icon

Rozvod z rozumu

wejka333
15. feb 2019

Mamicky potrebujem podporit 🙂 s chlapom sme spolu 10 rokov z toho 4 ako manzelia...mame tri deti...bol moja prva velka laska a milujem ho nadovsetko ale musim sa s nim rozviest z rozumu...sice ho milujem ale niesom s nim stastna...rad si vypije ...sice to nieje casto ale jed uz tak je v liehu tri dni v kuse a robi nam aj detom hambu a doma nam robi cirkus a je agresivny ked je opity.ked je triezvy napln jeho volneho casu je facebook a hry na mobile.nevenuje sa detom ani mne. Milion krat som mu dohovtala aby prestal pit a aby sme si urobili nejaky spolocny program ale on nema zaujem...iba slubuje ako sa zmeni ale nikdy nic s tym nerobi aj ked tvrdi ako nas miluje...naposledy ked sa opil vypisoval mojej kamaratke ako ju chce prist pozriet a ja ze sa nic nedozviem....viete co tym myslel...ona mi to samozrejme povedala... rozhodla som sa hlsvne kvoli detom ze najlepsie bude rozviest sa ale.hrozne ma.to mrzi lebo aj ked je aky je hrozne ho milujem

Strana
z2
cacianka
9. mar 2023

Teba nemusí zaujímat ako pracuje, gazduje.
Aké má vzdelanie, profesiu, možnosti práce v okolí aj v širokom, pozri nejaké ponuky práce v jeho odbore, aký je tam plat, a to môžeš dať ako prílohu k návrhu na zvýšenie výživného. Teraz rozhodnutie súdov ide aj takýmto smerom, nie že jaaaj chudatenko nemá robotu, deťom stačí 30e....

wejka333
autor
9. mar 2023

@cacianka áno asi to spravím tak lebo len škôlka a škola ma vyjde mesačne pre tri deti 140€ ..a deti treba aj obliekať, prostredný syn je chorý a plienkovany... je to veľmi málo na to aké majú tie detičky potreby... vyskúšam si to podať niekedy v máji , lebo momentálne mám iné vybavovačky , ale potom si dám aj toto do poriadku. Keď má na alkohol nech aj na deti platí

liesik
9. mar 2023

No tak to je jasné, z toho nesmieš poľaviť. Stále aj keď teda už nebudete spolu, tak to budú aj jeho deti a bude sa musieť o ne aspoň z nejakej časti proste postarať

wejka333
autor
9. mar 2023

@liesik no veď už skoro 4 roky spolu niesme 🙂 už len toto výživné doklepnúť a nanovo vybaviť náhradné

Strana
z2