S akým hajzlom to žijem?
Ahojte, poprosím bez odsúdení, je to na veľmi dlhú debatu. Ale zjednodušene, máme krásne obdobia, spolu pracujeme, budujeme, tešíme sa zo sna ktorý sme si vysnivali a on mi v tom pomáha, podporuje ma. Len ako dnes, pri menšej výmene názorov, mi povie, "počúvaj ma ty pica hlúpa, ty mi nebudeš rozkazovať"... Úplne mi vzal chuť žiť, tieto slová príliš veľmi bolia od milovaného človeka 😪nie je to prvý krát
@adka176 Ale ženy vždy si obhajuju a nepriznaju si, že niečo nie je ideálne. Lebo to berú ako osobnú prehru... Ale myslím, že keď chlap udrie ženu na to nie je žiadne vysvetlenie a na to som reagovala ja. Lebo toto je diametrálny rozdiel. V afekte povedať niečo a iné pravidelne a ešte k tomu udrieť ju...
@adka176 nemôžem s tebou súhlasiť, že takto žije každé tretie manželstvo... prepáč, ale možno sa vyskytne raz za život vyhrotená situácia, kedy sa partner pod tlakom neovládne a vulgárne žene vynadá, ok, to pochopím... ale keď sa to deje pravidelne? Vieš čo, v tomto mám ja jasno: nie, neakceptovala by som to. Keď už nie pre vlastnú sebaúctu, tak preto, lebo by som nechcela, aby v takom prostredí vyrastali moje deti. Pretože ich mám tak rada, že nechcem, aby to považovali za normálne správanie. Nie, nie je to normálne.
A keď sa prestane ovládať pred deťmi? Bude ti nadávať že si pi** sprostá a dostaneš pred deťmi bitku, potom už budeš vedieť čo robiť? Je to manipulátor a iný už žiaľ nebude.....
@adka176 ja súhlasím stebov musí veľa piť keď jej nadáva tak škaredo. Myslím si že autorka buď nevie alebo vie že jej manžel pije. Skôr sa pripájam k tomu pitiu lebo inak si jeho správanie Neviem vysvetliť.
@adka176 Vídavala som už ako dieťa viac prípadov, aj v blízkej rodine, aj u mojich kamarátok, že sa chlap správal k žene ako grobian. Bývali sme na typickej malej dedine, kde toto bolo bežné. Ženy chodili do kostola a muži do krčmy. Už ako dieťa som si hovorila, že toto nie je správne a nesmiem dopustiť, aby som mala takého manžela a aby nič také nezažívali ani moje deti. Neviem poradiť autorke, pretože neviem, či nie je finančne odkázaná na partnera. Ja môžem vychádzať len z mojej situácie, urobila by som všetko preto, aby taký grobian s nami nebýval. Predstava, že moje deti by považovali nadávky za normálne, je pre mňa absolútne neprijateľná, ani ti neviem napísať, ako veľmi neprijateľná.
moj otec mamu nikdy nezbil, ale tie veci co jej hovoril.... ako ju oslovoval, degradoval.... pre mna je toto horsie ako facka - ako som pisala uz vyssie, kazdy mame tu hranicu inde...
takze baby, nezhodnete sa, lebo hranice mate kazda inde.... 🙂
@adka176 prepáč, ale ty kde žiješ? Keď si dovolíš, napísať, že by sa muselo rozviesť 90% manželstiev? Normálne som v šoku. U nás teda nie je bežné, aby muž nadával žene, nikdy sa to ešte nestalo a o vulgárnych slovách ani nehovorím. Nikdy som také niečo nepočula ani z úst môjho otca, dedka, brata, ani svokra. Čo má robiť? No v prvom rade prestať klamať sama seba, že si žije svoj sen a podobné drísty. A konať mala, keď ju prvý krát nazval.....Teraz by som mu dala jasne najavo, že to nebudem viac tolerovať, ak sa nedokáže ovládať, nech navštívi psychológa, ak s tým nechce nič robiť, tak nemá zmysel v tomto spolužití pokračovať. Aký príklad do života si vezmú ich deti?
a len tak mimochodom, autorka je taka ista ako jej muz. Vadi jej, ako ju oznacil, ale ako ho ona tu otitulovala, to jej nevadi.
Mate krásne obdobie? A zdvihol na teba ruku a nadava Ti do hlúpych p.č?? Toto je u Teba krásne obdobie? Prepáč, ale maj trošku rozumu a začni mať rada samu seba a utekaj od neho.
@kamilka281986 juj len ty zober nohy na plecia a utekaj. Tento ta určite nemiluje. Určité sa to bude zhoršovať

@kamilka281986 ahoj. Viem že je to aj o tom kto je ako zvyknutý komunikovať, ale napríklad u nás si nikto nenadava. A toto čo píšeš,keby mne povie môj partner, tak veľmi rýchlo by videl dvere zvonku. Je to neslušný a nevychovany vagabund. Nie je jediný muž na svete,na tvojom mieste by som mu zamávala a popriala veľa úspechov v živote 😉