Ruší vaša rodina stretnutia kvôli chorobe?
Ahojte, ako to máte v rodine? Zrusi svokra/mamina/svagrina/sestra stretnutie kvoli chorobe? Daju vediet, ze su chori, aby ste nechodili? Moja svokra je casto chora. V nedelu sme tam boli(pred tyzdnom)-urobila obed, kolac a potom som si vsimla, ze jej tece z nosa, aj hlas mala zastrety. Neodvolala nas, ale nas nechala nakazit sa. Syn zacal kychat, soplit, uz to mam aj ja. Vzdy jej hovorime, aby nam dala vediet. Nie,nedala. Vytaca ma to. Mate tolerantnejsich clenov rodiny? Ci sa navstevujete aj pocas choroby?
Presne toto neznasam aj ja… prideme na navstevu kychanie kaslanie svokry. Muz vravi: mami nemohla si povedat ze si chora? Odpoved: ale prd len kaslem aby ste sa neposrali. A porad sa nahnevana otacam na pate. Toto je vzdy podnet na hadku aj s manzelom lebo mu zacnem vytykat ako moze byt taka egoisticka a nezodpovedna.
@katarina2205 ved ale ako za to moze on? Mozno tam malo chodite(ako my v posled.dobe) a nechce zrusit to jedno stretko, na ktore ste/sme si nasli cas.. ale hneva ma to.. som cely tyzden doma-soplava, aj s detmi.. 🙄😞
@katarina2205 inak takyto slovnik ma aj moja svokra. Len co ona. Tvrdohlavy byk. Aj na krst prisla po prevracanej/prehnackovanej noci, este sa tym pochvalila a naklanala sa k vtedy mojmu 6tyzdnovemu babu. Bezcitna..
To je taka láska babky..že jej sa nedá odoprieť vnúča, ona si zmyslí ho vidieť, ochorie a to je škoda pre ňu to rušiť.. ona, milujúca babka chce.. toto sme mali, plakala do tel a hrala divadlo, ale išla som si svoje že nikto chorý nepríde a k nikomu chorému nejdeme..hotovo..
Starý mozog..sebecky mozog..

Áno upozorňujeme sa vždy a už je na každom ako si urobí. My sme sa nikdy vyslovene nevyhýbali keď sme boli mladší a mali dobrú imunitu.Ale záleží aj aká choroba a či v začiatkoch ..