icon

S akým hajzlom to žijem?

kamilka281986
23. mar 2021

Ahojte, poprosím bez odsúdení, je to na veľmi dlhú debatu. Ale zjednodušene, máme krásne obdobia, spolu pracujeme, budujeme, tešíme sa zo sna ktorý sme si vysnivali a on mi v tom pomáha, podporuje ma. Len ako dnes, pri menšej výmene názorov, mi povie, "počúvaj ma ty pica hlúpa, ty mi nebudeš rozkazovať"... Úplne mi vzal chuť žiť, tieto slová príliš veľmi bolia od milovaného človeka 😪nie je to prvý krát

marcela1207
23. mar 2021

Hmm akú máš prácu?

gabika0825
23. mar 2021

@kamilka281986 podľa mna si typ ženy že keby tá aj bil tak sa nad tým pozastaviš, vypláčeš sa ale naďalej ho budeš zastavať 😀🤦🏽‍♀️ Tak sa rozhodni, nechápem inak tvojmu príspevku... to sa sťažuješ alebo si pýtaš nejakú radu? Alebo si ho dosla obrániť aký je super muž? Ako prepáč ale kvôli takejto hovadine ti povie vilgarizmy na tvoju osobu tak to je trosku cez čiaru. Ale vidím že si ideš svoje a je to tip top chlap 😂✌️

elizabet173
23. mar 2021

@gabika0825 mňa by veľmi zaujímalo, ČO sa dá na takomto mužovi milovať. Či tie vulgarizmy, alebo tú zdvihnutú ruku, alebo tie výčitky, že ich živí.

gabika0825
23. mar 2021

@elizabet173 predsa to aký je dokonalý a ako ju podporuje v jej snoch a aký je to hotový princ na bielom koni , čo ju po tom že jej povie občas že je p*ca alebo jej jednu pleskne 😀 aj tak je to dokonalý chlap....

gazpalm
23. mar 2021

@kamilka281986 je to k-k-t 🙄😬😉

sapetka
23. mar 2021

@queen_mary chory nazor.. az hanba ze to prislo od zeny..
@kamilka281986 nevazis si seba samu inak by si s takymto chlapom nemohla byt. Neviem si predstavit zeby mne muz takto povedal alebo opacne. My si nenadavame nijak a to sme mali vymenu nazorov alw bez nadaviek a bitiek😮

elizabet173
23. mar 2021

@sapetka inak je v rozpore to, že v názve je hajzel a hneď v úvodnom príspevku milovaný človek.

yollanda
23. mar 2021

@kamilka281986 raz by mi toto povedal.....

adka176
Autor odpoveď zmazal
veronikakos
Autor odpoveď zmazal
kitycat
23. mar 2021

Je tu vela zien, ktore len preto aby neostali same ostavaju s debilom lebo ma raz za 2 tyzdne dobru naladu a so svojou partnerkou si pore film a zasmeju sa... Potom picuje dalsie 2-3 tyzdne... Toto je laska? Vazne pop!ci hniezdocko mate vybudovane... Pri akej vymene nazorov sa nadava do kosostvorcov?

podmostom
23. mar 2021

A tu ruku na teba párkrát prečo zdvihol?

janickacrazy
23. mar 2021

@kamilka281986 robí len to, čo mu dovolíš, hneď pri prvej nadavke si sa mala zbaliť a odísť a keď nie vtedy, tak keď na teba prvý raz zdvihol ruku, keďže si to neurobila, tak on vie, že si môže k tebe dovoľovať stále viac, skús popracovať na svojej sebaucte, prosím ťa

taskataska
Odpoveď bola odstránená
tinatitti
23. mar 2021

Z vlastnej skúsenosti ti vravím, že žiješ s manipulatorom. Nemilujes ho. On ta zmanipuloval natoľko, že si sama nadobudla dojem, že bez neho si žiť predstaviť nevies. Pochybujem, že on ta ľúbi. Tento typ ľúbi len sám seba. Len ta potrebuje ovládať a ponizovat, čím si "honí" svoje vlastné ego. Ma priateľov? Dost pochybujem. Ľudia od neho radšej bočia. Iste, na prvý ci druhý dojem dokáže neskutočne očariť. Ale kto ho pozná dlhšie, radšej sa prace z cesty. Mam pravdu? Odkedy si s ním, tak aj tvoje dobre kamarátky ta nevyhladavaju az tak často ako predtým. Však?

dskjhfdlkdjhl
23. mar 2021

@kamilka281986 Co Ti ma urobit a povedat, aby si videla s kym zijes? Ved toto nie je normalne. To je aky vzor pre deti?

