Rozprávate sa o práci?
Je normalne, ze v praci sa nemoze nic diat? Zakazdym ked sa opytam manzela co nove v praci, tak mi nevie nic dokopy povedat. Ako je pravda, ze je tichsi, ale ze ani v praci sa jeho kolegovia velmi nebavia medzi sebou mi pride uz divne. Ako je pravda, ze su tam spolu len chvilu, mozno hodinku a potom ide kazdy von (pracu ma kazdy sam vonku, vo vnutri si to len pripravia) Teda ziadna kolektivna praca, kazdy si robi sam, ale aj tak stoja vedla seba, tak tam musia par slov prehodit, nie? Robi tam uz 7 mesiacov. Mate tiez takych tichsich kolegov?
@sense asi som sa zmenila ja na materskej, moj manzel introvert a moja materska si na seba tazko zvykaju, ale inak secko v poho 😀
😄 ja rozprávam len trochu a muž nič. On vidí na mne, že keď začne, tak do minúty mám uši vypnuté. (Ale čo mám robiť, ja tým oracle databázam fakt nerozumiem 😭). Neberie to nejak tragicky. Tiež ho nezaujíma čo konkrétne som dnes zaúčtovala a na aké účty 😄.
Diky za odpovede, asi sa budem menej vypytovat manzela 🤔 ... a inak, co nove v praci vy dnes? 😜
Uprimne.. nove ? Nic.
Ano rozpravame sa o praci, mame to obaja z domu, moji rodicia si vzdy uvsrili kavu a rozpravali sa k praci mna sa opytali na skolu, svokra so svokrom tiez co si ja pamatam kym este pracovali a aj ked uz svokor bol ba invalidnom svokra referovala😀 ale oni boli z jednej fabriky
Možno je proste len taký človek. Mňa keď sa muž opýta ako bolo v práci, tak poviem tiež že len fajn, maximálne nejakú pikošku ak sa niečo stalo. Ale on keď príde tak mi každý deň rozpráva o kolegoch a o čom sa bavili a kto čo robil a čo on robil, tam vyložil kamión, tam ho naložil, potom robil sušiareň a potom krátil paličky ktoré mali takú dĺžku a takú šírku a bla bla bla. A ja ho nepočúvam a ani mu nerozumiem a nechápem načo si vôbec derie jazyk 😂
Je to normalne. Ja tiez nehovorim o praci doma.Jednak robim s informáciami ktore su tajne a teda aby som nieco nepovedala, nehovorim nic a jednak sa k slovu ani nedostanem. Lebo ten moj rozprava za 10 zien 🤣🤣🤣
Ano, povie mi nieco, ale skor take omacky comu nerozumiem.Chlapi su v tomto zvlastni mame kamarata co je s nim v kancelarii ma vazne choreho otca a, ked sa spytam ci je doma v nemocnici, ci po operacii tak nevie...Kolega isiel na dovolenku nevie kam, moj muz tiez vela nerozprava to nie ako zeny co preberu v praci vsetko🙂
Môjmu sa huba nezavre ohľadne práce. Ma ale šťastie ze mňa to extrémne zaujíma a sama sa ho pýtam 😂😂😂
Môj zvykne spomenúť čo a ako, ak sa.s niekým o niečom bavil. U nás som skôr ja, čo o práci nerozpráva, lebo to môjho manžela nie veľmi zaujíma.
Ako kedy. Je mnoho dní kedy sa fakt nič nedeje a nebudem zase každý deň hovoriť o nejakom zákazníkovi. Ak sa niečo podstatné udeje vo vnútri firmy, tak áno spomeniem to. Detto partner. Veľa dní je ale podobných, takže rozprávať do detailu čo som robila by sa mi nechcelo.
My sa rozpravame o vsetkom. Aj o praci, o tom, kto mal aky den, ci uz doma alebo v praci...

@zoro9836 mladší nekecaju, mladší cumia do mobu kým zjedia lepenak co im doma zabalili. To máš pravdu.