icon

Ruší vaša rodina stretnutia kvôli chorobe?

23. mar 2025

Ahojte, ako to máte v rodine? Zrusi svokra/mamina/svagrina/sestra stretnutie kvoli chorobe? Daju vediet, ze su chori, aby ste nechodili? Moja svokra je casto chora. V nedelu sme tam boli(pred tyzdnom)-urobila obed, kolac a potom som si vsimla, ze jej tece z nosa, aj hlas mala zastrety. Neodvolala nas, ale nas nechala nakazit sa. Syn zacal kychat, soplit, uz to mam aj ja. Vzdy jej hovorime, aby nam dala vediet. Nie,nedala. Vytaca ma to. Mate tolerantnejsich clenov rodiny? Ci sa navstevujete aj pocas choroby?

Strana
z2
hradnapani
23. mar 2025

Ano, vzdy si dame vzajomne vediet v pripade choroby s vyhodnotime co dalej

ankare
23. mar 2025

Toto neznasam. A zurim, keď ma niekto takú drzosť,že príde chorý k nám na návštevu.

petamich
23. mar 2025

Ano vzdy si davame vediet a bud navstevu zrusime alebo to nechame na rozhodnuti zucastnenych, napr. ak maju prist ku nam a mame napr. nadchu ale vacsinou zrusime. Neznasam, ked si nedame vediet.

pe_mi
23. mar 2025

Áno, so sestrami si dáme vedieť, aj so svagrovcami.svokra aj keď mala covid sa potrebovala stretať a tiež by neodvolala obed kvôli tomu,proste za každú cenu

autor
23. mar 2025

@pe_mi len mna teraz oberie peniaze, ked budem musiet ist na ocr/pn.nerozmysla,co sposobi svojim pocinom🙄😞

lucia13022023
23. mar 2025

My si všetci hovoríme, či sme zdraví a ak ma syn sople napr, tak to každému oznámim a už to nechám na nich, či pridu alebo nie.

martinka13
23. mar 2025

Keď je niekto chorý, stretnutie sa zruší.

kvietok1233
23. mar 2025

Áno keď je niekto chorý, nestretávame sa. Mám malú dcéru, ktorá je v kuse chora zo škôlky, tak nepotrebujeme niečo chytiť aj mimo toho. Je to neúctivé ľudia sú strasní sebci. Nešla by som tam z trucu celú zimu. Možno pochopí.

zuzinka888
23. mar 2025

Vzdy oznamim, a necham na nich- niekomu sople a kychania nevadia,mne ano. A vzdy sa pytam ked pozyvam/ overujem. Syn mal narodky a kiahne- vsetci prisli - lebo uz mali.

pe_mi
23. mar 2025

Ja ti rozumiem
Moja svokra je človek, ktorý si povedať nedá ani za svet.

babushkaem
23. mar 2025

Mne toto naposledy urobil strýko, strasne ma nasral, lebo som tehotna, a on dôjde chorý, ze nebude dlho lebo sa necíti dobre… wtf

biba_18
23. mar 2025

moja mama mi dá vždy vedieť. so svokrou sa nevidíme často tak ani neviem posúdiť. ale kamoška naposledy mi to tiež spravila - a bola som doma 3 týždne z toho 🤦‍♀️

marca12
23. mar 2025

Svokra,mama nerusi. Mama ta je schopna ist aj s chripkou k babatku. Uz sa stalo,ze zatajila,ze je chora a ked sme si vsimli, este nas presviedcala,ze ona nie je chora. Nakazila sa od nej cela rodina. So surodencami si davame vediet a rusime oslavy.

deedol
23. mar 2025

vzdy si davame vediet a vacsinou rusime, aj s rodicmi, aj s mojou sestrou a jej rodinou, aj s kamoskami a ich deckami. mame ale v pribuzenstve jednu osobu, ktora na toto zjavne nie je zvyknuta, lebo uz sa stalo, ze sme tam prisli a niekto z rodiny bol chory. odvtedy sa radsej vzdy pytam - minule sme tam mali ist a jej dieta malo zapal priedusiek a bralo atb a nepovedala nam to...

any_soj
23. mar 2025

Keď vieš, že to robieva - nepomohlo by vždy zavolať vopred a priamo sa opýtať? Či myslíš, že by na priamu otázku klamala, keď vie, že to zistíte?

mamamasama
23. mar 2025

Vždy dávam vedieť. Nechodíme, keď sme chorí. Pre istotu sa pred návštevou vždy pýtame, či sú hostitelia zdraví.

domkakvet
23. mar 2025

Nikde som sa nestretla s tym, ze by niekto nedal vediet.

cina1
23. mar 2025

Ja toto nenavidim v robote...ze nezostane niekto doma, ked je chory, mame moznost HO...naposledy som to tiez schytala na tyzdennu PNku...

taktotedanie
23. mar 2025

Ano davaju vediet vsetci ak nieco a my tiez ak mame naplanovanu navstevu a niekto je chory
To iste aj v praci

euka210
23. mar 2025

jasne, ze kvoli chorobe rusime navstevy...ale ine je soplik ci sem tam kasel a ine teplota a vyrazna choroba. So svagrinou mame 7 deti a v zime stale kazdy dookola chory, takze pokial nie je fakt ze niekto chory, tak uz nerusime, lebo by sme sa pol roka nevideli...uz nemame babatka, ale skolakov...

mili2016
24. mar 2025

Automaticky si dáme vedieť predsa sme rodina nechceme aby sme sa navzájom nakazili

titla
24. mar 2025

Mam dieta so znizenou imunitou - rodina a kamarati to vedia, respektuju aku mame situaciu a vzdy daju vediet.

cecilia29
24. mar 2025

Také tecenie z nosa , škrabanie hrdle neriešim. Teda nevadí mi to v prítomnosti deti. Nech si cvičia imunitu .

tiezjedna
24. mar 2025

Kvôli nádche určite návštevy nerušíme. Kvôli chorobe áno.

maca1984
24. mar 2025

Moja mama dá vedieť, svokrovci vôbec.
My tiež hovoríme že je u nás dačo.
Myslím, že rozumný človek ktorý nechce šíriť bacile ďalej má dať vedieť.

64jarka64
24. mar 2025

My v rámci rodiny rušíme,alebo presúvame oslavy

siska53
24. mar 2025

U nas, ak je niekto chory, sa stretka rusia.

autor
24. mar 2025

@any_soj ked sme mali babatka, volavali sme. Teraz mame vacsie deti a chodime tam tak raz do mesiaca, tak uz nevolavame.

mantilka
24. mar 2025

Áno, rušia sa. So svokrou asi nič nenarobiš... jednoducho ona sa tak nastavila a teší sa...nerozmýšľa.
Ešte sa dá volať v piatok nenápadne medzi rečou, škriabe nás v hrdle tak neviem či máme prísť a mozno sa preriekne 🙃...

nikushka8
24. mar 2025

My oznamujeme, nasi tiez,aj svokrovci, ale svagrina a zvysok muzovej rodiny ma v pecku,ze pridu chori na oslavu. Vobec ich nezaujima,ze ten "soplik" dostanu starsi chori clenovia rodiny alebo nase deti (bohuzial sme jedini daleko a jedini,co "vdaka tomu " skoncia na ocr alebo pn,lebo nam deti nema kto postrazit). Neznasame to

Strana
z2