nela6
23. mar 2021

@queen_mary ze dôvod...to sa len on prejavuje

chrumka120
23. mar 2021

@kamilka281986 no to sa mi nezdá že máte krásne obdobie, všetko si budujete a podporuje ta a z ničoho nič toto povie, zas take ružové to byt nemoze a zobrala by som sa od neho preč čo najskôr

zenulkaaa
23. mar 2021

Pozri.. je to na tebe... každy vztah je iný. V niektorom si nadavaju na dennej báze a pride im to normálne, inde su normálne iné veci. Doležite je, čo je normálne pre teba. Ak nadávky nie - pretože ani pre mna nie - tak mu to vysvetli, že si to neželáš a že je ti jedno, či on je rozčuleny alebo nie - všetko sa dá povedat bez nadávok a urázok.
A je to aj o ucte... no povedz, dovolila by si si ty sama niekomu takto rozprávat? Ja nie, lebo nie som na to zvyknuta, nerobili to ani moji rodičia, a nebudem ani ja... a neželám si, aby to niekto rozprával ani mne.
Takže sadnut, vysvetlit a ak nepomože, tak dovidenia. Viem, že je ťažke odist od niekoho koho miluješ.. ale fakt chceš žit s niekym kto si ta nevaži a dovoli si toto ti povedat???

anetakovacova57
24. mar 2021

@kamilka281986 ak sa takto ktebe správa tak nemá úctu predovšetkým sám pred sebou. Správa sa tak vulgárne aj voči ostatným? alebo iba k tebe. Môj názor kto miluje a váži si svoju ženu tak vziadnom prípade sa nemôže stať aby sa takýmto spôsobom správal. Ja by som mu dala po ústach

vilma7
24. mar 2021

Tak s takým hajzlom by som ozaj nežila, tie nadávky sem tam, možno raz za 50 rokov by som prehltla ale že na teba ešte aj ruku zdvihne? Čo ťa má doma za.nič? A píšeš že milujúci chlap?

akbara77
24. mar 2021

@kamilka281986 nuž s takým alebo si si nasla. Je to asi kruté...ale keď si.uz teraz pi.a ,čo budeš za 5 rokov?

stanulienkat
24. mar 2021

Ocividne iba ty zijes v tom imaginarnom sne....Ja by som taky sen a takeho uzasneho muza nechcela.

puklica13
24. mar 2021

Mňa vcelku fascinuje ako dokáže niekto takto klamať sam seba...ale rozumiem ze pozrieť sa pravde do očí je ťažké.. ženy si nechcú pripustiť že ten chlap ich proste nemiluje, neváži si ich, budú sa toho co chcú mať,ale nemajú, držať zubami nechtami, tej vysnívanej predstavy ideálneho partnera...čo na tom ze ju bije, nadáva jej..nevadí, hlavne ze si žije svoj vysnívaný imaginarny sen...🤦‍♀️

bashawelle
24. mar 2021

@queen_mary victim blaming at its finest. No offense.

senan
24. mar 2021

@puklica13 hmm to su podla mna tie najmutnejsie pripady, ked sa snazi zena uchovat takyto zly vztah ako ten dokonaly za kazdu cenu aj ked velmi dobre vie, ze to okolie vnima, ze tam nieco nie je v poriadku

cacianka
24. mar 2021

Viem ze existuju aj hnusne a fakt blbe zeny, ktore rypu, neskutocne vyvadzaju a fakt muza vytočia. On byva buď submisivny, alebo vytoceny zene vynada a jednu dve plesne. Ano su take páry.
Ale aby kvoli napr.takej maličkosti o neprevarenom mlieku reagoval takto ?!
Toto nie je s kostolnym poriadkom ani trochu. Ako reaguje na krik detí ? Alebo nie je na obed jeho jedlo? Či ked sa ti nieco pokazi\rozbije ?
Bud je to u vás niečo ine ako cukrova rozpravka, mate viac problemov ako spominas.
alebo je chorý, nejaka diagnoza ze mu takto prepina. Diagnoza fakt reálna, alebo je debil , nieco užíva...

jaskolka
24. mar 2021

Klasická téma, zúfalá naivná žena, debil partner..
Milión rád, ale ona si aj tak pôjde svoje lebo vlastne je to len o vystazovani, ona ho miluje, umrie bez neho, on jej vynads, sem tam jej pleskne, ale je to inak úžasný chlap 🙈🙈🙈Čiže tu rady ani netreba.
.

hviera81
24. mar 2021

no kazdy mame hranicu inde, ale mne iba raz povedal ze som p.ca....

monro
24. mar 2021

nečítala som celú diskusiu, ale toto by mi môj povedal iba raz...resp. dvakrát, prvý a posledný. Už viac by som nepotrebovala počuť.