Rozumiete, čo tým chcem povedať a čo hľadám?
Ahojte, mám priateľa, obaja bývame s rodičmi a veľa času nám na nás neostáva. Moji rodičia nechodia nikde a sme odkázaní iba na to, kým jeho rodičia odídu na neďalekú chatu. Chodia tam od júna do polky septembra cca, podľa počasia, čiže zvyšok roka nemôžeme byť spolu cez noc veľmi. A teraz k veci. Jeho rodičia odišli vo štvrtok poobede na chatu, do dnes, na dve noci. Ako vždy, jeden večer má sám pre seba, pozerá si šport, svoje veci, filmy, má taký svoj pánsky večer 🙂. Včera som prišla večer, boli sme spolu a dnes sme prežili spolu krásny deň. Podvečer o pol šiestej sme išli každý domov. Teraz večer o ôsmej mi volá, že rodičia neprišli, ostali tam spať ešte jednu noc. Pýtala som sa, to ti nemohli zavolať alebo napísať sms, že neprídu, aby si sa vedel zariadiť? Povedal mi, že čo riešim, tak nenapísali, čo také sa stalo. Veď by sme boli spolu do jedenástej, potom by sme obaja spali. Že veď zajtra sa uvidíme. Áno, logicky, že cez noc spíme, ale je príjemné zaspávať spolu, zobúdzať sa pri sebe, dať si ráno spoločne raňajky a kávu, či? O sexe ani nehovorím... Ale to je druhoradé, skôr tá možnosť byť spolu je super, to mi veľmi chýba. On však absolútne nechápe, čo hovorím. Vôbec tomu nerozumie. Povedal, že čo chcem, veď sme boli dnes spolu celý deň, že či kvôli trom hodinám teraz robím rozruch, veď aj tak by sme obaja v noci spali, že je jedno, či tam alebo každý u seba. Zamyslela som sa, čiže jeden deň spolu a dosť, viac už nedáme? Na čo má toto vlastne zmysel? Povedala som mu, že raz by som chcela stretnúť muža, ktorý bude chcieť so mnou prežiť viac ako jeden deň. ktorý bude hľadať príležitosť byť so mnou čo najviac.
Rozumiete mi niekto, čo tým chcem povedať?
Lebo s telefonátu s ním si prídem ako mimoň, čo hovorí úplne iným jazykom ako on a chce niečo, čo je nadľudské možnosti. byť dva dni spolu.
@gribka1 no starám sa o rodičov a budem, dokiaľ to pôjde. Pracujem z domu, čiže si to vieme nejako zmanažovať.
@anonym_autor nepochopím. Teraz nebudete spolu dovtedy, kým vám neumru rodičia?
@anonym_autor takže si len jeho kamarátka s výhodami. Prepáč, ale vo vašom veku by mal byť vzťah o inom ako len keď jeho rodičia vypadnú, stráviť spolu deň a každý domov. Ja ti rozumiem, ale ty to berieš optikou priateľky, vzťahu, on to berie optikou kamarátky s výhodami, výhodu už mal, načo budeš chodiť, zbytočné. Nie je ochotný ísť s tebou ani na chatu, niekam ťa zobrať, nič. Bude sedieť v byte a čakať kedy rodičia odídu, ty dobehneš, potom odídeš a akože čaká, kedy rodičia zomrú o 10, 20, 30 rokov, potom sa budete stretávať častejšie? Maj trochu sebaúcty, nájdi si takého čo bude chcieť s tebou tráviť čas, ochotný odsťahovať sa od rodičov, chodiť s tebou na výlety, kľudne I hotel zaplatiť..
@ekira1 nie, ja som mu povedala, že potom sa nebudeme viac stretávať, ale presne rovnako. Že nech si nemyslí, že po ich smrti sa ja k nemu nasťahujem a budem mu robiť mamku. Ak nechcel byť so mnou za ich života, nebude so mnou ani po ich smrti. To vie, to som mu jasne povedala. Ako aj to, že akonáhle stretnem niekoho schopného, kto ma bude milovať, už s ním nebudem v kontakte.
@domkakvet nevolal ma v ten den, vzdy je to tak, ze on si chce jeden den oddychnut a byt sam, mat aspon jeden vecer pre seba. A potom sa vidime druhy vecer. Su dni, kedy ho necham tak a nepridem k nemu, aj ked ma vola, lebo mu nechavam priestor, aby bol sam so sebou. Teraz sme po asi troch mesiacoch mohli byt spolu dokonca o jeden den dlhsie. Ale neva, nic sa nedeje. Rodicia velmi dobre vedeli, ze by bol so mnou, ale ked mu nedaju vediet a budu ho drzat v tom, ze pridu domov, tak ja u nich nebudem. Ako chceli, tak aj maju.
@anonym_autor on nedokáže vybehnúť do prírody na bajk, alebo na prechádzku a byť sám zo sebou a oddychovať?
čo také robí každý večer s rodičmi, že nemá voľný večer pre seba na oddych keď sú rodičia doma?
to mi pripadá ako kto chce hľadá spôsoby a kto nechce hľadá dôvody
@anonym_autor Kriste, veď to ti už musíš mať okolo 40. Preto si v úvode neprezradia vek. To sa fakt nehanbíš chodiť súložiť do cudzieho bytu, ktorý patrí rodičom nejakého neschopného zúfalca? A ešte sa zdúvaš, keď ťa nezavolá?
@anonym_2cfade 😁najlepší koment
@ekira1 nie, ja som mu povedala, že potom sa nebudeme viac stretávať, ale presne rovnako. Že nech si nemyslí, že po ich smrti sa ja k nemu nasťahujem a budem mu robiť mamku. Ak nechcel byť so mnou za ich života, nebude so mnou ani po ich smrti. To vie, to som mu jasne povedala. Ako aj to, že akonáhle stretnem niekoho schopného, kto ma bude milovať, už s ním nebudem v kontakte.
