icon

Ružové okuliare - nákupy s deťmi z prvého vzťahu, nepredstavenie novej partnerky

8. jún 2021

Mám rozvedeneho priateľa ktorý má s predošlého 22 ročného vzťahu 4 dcéry (2dospele-2:12rocne) na ktoré platí 200€ výživné,so mnou má 5 a to syna..
Pointa spočíva v tom že chcem vedieť váš názor tak sa rozpišem....
Začnem:
Priateľ každý rok posiela svojím deťom na narodeniny po 50€ a aj na Vianoce atď a popritom keď potrebuju tak im posiela.. Irónia spočíva v tom že tie deti ho majú v pečku sami od seba mu nenapíšu ani ho pozrieť neprídu a to bývajú 20 km od neho... ozvú sa vždy len vtedy keď niečo chcú peniaze 💸 a túto sobotu ich má zobrať na nákupy samozrejme sám zase sa ozval iba on a napísal im či s ním pôjdu a oni že áno..Tak som sa len tak opýtala či môžem ísť s nimi aj ja že ich konečne aspoň spoznám a zoznamim sa..Nuž lenže ako mám pocit vidím že má tam nik nechce a hlavne priateľa aj keď to najavo nedá...
No začnem pýtala som sa na detí a že sa ešte nedohodli o termíne o presnej hodine atď...A povedala som mu že postupom času vidím kto je aký charakter čo sa týka nás dvoch keď ma nechce sám od seba zoznámiť s deťmi a on na to že a čo ťa tam mám zobrať k ním domov či čo?Tak mu vravím že netreba keď to nevieš a nie si schopný spraviť sám od seba😉A samozrejme o mne sa deťom nezmienil..Tak som mu povedala či mu mám p******ť až mu pádne páska z očí že nevidí to že ho majú detí v pečku ako za celý rok... Že či je taký debil alebo či sa tak aj robí...A uzavrela som to tým že keď nebude mať na cigarety a na benzín tak ja mu nedám
(ako som dávala, keď mu moc z výplaty neostalo)to je všetko a tváril sa že mu je úplne u pečku čo rozprávam a držal hubu...
A ešte som mu k tomu dodala že mne to tak pripadá ako keby sa tvoja ex trtošit mohla a ty nie..S tým že ona tvoje dcerusky predstavila svojmu mladému chlapovi za ktorého ťa vymenila a ty nie si schopný predstaviť mňa...A ešte som dodala aj to že môže byť rád že sa aspoň snažím spoznať jeho deti ale jemu je to u pečku....

luccija
8. jún 2021

@apolka77 syn nema 5 r myslela piate dieta...pise, ze je este na RD plus ona ma syna teenegera

taskataska
Odpoveď bola odstránená
apolka77
8. jún 2021

@luccija aha, zle som citala,,, no aj tak to nič nemení na fakte že to je "otec a partner roka"..

Autorka- ako dlho si s ním? Prečo si nenaliehala hneď ako si otehotnela nech ťa zoznámi s rodinou...mne to vychádza že sa ani nepoznáte, on sa hanbí za Teba, za seba, za rozhodnutia ktoré spravil....rozpráva sa vôbec so svojimi rodičmi? Keď nechce aby si bola tam kde jeho dcéry tak to tiež je vizitka že ťa neberie ako partnera ale ako okovu na nohe...nemá záujem nič zveľaďovať a dávať do poriadku..vás vzťah ako vznikal?
Ste výsledok One Night Stand?

autor
8. jún 2021

@apolka77 písala som že detí k nemu prestali chodiť keď si našiel priateľku po rozvode coz ja za to nemôžem..A naliehala som lenže nechápem ako sa odcudzili a ak mám povedať je to veľký dobrák ktorý by ani muche neublížil... Rodičia mu nežijú ale ešte predtým ako mu zomrela tento rok mama tak som mala možnosť sa s ňou spoznať...A tá bola strašne na jeho deti nahnevaná pretože spomenula to ako šla svojmu mužovi zapáliť sviečku na hrob oproti šli jej vnúčence a ani bu ani bu len hlavu sklonili ako by ju nepoznali....

autor
8. jún 2021

@apolka77 Priateľova reakcia bola taká že ex tie deti musela strašne na očkovať keď k nemu a k jeho babke už po nejakom čase ako boli rozvedený prestali chodiť...

