Rozumiete, čo tým chcem povedať a čo hľadám?
Ahojte, mám priateľa, obaja bývame s rodičmi a veľa času nám na nás neostáva. Moji rodičia nechodia nikde a sme odkázaní iba na to, kým jeho rodičia odídu na neďalekú chatu. Chodia tam od júna do polky septembra cca, podľa počasia, čiže zvyšok roka nemôžeme byť spolu cez noc veľmi. A teraz k veci. Jeho rodičia odišli vo štvrtok poobede na chatu, do dnes, na dve noci. Ako vždy, jeden večer má sám pre seba, pozerá si šport, svoje veci, filmy, má taký svoj pánsky večer 🙂. Včera som prišla večer, boli sme spolu a dnes sme prežili spolu krásny deň. Podvečer o pol šiestej sme išli každý domov. Teraz večer o ôsmej mi volá, že rodičia neprišli, ostali tam spať ešte jednu noc. Pýtala som sa, to ti nemohli zavolať alebo napísať sms, že neprídu, aby si sa vedel zariadiť? Povedal mi, že čo riešim, tak nenapísali, čo také sa stalo. Veď by sme boli spolu do jedenástej, potom by sme obaja spali. Že veď zajtra sa uvidíme. Áno, logicky, že cez noc spíme, ale je príjemné zaspávať spolu, zobúdzať sa pri sebe, dať si ráno spoločne raňajky a kávu, či? O sexe ani nehovorím... Ale to je druhoradé, skôr tá možnosť byť spolu je super, to mi veľmi chýba. On však absolútne nechápe, čo hovorím. Vôbec tomu nerozumie. Povedal, že čo chcem, veď sme boli dnes spolu celý deň, že či kvôli trom hodinám teraz robím rozruch, veď aj tak by sme obaja v noci spali, že je jedno, či tam alebo každý u seba. Zamyslela som sa, čiže jeden deň spolu a dosť, viac už nedáme? Na čo má toto vlastne zmysel? Povedala som mu, že raz by som chcela stretnúť muža, ktorý bude chcieť so mnou prežiť viac ako jeden deň. ktorý bude hľadať príležitosť byť so mnou čo najviac.
Rozumiete mi niekto, čo tým chcem povedať?
Lebo s telefonátu s ním si prídem ako mimoň, čo hovorí úplne iným jazykom ako on a chce niečo, čo je nadľudské možnosti. byť dva dni spolu.
Ale zaverom, pytala som sa, ci mi rozumiete, co som tym vlastne chcela povedat. Ale zjavne nerozumiete. Ak mi nerozumiete ani vy, ani on, tak chyba bude na mojej strane a zjavne som chcela nieco, co nie je pre ostatnych ludi pochopitelne. Takze moje pocity asi nie su ok. No nic teda. Pekny vecer prajem.
@anonym_autor takze toto je len priatel s vyhodami, pre neho si urcite len priatelka s vyhodami, aby sa kvoli tebe nejak prekonaval to sa mu nechce, ma svoje pohodlicko. Ty si si naivne myslela, ze mate vztah. No nemate, aspon nie taky ako si ty predstavujes (to romanticke zaspavanie v naruci) Ved vsetok servis mu zabezpecuje mama, ty mu poskytujes len to co mama nemoze. Jemu mamahotel vyhovuje, ty si viazana byt u svojich rodicov. Je asi nacase zobudit sa a brat veci ako prichadzaju a odchadzaju. Alebo trvat na svojich narokoch, ale tie si mozno naplnis inde, mozno nikde...
No ja si myslím, že chlap ktory nie je nadšený natoľko aby chcel byť zo začiatku často so svojou polovičkou nie je až tak zamilovaný.. a ak áno nie je ochotny s tebou tráviť nejako zaujímavo cas, urobiť zážitky, výlety....
je mi to ľúto, ale nemyslím, že je tak zalaskovany ako ty... Hľadala by som inde..
A ja, ze mate 18🙂) a to uz mate 40-50.Pripada mi to ako ked rodicia vytiahnu päty z domu a pubertiaci si hned pozvu navstevu.
Nemate vztah len nejake vyhody.Pre neho nie si priorita.Jemu staci tak ako to je, tych par hodin.
Podla mna si to cele podala dost obvinujuco. Najprv si obvinila jeho rodicov, ze mali dat vediet, a potom si si dost nepekne kopla aj donho, ze chces stretnut niekoho, kto by chcel s tebou stravit viac ako den. Si predstav, ze on by ti nieco take povedal. Ako by si sa citila?
..naskytne sa vám po roku deň kedy môžete zdieľať spoločnú posteľ a on si urobí pánsky deň?
Tak mu asi vyhovuje, keď ťa nevidí.
