Ružové okuliare - nákupy s deťmi z prvého vzťahu, nepredstavenie novej partnerky
Mám rozvedeneho priateľa ktorý má s predošlého 22 ročného vzťahu 4 dcéry (2dospele-2:12rocne) na ktoré platí 200€ výživné,so mnou má 5 a to syna..
Pointa spočíva v tom že chcem vedieť váš názor tak sa rozpišem....
Začnem:
Priateľ každý rok posiela svojím deťom na narodeniny po 50€ a aj na Vianoce atď a popritom keď potrebuju tak im posiela.. Irónia spočíva v tom že tie deti ho majú v pečku sami od seba mu nenapíšu ani ho pozrieť neprídu a to bývajú 20 km od neho... ozvú sa vždy len vtedy keď niečo chcú peniaze 💸 a túto sobotu ich má zobrať na nákupy samozrejme sám zase sa ozval iba on a napísal im či s ním pôjdu a oni že áno..Tak som sa len tak opýtala či môžem ísť s nimi aj ja že ich konečne aspoň spoznám a zoznamim sa..Nuž lenže ako mám pocit vidím že má tam nik nechce a hlavne priateľa aj keď to najavo nedá...
No začnem pýtala som sa na detí a že sa ešte nedohodli o termíne o presnej hodine atď...A povedala som mu že postupom času vidím kto je aký charakter čo sa týka nás dvoch keď ma nechce sám od seba zoznámiť s deťmi a on na to že a čo ťa tam mám zobrať k ním domov či čo?Tak mu vravím že netreba keď to nevieš a nie si schopný spraviť sám od seba😉A samozrejme o mne sa deťom nezmienil..Tak som mu povedala či mu mám p******ť až mu pádne páska z očí že nevidí to že ho majú detí v pečku ako za celý rok... Že či je taký debil alebo či sa tak aj robí...A uzavrela som to tým že keď nebude mať na cigarety a na benzín tak ja mu nedám
(ako som dávala, keď mu moc z výplaty neostalo)to je všetko a tváril sa že mu je úplne u pečku čo rozprávam a držal hubu...
A ešte som mu k tomu dodala že mne to tak pripadá ako keby sa tvoja ex trtošit mohla a ty nie..S tým že ona tvoje dcerusky predstavila svojmu mladému chlapovi za ktorého ťa vymenila a ty nie si schopný predstaviť mňa...A ešte som dodala aj to že môže byť rád že sa aspoň snažím spoznať jeho deti ale jemu je to u pečku....
@dominikac321
Nerátala..2 r...A po zoznámení s nimi nebudem siliť už nič radšej...A posledné čo dodám je to že som ležala skoro 8mes zasita v nemocke počas tehotenstva atď nechcem to tu do podrobností rozoberať takže v ten čas sa vôbec nedalo ale to by bolo na inú debatu..
Poznáš ma, že si myslis že nadávam? Mne sa všeobecne nepáči keď žena nadáva ako najhorší basisti. Žena má byť ženou a nie znižovať sa na úroveň basistov. Aj keď je žena naštvaná, má sa správať na úrovni.....
Nabuduce ked sa rozhodnes, ze nebudes mazat medove fuzy 😀 tak to skus bez vulgarizmov. Ja chapem, ze mas asi slusny temperament 😅 ale ked zacnes pouzivat sproste slova tak to v cloveku evokuje ze si nevychovana Mara, a ludia namiesto toho aby pocuvali co chces povedat, ta radsej budu ignorovat pre sposob vyjadrovania. Dufam, ze ti stretnutie dopadne 👍 Dve dievcata vo veku 12 rokov ... to ostava len zazelat vela stastia a pevnych nervov 🙈
Aký má on vzťah so svojimi deťmi je len jeho vec a ty nie si v postavení, aby si mala právo sa do toho starať. To, že im posiela peniaze je úplne normálne, majú sviatok alebo niečo potrebuju, tak otec im pošle - čo ty s tým máš ? Boli ta, že tie peniaze mohol dať radšej na teba ? Zamysli sa nad sebou.

@annamalaga Vlastním 🏡 po rodičoch a byt ktorý dávam do prenájmu takže bývame u mňa..So svojím bývalým máme striedavu starostlivosť a to takú že aj tak je väčšinou syn u mňa pretože on je vždy z nejakou novou priateľkou na výlete atď