autor
8. jún 2021

@apolka77 Nuž užíval si možno to že robil stále nadčasy a tá jeho ex šla do práce v konečnom dôsledku až keď sa rozviedli takže neviem neviem 🙂

autor
8. jún 2021

@martina1201 Milujem ženy ktoré sa tu hrajú na neviem aké intelektuálky a v súkromí sú horší pohania čo sa týka vyjadrovania

simca06022011
9. jún 2021

Chytila si si chlapa so 4 deťmi. Urobila s nim dieťa, bez toho aby si ho predtym poznala, resp. Poznala vzťah deti/otec. Prečo si to neriesila predtým? Nevadilo ti ze ma 4 deti, ktore budete živiť viac menej a ani ich nepoznáš? A ani ta nechce predstaviť?
50eur na dieťa by bola pre mňa almužna, keď už vyťahujes to platenie ex (no dajme tomu aj 100 na jedno. Ak na tie dospelé neplatí už) a hádam sviatky sú normálne... Vyťahovanie toho co robila/nerobila, robí/nerobí ex je tiež trochu trápne. Ty ju nepoznáš, ich život si nežila, ako to mali poriesené je ich vec. Nemusíš žiarliť.
To ze deti majú s nim na h... Vzťah je v prvom rade jeho chyba. Mal to riešiť od začiatku a nedávať možnosť na to ze deti k nemu nechodia a nemajú žiadnu vzťah. Keď už mu chýbajú zavolá ich na nakup😂
Na tvojim mieste veru deti neriešim viac. Riešim si vlastnú rodinu a to aby aj mne dostatočne prispieval na dieťa a venoval sa. Ak na to nemá, nech ide pekne robiť nadčasy, keď si deti vie iba kupovať (niektorí ludia to inak nevedia, tiež mam takého nevlastného otca co aj svoju dcéru a vlastne všetky deti iba po nákupoch vedel nosiť, vnučku keď teraz vezmu tak tiež nič, iba nákup, vzťah s zážitky nula bodov... A potom ani ta vnučka netúži k nim chodiť (tiež som jej vraj niečo nahovorila 😂) , nepotrebuje to, nevedia spolu nič iné robiť, nebaví ju to - to len pre príklad)

monka105
9. jún 2021

V prvom rade komunikácia. Kde ste obaja nechali úctu a rešpekt jeden voči druhému? V druhom rade, prepáč, ale čo teba je do toho, či on svojim deťom dáva peniaze aj pomimo výživného? Je to jeho rozhodnutie a jeho deti, je práveže chvályhodné, že tie deti nemá ,,v péčku”, najmä keď už má inú rodinu. Ak to nie je na úkor teba a syna, tak nechápem čo riešiš. Ďalšia, nepíšeš prečo skončil predchádzajúci vzťah. Ak to bolo jeho vinou, je dosť možné, že má výčitky svedomia, deti rozchodom utrpeli traumu a on je proste iba rád, že s nimi má aspoň aký taký kontakt a bojí sa, že keby ťa im predstavil, prestali by s ním komunikovať nadobro.

kassandra25
9. jún 2021

No myslim si, ze je hlupa zena, ktora silou mocou musi mat rozvedeneho, a prispievat mu na benzin. Cakatelku k mojmu byv muzovi caka presne rovnaky scenar.

luccija
9. jún 2021

Ale aj tak nerozumiem o co Ti ide....o jeho deti urcite nie mas 2 svoje starosti dost.Skor o ego, aby deti povedali, ze s tebou boli ...zacnu len intrigy aka si, co si povedala a pod.ved su to teenegerky co od toho cakat?Ci potrebujes mas nejaky status, ze ked si Ta nezobral aspon predstavil?
Aj toto su vztahy v rozvedenych rodinach ty nevies co bolo v pozadi...jeho zena s nim mala 4 deti z toho dvojicky asi to lahke nemala a to, ze sedela doma a on ich zivil to bola ich vec...ty si hlad svojho.To, ze sa mu pokazil vztah s detmi o to mal bojovat este predtym....uz teraz v puberte a 2 dospele co chce zachranit?budem hnusna mozno bud rada, ze kazdy vikend k tebe nepridu tie 2 dvievcata a po kazdom vikende si priatel nepise s byvalkou co bolo zle, deti sa nenaucili, nezobrali na vylet a pod...