Tento štýl randenia by som za vzťah ani nepovažovala
@anonym_autor bože môj.. čiže nemáš právo na vlastný život, musíš sa starať o rodičov lebo proste tak je to dané... A to kto povedal? Prečo robíš otroka zo seba? Každý má právo ZIT SVOJ VLASTNY ZIVOT. tak s tým konečne na prahu 40-tky začni.. oni svoj zivot už prežili a ty nie si väzeň aby si ho nemohla prežiť normálne tiež.. to po prve.. po druhé - keď obaja pracujete, nevidím dôvod neísť sem tam na nejaký víkend niekde.. no a čo že to stojí peniaze? Veď žijeme len raz! Čo chces aby ťa pochovali s peniazmi? A po tretie - je to obyčajný trulo.. ak by ťa mal naozaj rád už dávno by ste spolu byvali toto nie je nijaký vzťah.. keď niekoho ľúbim chcem s ním byť čo najviac a nečakám na príležitosť ktorá je raz za cas.. amen
Chce mať svoj veget, teba k tomu nepotrebuje.
Vajka má už prázdne tak načo by si mu zavadzala v detskej izbe?
už ste si mali zabezpečiť vlastne bývanie alebo aspoň podnájom ak chcete sa stretavať.Neviem si predstaviť mať vzťah že budem čakať kedy moji alebo jeho rodičia vypadnu z domu aby sme boli spolu.Za predpokladu že ste obaja dospelý alebo už viac ako dospelý.
Tvoje pocity sú normálne, len si to uchopila zo zlého konca a z toho všetkého čo je na vašom vzťahu plnom výhovoriek celé zlé a prečo sa vlastne cítiš osamelo, aj keď niekoho máš, si tu vypichla úplnú banalitu, jeden nevydarený večer, vec ktorá sa proste stane… pre mňa je zarážajúce, že ty mu z toho minima nocí, ktoré môžete stráviť spolu veľkodušne nechávaš jeden večer pre seba a teraz ťa prekvapilo, že s tebou nechce byť viac…
A nie je to náhodou tak, že ty jeho rodičov ani nepoznáš a je ženatý a len využíva to, že žena nie je doma, zavolá ta na otočku, užije si a čau pá? 😄 Tomu by som skôr uverila, ako tomu, že ty nemôžeš, on nemôže...
Ste párom, ktorý funguje v dvoch domácnostiach. Sama nevieš byť tou, ktorá sa to chystá v blízkej dobe zmeniť. Tiež teda neponúkaš asi veľmi možnosť byť s partnerom, čo najviac. Boli ste spolu v piatok, dneska, aj zajtra budete. Nezdá sa, že by s tebou nechcel byť. Len niekedy možno potrebuje ten čas aj pre seba. A možno nie je ani dostatočne romantický. Zjavne nemá potrebu zaspávať a zobúdzať sa s tebou v náručí. Áno, existujú aj takéto typy. Dlhšia chvíľa odluky by vám možno ukázala, že sa až tak veľmi nepotrebujete, ako sa vám to teraz zdá.
@anonym_autor nechápem ľudí čo ťa tu zhejtovali. Chápem ťa aj keby máš aj 18 aj keby máš 25 aj keby máš 30.
Môj muž keby sme spolu oba chodili by urobil všetko preto aby sme boli spolu čo najviac. Nevadí, že mu nedali vedieť ... Vadí že povedal že šak jeden deň stačí v skratke.
Ste asi natoľko dospelí že vám aj tvoji aj jeho rodičia nedovolia pri sebe prespať. Ako si napísala že máte viac ako 18. Ja ti to vôbec neverím. Ani z tvojho správania. Veď ty ho psychicky vydieraš a urazas sa za to čo nemohol ovplyvniť. Ako mal asi zistiť že jeho rodičia mu dajú včas vedieť? Nemal ako. Potom sa dtazujes že ťa nezavolal. Ale keby ťa aj zavolal tak by si nešla lebo si cvičila a umyla si si hlavu. Tak ja neviem. Čo vlastne chceš? Aby sa cítil zle?
Ste párom, ktorý funguje v dvoch domácnostiach. Sama nevieš byť tou, ktorá sa to chystá v blízkej dobe zmeniť. Tiež teda neponúkaš asi veľmi možnosť byť s partnerom, čo najviac. Boli ste spolu v piatok, dneska, aj zajtra budete. Nezdá sa, že by s tebou nechcel byť. Len niekedy možno potrebuje ten čas aj pre seba. A možno nie je ani dostatočne romantický. Zjavne nemá potrebu zaspávať a zobúdzať sa s tebou v náručí. Áno, existujú aj takéto typy. Dlhšia chvíľa odluky by vám možno ukázala, že sa až tak veľmi nepotrebujete, ako sa vám to teraz zdá.
@lintu ja to chápem rovnako,. Autorka je zaľúbená romantička, chce zaspávať a zobúdzať sa vedľa milujúceho partnera. On je typický chlap. Pomilovať sa a poslať domov, lebo prídu rodičia. To neznamená, že ju chlap neľúbi.
Akože ja som taka ako on cca 😃však ste spolu boli tak o čo ide 😁
Chudobná stará dievka a chudobný starý mládenec, do toho ich zvyky a obyčaje, naviazanosť na rodičov na jednej strane a neochota prispôsobovať sa a flexibilne reagovať na strane druhej, toto rozhodne nie je materiál, z ktorého by mohol vyrásť normálny vzťah.
@anonym_2cfade Uff, toto bolo drsné, ale asi sa veľmi nemýliš.