@anonym_autor nestrácaj s nim čas a už vôbec sa kvôli nemu netráp..
@anonym_autor on nedokáže vybehnúť do prírody na bajk, alebo na prechádzku a byť sám zo sebou a oddychovať?
čo také robí každý večer s rodičmi, že nemá voľný večer pre seba na oddych keď sú rodičia doma?
to mi pripadá ako kto chce hľadá spôsoby a kto nechce hľadá dôvody
@maranco každý večer sleduje telku, vo svojej izbe a potom keď rodičia idú spať ide do obývačky, tam si ľahne a zaspí pri telke, kde mu mama príde o pol tretej vypnúť telku a on sa pozberá do svoje izby.
@anonym_autor nestrácaj s nim čas a už vôbec sa kvôli nemu netráp..
@ekira1 vieš čo, som normálne na zoznamkách a som otvorená spoznaniu nového muža. Keď niekto do cesty príde, nechám mu priestor.
@domkakvet nevolal ma v ten den, vzdy je to tak, ze on si chce jeden den oddychnut a byt sam, mat aspon jeden vecer pre seba. A potom sa vidime druhy vecer. Su dni, kedy ho necham tak a nepridem k nemu, aj ked ma vola, lebo mu nechavam priestor, aby bol sam so sebou. Teraz sme po asi troch mesiacoch mohli byt spolu dokonca o jeden den dlhsie. Ale neva, nic sa nedeje. Rodicia velmi dobre vedeli, ze by bol so mnou, ale ked mu nedaju vediet a budu ho drzat v tom, ze pridu domov, tak ja u nich nebudem. Ako chceli, tak aj maju.
@anonym_autor on si chce oddychnut a byt sam, on vas vztah neberie vazne a ty tiez nie, ukonci to a az tak hladaj inde.
On je nezamestnaný?
Tu už len chýba aby mu mama nosila ku telke pivo a čipsy.
Je schopný sa o seba postarať, niečo si uvariť, udržiavať byt/dom, naplánovať/zrealizovať výlet/dovolenku alebo len využíva mama hotel a ty máš byť náhrada mamy keď zomrie?
Robí niečo užitočné sám od seba okrem ležania pred telkou, venuje sa nejakému koníčku?
On je nezamestnaný?
Tu už len chýba aby mu mama nosila ku telke pivo a čipsy.
Je schopný sa o seba postarať, niečo si uvariť, udržiavať byt/dom, naplánovať/zrealizovať výlet/dovolenku alebo len využíva mama hotel a ty máš byť náhrada mamy keď zomrie?
Robí niečo užitočné sám od seba okrem ležania pred telkou, venuje sa nejakému koníčku?
@maranco postará sa sám o seba a nie je nezamestnaný, je sám sebe pánom. A venuje sa aj koníčku. Len sa nevenuje mne. Ale to je o inom. Pekný večer.
@anonym_autor on si chce oddychnut a byt sam, on vas vztah neberie vazne a ty tiez nie, ukonci to a az tak hladaj inde.
@domkakvet my nemáme vzťah a teda nemám čo ukončovať. Kamoši môžeme zostať aj naďalej. Ja hľadám už inde.
@anonym_autor
Autorka ja ta chapem, pretoze travit cas s niekym koho mame radi, lubime je to najviac.... Je uplne jedno aky mate dovod ze nebyvate spolu, mna skor zaraza, ze on potrebuje mat den len pre seba kedy hra hry a pod... Ja si myslim ze niesi divna.
@anonym_autor ste dospelí? Vážne? Takto sa správa moja 16r dcéra, keď chce voľný byt na prespavačku 🤣
@anonym_c69a86 nie sú dospelí ani jeden 🤣 čakajú kým rodičia odídu každý rok na chatu, aby mohli ísť na prespavačku 😀 lebo bežne cez školský rok má zakázané si vodiť domov dievčatá...
@maranco každý večer sleduje telku, vo svojej izbe a potom keď rodičia idú spať ide do obývačky, tam si ľahne a zaspí pri telke, kde mu mama príde o pol tretej vypnúť telku a on sa pozberá do svoje izby.
@anonym_autor 😲😂😂😂 a to ťa takýto chlap odhadujem päťdesiatnik rajcuje? Za takým sa prosím už ani neobzri, nieto za ním ešte cestovať. Jóóój si ma rozosmiala vážne.

@minenkaa ani neviem, sexu spolu nemame vela, kedze nie su moznosti. mame sa radi, doplname sa, smejeme sa spolu, zalezi nam na sebe, pomahame si a zaujimame sa jeden o druheho.
@anonym_autor takže si len jeho kamarátka s výhodami. Prepáč, ale vo vašom veku by mal byť vzťah o inom ako len keď jeho rodičia vypadnú, stráviť spolu deň a každý domov. Ja ti rozumiem, ale ty to berieš optikou priateľky, vzťahu, on to berie optikou kamarátky s výhodami, výhodu už mal, načo budeš chodiť, zbytočné. Nie je ochotný ísť s tebou ani na chatu, niekam ťa zobrať, nič. Bude sedieť v byte a čakať kedy rodičia odídu, ty dobehneš, potom odídeš a akože čaká, kedy rodičia zomrú o 10, 20, 30 rokov, potom sa budete stretávať častejšie? Maj trochu sebaúcty, nájdi si takého čo bude chcieť s tebou tráviť čas, ochotný odsťahovať sa od rodičov, chodiť s tebou na výlety, kľudne I hotel zaplatiť..