 2022

Ľudia sú hrdinovia na nete,mala si si tam otvoriť ústa a nie tu sa pohorsovat takto veru nezmeníš svet k" lepsiemu ".Bohužiaľ ľudia boli aj budú vždy aj nezodpovedni ,bezohladni ,neohladuplni je to tak ,ale jedine co môžeš zmeniť si ty sama a svoj prístup.
To čo môjho muža vytoci na druhých do vyvrtky ja si napr .ani nevšimne už.

autor
5. dec 2022

@kristinkakvetinka som nestiihla vies reagovat, cele som to napisala az ked odisli a ked mi to doslo co tam chceli na zaklade toho co riesili so sestrickou.Keby som to bola vedela, povedala by som.A predstav si, aj tu sa cita a vela ludi len cita a neprispeje.AJ toto ma svoj zmysel.Keby si bola citala opat ti to pisem, uz raz som to napisala.