Takže teba v podstate nahnevalo, že ťa k sebe nezavolal...že si cvičila a umyla vlasy? no booože, vlasy máš vyfenované za 5 minút, resp. keď šoféruješ tak sadneš do auta aj s mokrými...ale nie, tu nejde o jeho rodičov, tu nejde o tvoje mokré vlasy, tu ide o to, že on s tebou nechcel byť a teba to nahnevalo, lebo ty si s ním byť chcela. Nuž, asi si od teba potreboval oddýchnuť.
@anonym_autor nechápem ľudí čo ťa tu zhejtovali. Chápem ťa aj keby máš aj 18 aj keby máš 25 aj keby máš 30.
Môj muž keby sme spolu oba chodili by urobil všetko preto aby sme boli spolu čo najviac. Nevadí, že mu nedali vedieť ... Vadí že povedal že šak jeden deň stačí v skratke.
@majus2323 ani ja nechápem tie hejty a útoky aká je sprostá či čo.
Aj ja som stretla môjho chlapa, pár rokov po rozvode, vo veku okolo 40. On pracoval v lokalite smerom od bydliska opačne ako som byvala ja. Ale on chcel byť so mnou, aj napriek 12 - 24h službám , vybavil rodičom čo bolo treba a čím skôr prišiel za mnou. Vždy hľadal cesty ako a kedy sa stretnúť, stráviť čas spolu, hoc aj do práce za mnou prišiel a počkal. Nie ako tento mumak, ktorý chce " svoj " čas a potom milostivo prijať delegáciu. Do postele.
Lebo bohužiaľ autorka nie je jeho priorita.
Môj sa ku mne presťahoval, z veľkého domu, do mini bytu, zmenil prácu do mojej lokality, a dupľom nečaká doma kym rodičia vypadnú preč alebo umrú, aby mal voľný dom! A to nie sme pubertaci ani neboli, ale mali sme prioritu - byť spolu. Tento čuduj autorku ako prioritu vôbec nemá. Takéhoto čudaja by som 🦵do 🍑 , radšej sama ako ignoranta.
@anonym_autor uplne zbytočný vztah. Sorry ale prvy rok aby ta nikam nezobral a je mu to vlastne jedno, je za mna divne. Kludne pozeraj po inych možnostiach.
@anonym_autor toto vobec netreba riesit, na co by mal obhanat rodicov, aby mu dali vediet, skor sa mi nepaci to, ze prides k nemu a on hra pc hry, ktore vlastne moze hrat aj inokedy, ked ze spolu nieste casto.
@anonym_autor toto vobec netreba riesit, na co by mal obhanat rodicov, aby mu dali vediet, skor sa mi nepaci to, ze prides k nemu a on hra pc hry, ktore vlastne moze hrat aj inokedy, ked ze spolu nieste casto.
@domkakvet teraz nerozumiem celkom.
@miniovecka hovorí sa, že ak chlap má záujem o ženu, pohne aj horami, riekami, aby s ňou bol, a nezáleží na veku. Tento nepohne ničím, iba ak ho svrbí 🍌, a je ľúto čo zažíva autorka
Rozumiem čo si tým chcela povedať. Ale on za to nemôže že mu to povedali až tak neskoro. V tomto on nemá čo riešiť, jeho rodičia majú svoju chatu + svoje bývanie, sú dospelí môžu si chodiť kde chcú a nemusia mu to vôbec ani oznamovať, ani kedy prídu ani nič. Keď ste spolu tak extrémne malo podľa teba tak by som riešila tie jeho pánske večere. Máte príležitosť, voľný byt a on si ide pozrieť film? Veď filmy môže pozerať aj keď sú rodičia doma. Aj šport 😃 plus by som využila priestor tej chaty od septembra kedy tam už oni nechodia. Dajak si tam zariaďte teplo atď a kľudne tam môžete chodiť vy
@anonym_autor prepac, zle som precitala, myslela som si, ze jeden vecer, ked si tam hra hry, ale v podstate to aj tak nic nemeni, preco si neprisla uz vo stvrtok, ked si s nim chcela byt dlhsie?
@domkakvet nevolal ma v ten den, vzdy je to tak, ze on si chce jeden den oddychnut a byt sam, mat aspon jeden vecer pre seba. A potom sa vidime druhy vecer. Su dni, kedy ho necham tak a nepridem k nemu, aj ked ma vola, lebo mu nechavam priestor, aby bol sam so sebou. Teraz sme po asi troch mesiacoch mohli byt spolu dokonca o jeden den dlhsie. Ale neva, nic sa nedeje. Rodicia velmi dobre vedeli, ze by bol so mnou, ale ked mu nedaju vediet a budu ho drzat v tom, ze pridu domov, tak ja u nich nebudem. Ako chceli, tak aj maju.

@anonym_autor ty na normalny vztah vlastne nemas cas (moznosti, podmienky, zavazky, volu...), takze ocakavat nejake intenzivne chcenie byt maximum casu s tebou od partnera ani nie je celkom na mieste. Chlap nemoze byt na spagatiku, ked ty mozes.