S manželom sme 10 rokov a všetko sa nám rúca
Ahojte sme spolu s manželom uz 10 rokov no nejako sa nám to všetko začína rúcať, nie prvý krát uvažujem o tom ze odídem a začnem nanovo inde a sama. Uz Vám niekedy povedal partner pri hádke ze teraz by som ta tak dobil ze až lebo iné si ani nezasluziš a hned na to ze ste kurva nic iné iba obyčajná kurva a pľuvanec do ksichtu si zaslúžite a nie úctu.. a ze kopanec do hlavy a take ? Pred 10 rokmi som pracovala na private, on o všetkom vedel ked ma spoznal a chcel byt so mnou, asi pol roka mi trvalo kým som danostiam dostala , kedže som hľadala cestu ako odísť a neodstruhut sa od príjmu, toto všetko skončilo ..... uz to je vyše 9 rokov .. nic podobne ani nevera ani nic sa viac nestalo.. ked si so mnou začal tak vedel kto som,,, preco mi to stale vyhadzuje na oči ked uz si ma aj za manželku zobral??? Preco ma nazýva kurvou ked som s ním uz 10 rokov a dala by som za neho aj zivot? Som obyčajná žena niesom žiadna fiflena , zlatokopka ani na drogách, cestou ktorou som sa tam dostala boli peniaze. Som hádam v tomto partnerstve na to aby chodil a vravel mi moje chyby a všetko zle v živote? On vraví ked mi vraví aka som chudera spína stetka a neviem co všetko proste ked ma psychicky týra ze veď vravím pravdu musí ti to niekto povedať. Co mam robit ? Nezvladam to takto, snažiť sa a pritom samu seba ponižovať ze si nahováram ze veď to nic veď to nic bude dobre .. no neviem ci bude
@3petka pre mňa nie je nikto človek druhej kategórie, nepochopila si to. Myslím, že pre tento druh mužov, ktorí toto vyhľadávajú, je to žena druhej kategórie. Určite to nie je niečo, s čím by sa chlap chválil, alebo čo by obdivoval. A preto sú také ženy často týrané a zle sa s nimi zaobchádza. Viď tento príbeh.
@marakuja49 dobrý večer. Ako si sa nakoniec rozhodla?

mne keby moj muz taketo nieco napisal alebo povedal,skoncila by som s nim.vsak on ta neznasa,nenavid,si mu naobtiaz a ty trpis...
vedel koho si berie ale asi si s mu zunovala.to je jedno.
zbal sa a odid...
je to chudak ,ktory ta neni hoden-aj ked mas minulost aku mas