icon

Rozvod alebo ešte druhá šanca?

tynda
8. júl 2019

Ahojte. S manzelom mame dost velku krizu. Teda on ma. Odcudzil sa mi. Tvrdi ze bokovku nema a zatial sa mu snazim verit. Ale ... minule mi povedal ze sice ma ma rad ale uz nie tak ako by mal muz mat svoju zenu. Tiez sa ma nedotyka, odtahuje sa, sex sme uz dlho nemali atd. Na druhej strane ked riesime ci sa rozviest tak aj povieme ze ideme do toho ale po chvili zas spolu riesime co bude zajtra a o tyzden, kam pojdeme na vylet a tak. Jednoducho ja ho lubim a neviem si predstavit zivot bez neho. On ma ako tvrdi ma rad ale nemiluje. Mame spolu malu dcerku. Riesime prerabku domu. Chodime na rodinne vylety. Proste navonok fungujeme. Ale medzi nami je to kriza. Myslite ze sa to este da zvratit alebo sa vazne rozviest?

Strana
z3
tynda
autor
10. júl 2019

@ivca88 ono sa veci majú aj tak, že ja nejdem na jeho koníčky, lebo robí niečo, čo mňa vôbec neláka ona zas na moje lebo ho to neláka a doslova to nemáme radi. Ale to nevadí, veď takto sme žili roky a fungovalo to. Chodíme spolu aj von do divadla, či kina. Aj ta sa sem tam nezhodneme na žánri a volíme radšej sprievod kamarátov 🙂 ale to je podľa mňa normálne. Je však fakt, že odkedy sa narodila dcéra tak ťažšie hľadáme spoločnú vlnu a najmä spoločný čas (myslím bez nej)
a ver, že mňa neurážajú rady o chudnutí, len si vážne myslím, že tadiaľ cesta nevedie v prípade môjho chlapa. skôr si myslím, že musí nejak on sám pochopiť kde chce zakotviť.

@romiada fúúú tak aj nevera? tak ak by som ja zistila a mala dôkaz, tak sa nerozhodujem. V tomto mám jasno - neveru neodpúšťam. Moja mama odpustila veľakrát a potom len viac a viac trpela. a to nechcem. Ale obdivujem ľudí a páry, čo to ustoja. poznám ich viac a vážne klobúk dole.

ivca88
10. júl 2019

@tynda tak potom nic. Snad to aspon motivuje niekoho ineho 🙈😅

Ale ja by som od skveleho chlapa ruky prec nedala tak lahko. Vzdavas to tak, ako keby slo o cukriky.
V dnesnej dobe sa normalny muz hlada tak tazko, ale tak !
Vam to klape, rozumiete si, len treba najst akusi iskru, ktora casom zanika.
Mozno spolocna dovolenka osamote ?
Neviem.
Ale fakt nechod tou cestou, ze sa nebojis zmien a radsej pristupis na rozvod.
Vies ake to je s prepacenim kur**a tazke pozerat sa potom na TVOJHO muza ako je stastny v spoločnosti inej ? A davat mu potom deti ?
Lebo to ze by za vasim rozvodom nebola zena neznamena, ze casom by bol stale sam.
Chceš ozaj toto ?
Vies kolko muzov a zien si prave po rozvode uvedomí o čo prisli ? A tam je uz zvacsa neskoro

Ja by som o takeho chlapa bojovala ako tigrica.

anita6666
10. júl 2019

@tynda ja si myslim,ze tie indicie okolo nevery uz mas celkom vyprofilovane,uz by som ja osobne hladala iba dokaz aj ked dokaz ze ta uz nelubi je podla mna uplne dostacujuci

romiada
10. júl 2019

@ivca88 presne moje slova..... tiez nemam problem postarat sa sama o seba. A aj ked ma muz obcas neskutocne vytoči (a určite aj ja jeho) tak som na tom stale tak že si uvedomujem že su chvile kedy aj ja potrebujem "schladiť, vypnuť, utiecť, odosobniť sa" a potom sa vždy vratim ako baranok a spokojna manželka a mamina. Stale tam mam viac za ako proti. A to že si neviem (a nechcem) predstaviť muža s inou je u mňa indikatorom toho že by som žiarlila a teda ho stale ľúbim.

tynda
autor
10. júl 2019

@romiada no presne ja si neviem predstaviť po jeho boku inú a už vonkoncom nie, že sa tá dotyčná stará o moje dieťa (čo by sa asi starala ak by spolu žili) Presne z toho som usúdila, že ja ho ľúbim. On mi síce povedal, že si to predstaviť vie, teda mňa s iným, ale o 2 minúty mi vyhodil na oči bývalého kamaráta, s ktorým som si dobre rozumela a on na neho žiarlil. Podľa mňa na neho stále žiarli hoci sme sa nevideli asi 2 roky. a tiež povedal, že si nevie predstaviť, že bude malú vychovávať iný chlap, že si nevie predstaviť ten život po oddelení, a tak. Preto som vážne zmätená a myslím, že to ešte nie je také zlé. Idem do boja :D

ivca88
10. júl 2019

@tynda do toho !!!!
A napriklad o sexe sa s ním ani nebav.
Jednoducho ked to pojde, a bude atmoska a chut, tak ho zved. Nepytaj si povolenie.
Urcite ta neodmietne... bud chvilku samica 😏😛

babls5
10. júl 2019

Skus určite zapracovať na zovňajšku seba.... Pohár vina naladiť ho určite sa oplatí zabojovat... Úprav sa daj si niečo pekné.... A tak nenutene byť milá k nemu zaujímať sa viac oneho..... Určite máš naňho páky ako ho zviesť a nejako okoreniť to v posteli... Toto by ho mohlo nakopnúť... Odcudzili ste sa ale dá sa natom pracovať ak nemá naozaj inú ak by mal to by bolo už tahsie

romiada
10. júl 2019

@tynda vidiš....stale to tam je. Nevzdavaj to. Možno daš inej žene tak trošku aj priučku že na ženatych sa neoplati stracať čas a energiu kym nie je sama manželkou 😉
A ja by som trosku manžela natiahla s tym kamaratom....nech si požiarli a nech sa o Teba aj začne bať trochu. Potom nebude mať čas myslieť na nejaku "opustenu kámošku" 😉 nech nežiarliš len Ty nanho....

lucinkaboz
27. máj 2020

@limetka69 radsej od takeho odist, ja som tak roky cakala, a bic sa neznenilo ak zena nie ne lubena nezmeni sa to, my zeny cakame na zmenu oni hladaju inde

aislinn785
14. dec 2020

@tynda ak sa môžem opýtať, ako to napokon u Vás dopadlo?

tynda
autor
15. dec 2020

@aislinn785 no rozvodom, nakoniec sa zistilo, že ex to už dlhší čas ťahal s inou. tak nebolo čo naprávať

jana005
15. dec 2020

@tynda to mi je ľúto. A bolo to s tou, čo si si myslela?

tynda
autor
17. dec 2020

@jana005 ano bolo. ono niekedy ta nasa zenska intuicia vazne funguje. ale idem dalej

jana005
17. dec 2020

@tynda veľa šťastia ti prajem

hefo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3