Ružové okuliare - nákupy s deťmi z prvého vzťahu, nepredstavenie novej partnerky
Mám rozvedeneho priateľa ktorý má s predošlého 22 ročného vzťahu 4 dcéry (2dospele-2:12rocne) na ktoré platí 200€ výživné,so mnou má 5 a to syna..
Pointa spočíva v tom že chcem vedieť váš názor tak sa rozpišem....
Začnem:
Priateľ každý rok posiela svojím deťom na narodeniny po 50€ a aj na Vianoce atď a popritom keď potrebuju tak im posiela.. Irónia spočíva v tom že tie deti ho majú v pečku sami od seba mu nenapíšu ani ho pozrieť neprídu a to bývajú 20 km od neho... ozvú sa vždy len vtedy keď niečo chcú peniaze 💸 a túto sobotu ich má zobrať na nákupy samozrejme sám zase sa ozval iba on a napísal im či s ním pôjdu a oni že áno..Tak som sa len tak opýtala či môžem ísť s nimi aj ja že ich konečne aspoň spoznám a zoznamim sa..Nuž lenže ako mám pocit vidím že má tam nik nechce a hlavne priateľa aj keď to najavo nedá...
No začnem pýtala som sa na detí a že sa ešte nedohodli o termíne o presnej hodine atď...A povedala som mu že postupom času vidím kto je aký charakter čo sa týka nás dvoch keď ma nechce sám od seba zoznámiť s deťmi a on na to že a čo ťa tam mám zobrať k ním domov či čo?Tak mu vravím že netreba keď to nevieš a nie si schopný spraviť sám od seba😉A samozrejme o mne sa deťom nezmienil..Tak som mu povedala či mu mám p******ť až mu pádne páska z očí že nevidí to že ho majú detí v pečku ako za celý rok... Že či je taký debil alebo či sa tak aj robí...A uzavrela som to tým že keď nebude mať na cigarety a na benzín tak ja mu nedám
(ako som dávala, keď mu moc z výplaty neostalo)to je všetko a tváril sa že mu je úplne u pečku čo rozprávam a držal hubu...
A ešte som mu k tomu dodala že mne to tak pripadá ako keby sa tvoja ex trtošit mohla a ty nie..S tým že ona tvoje dcerusky predstavila svojmu mladému chlapovi za ktorého ťa vymenila a ty nie si schopný predstaviť mňa...A ešte som dodala aj to že môže byť rád že sa aspoň snažím spoznať jeho deti ale jemu je to u pečku....
A priateľ nemá predpokladám nič či ?
@dominikac321
Nerátala..2 r...A po zoznámení s nimi nebudem siliť už nič radšej...A posledné čo dodám je to že som ležala skoro 8mes zasita v nemocke počas tehotenstva atď nechcem to tu do podrobností rozoberať takže v ten čas sa vôbec nedalo ale to by bolo na inú debatu..
@basska_b 🤔🤣🤣🤣🤣🤣 končím..
Poznáš ma, že si myslis že nadávam? Mne sa všeobecne nepáči keď žena nadáva ako najhorší basisti. Žena má byť ženou a nie znižovať sa na úroveň basistov. Aj keď je žena naštvaná, má sa správať na úrovni.....
@basska_b super som sa pobavila na tvojom odkaze;)
Nabuduce ked sa rozhodnes, ze nebudes mazat medove fuzy 😀 tak to skus bez vulgarizmov. Ja chapem, ze mas asi slusny temperament 😅 ale ked zacnes pouzivat sproste slova tak to v cloveku evokuje ze si nevychovana Mara, a ludia namiesto toho aby pocuvali co chces povedat, ta radsej budu ignorovat pre sposob vyjadrovania. Dufam, ze ti stretnutie dopadne 👍 Dve dievcata vo veku 12 rokov ... to ostava len zazelat vela stastia a pevnych nervov 🙈
Aký má on vzťah so svojimi deťmi je len jeho vec a ty nie si v postavení, aby si mala právo sa do toho starať. To, že im posiela peniaze je úplne normálne, majú sviatok alebo niečo potrebuju, tak otec im pošle - čo ty s tým máš ? Boli ta, že tie peniaze mohol dať radšej na teba ? Zamysli sa nad sebou.

@annamalaga Vlastním 🏡 po rodičoch a byt ktorý dávam do prenájmu takže bývame u mňa..So svojím bývalým máme striedavu starostlivosť a to takú že aj tak je väčšinou syn u mňa pretože on je vždy z nejakou novou priateľkou na výlete atď