columbine
Autor odpoveď zmazal
dominikac321
9. jún 2021

ja si cely zivot pripadam blba lebo velmi zvazujem s kym budem a s kym nie, preto som tesne pred 30. slobodna a bezdetna, ale tak mne uz vzdy od zaciatku je jeasne ze ak spoznam niekoho rozvedeneho on svoje zavazky uz ma aj financne aj emocne a jednoduche to nebude a je jedno ci su deti male, velke, 6 alebo jedno...ale ked tak citam obcas kona tak vidim ze asi nie som ja ta blba ked vidim akosa zeny vrhaju do vztahov vopred odsudenych na neuspech....

ibrunova
9. jún 2021

Autorka- áno, je to zvláštne, tiež mi to príde z jeho strany zvláštne. Lebo neviem povedať, či nechce on alebo jeho dcéry, aby ste sa spoznali. Ale ak ti má nasilu doniesť domov nejaké zduté pubertiačky, tak netlač na pílu, asi to takto malo byť, urob si program so svojimi dvomi synmi a možno sa to časom vyrieši.

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
9. jún 2021

Podľa mňa ty si už sem písala, že máš partnera, co ma toľko detí a urobila si si s ním ďalšie. Neviem, čo čakáš, ako si si zariadila, tak máš. Normálny človek si neurobiť dieťa s človekom, čo má štyri deti. To by som musela byť riadna zúfalka.

dominikac321
9. jún 2021

@stanulienkat je tu diskusia z marca a tam sme boli my, s nazorom ze ziadne dieta s muzom co ma 4 deti nechceme, odsudene za chudery, nie od autorky ale tak vseobecne...

annamalaga
9. jún 2021

@dominikac321 čím viac deti , tým viac problémov. Ale autorka bola očividne zalubena.

luccija
9. jún 2021

@dominikac321 jedine, ze by bol bohaty🙂)

dominikac321
9. jún 2021

@annamalaga ja som voci tomuto skepticka a nerada by som niekoho kto uz deti ma...ale to je moj osobny postoj

@luccija hahaha ale velmi bohaty 🙂)))

petronelka47
9. jún 2021

@annamalaga presne,zaľúbená a slepá

luccija
9. jún 2021

@ibrunova pise, ze je dobrak tutmak mozno je taky, ze nevie veci riesit, komunikovat.Tak aj vztah s detmi nechal tak a aspon raz za cas posle peniaze ci niekam ich zoberie.
Autorka ako casto je s nimi?zaujima sa o znamky, volaju spolu?ale urcite by som sa nenatiskala kde ma nechcu naco?

annamalaga
9. jún 2021

@dominikac321 ja by som možno aj pristúpila , ale to by som musela vidieť , že aj jeho deti majú záujem.

annamalaga
9. jún 2021

@petronelka47 ja viem. Možno je partner super parťák , pohoďák, ale raz už ma aj on toho napleciach dosť a ona tiež mohla vidieť , že budú mat dosť veľké výdavky.

deti95060810
9. jún 2021

načo sa natískaš. keď nechce partner aby si spoznala jeho deti - tak to zober na vedomie.... maj hrdosť. Možno časom....
Inak to bol asi dosť blbý nápad zať si na krk chlapa so 4 deťmi...😉

autor
9. jún 2021

Dnes som sa dočkala neviem či som si to vymodlila cez tento príspevok 🙏Priateľ mi dnes oznámil že ma zoznámi zo svojími deťmi a popravde akoby som začínala mať pokoj na duši.... Čo sa týka financií nežijeme si zle nieže by som sa chválila ale som celkom priemerné dobré zabezpečená...Len úprimne neštve má to že priateľovi pomáham z financiách atď ale to že nepoznám ešte jeho deti..A v zápale hnevu človek niekedy povie a napíše aj to čo nechce....A svojho syna mám v striedavej z bývalým len tak pre info

lucka_ke
9. jún 2021

no neviem či by si chcela mať jeho dve dcéry každý druhý víkend u seba... možno je to takto lepšie

annamalaga
9. jún 2021

Najskôr hovoríš , že nemáte peniaze a teraz že si zabezpečená a nebýva s tebou ani tvoj syn ? To mi nejak nesedí. Priateľ môže aj 1500€ zarobiť ale ak ma 300€ len výživné ďalšie € minie na náklady plus ty tak to bohviečo nebude.

dominikac321
9. jún 2021

a ako dlho ste spolu? a ratala si s moznostou ze ta mozno dievcata nechcu spoznat? uz len z principu vies, ze on je v tom nevinne len ich nenuti a tebe nechce povedat, ze to oni nechcu aby ta to nemrzelo