S partnerom u seba neprespávame
Ahojte, mám 21 rokov, priateľ bude mať 23 a vôbec pri sebe nespavame...myslím že spať pri sebe,nie spolu (nemyslím sex)...moji rodičia s tým majú problém keď tu má prespať a ja u nich už vôbec nie...čo by ste robili? 😌
Plne ťa chápem,ja som mala presne 21 keď sme prvýkrát išli s priateľom na taký víkendový pobyt lebo sme tiež nemali kde byt,už som cítila že potrebujeme mať aj takú chvíľu pre seba, skús poprosiť rodičov či by napr u vás nemohol byť do polnoci že si pozriete neaky film a pôjde domov
@kkovacovak aj mna drzali na kratko a preto mama povedala ze ked to s nim myslim vazne, moze u nas spat a spal. V 20tke som sa za neho vydala. Veela zavisi od cloveka. A tiez mam 2 mladsich bratov.
@saskia_98 ak to vašim nevadilo tak ok. Jej rodičom to vadí tak sa nad tým nemá čo pozastavovať. Každá rodina to má inak a každý rodič je inak benevolentný
@didi2102 zabudla som dodať že vtedy priateľ si nakoniec kúpil auto,bývali sme 25km od seba,čiže sme sa videli do mojej škole nikedy,on už chodil do práce,víkendy väčšinou poobede večer,v Tom aute sme si odzili 😄🤗 mali sme to ako miesto kde môžme len tak sedieť debatovať aj sa ... Ženy zase pochopte aj ju,má 21 , doma pomáha, chodí asi teda na VŠ,priateľa vidí malo a keď už je doma chce s ním tráviť viac času a na inej úrovni ako 15rocne deti,ale áno keď sito rodičia neprajú nič s tým neurobi .. inak z mojo priateľa sa stal manžel a sme spolu 15rokov
@aurorastone my sme si byt kúpili keď som mala 21 v BA v novostavbe, popri tom som ešte chodila na externé štúdium, mali sme priemerné platy a zvládli aj zvládame to doteraz. Bolo to necelé 2,5 roka dozadu takže sa ceny až tak extrémne nepohli (hodnota nášho bytu stupla o cca 10%.
Tak ja neviem.. netreba z mladých robiť nesebestacne chudatka čo musia byť pri rodičoch pomaly do 40tky. Lebo to je skôr o tom aký ten mladý človek je a nie o inom...
@aurorastone no tak cena toho konkrétneho bytu je o cca 20k vyššia a podmienky hypo že by boli extra iné som nepostrehla (hypo sme si brali minulý rok na dom tak to viem porovnať) stále platí že potrebuješ cca 10-20% v hotovosti a stály príjem. Takže keď sa chce tak sa dá 😊
@h_petra nie v časoch dinosaurov som sa veru neosamostatnila keďže nemám ani 30. Nechápem čo je na tom divné ísť po 20 od rodičov. Kto chce hľadá spôsoby kto nechce hľadá dôvody. Treba pre to aj niečo spraviť a nie sedieť so založenými rukami a čakať že mi všetko spadne z neba. Rodičia mi pomohli s kúpou chladničky a skríň. Ostatné som si nejako dávala dokopy. Ja ako rodič od narodenia dieťaťa rozmýšľam ako dieťaťu sporiť aby malo jednoduchší štart do života. Na to tu asi som aby som mu zjednodušila život. To že tak mnohí neuvažujú je smutné.
@kkovacovak presne súhlasím, mne tiež rodičia kúpili práčku a tuším závesy, inak sme to lepili z výplat, TV a nejaké nábytky sme nemali myslím aj rok, pamätám si týždne kedy sme jedli len cestoviny ale všetko sme zvládli 😊 dá sa to
@len_nig tak tak...pred výplatou som dojedala čo bolo lebo som skrátka nemala na začiatku toľko peňazí alebo som išla vyjesť rodičov 😄 ja si práve myslím že takáto skúsenosť človeka len posilní a potom si inak váži veci a toho čo má a čo dosiahol. Facka od života ešte nikdy nikoho nezabila
Tak asi nemáte až taky dobrý vztah .. neviem u nas tato tema spanie sex kramy bola normalna už puberte...normalne som chodila spat k frajerovi a on ku mne mam toľko čo ty.. už byvame sami.. chodim na vš brigadujem a podporujú ma rodicia.. ( podmienka kym chodim na VŠ) vsetko sa da dohodnut.. urcite keby nechodim na VŠ riešime spoločne bývanie..
Len toľko, že aj moji rodičia s tým mali problém a ich rodičia detto. Proste nechceli otvorene podporovať náš sexuálny život navyše v tak mladom veku, lebo by sa cítili zodpovední, keby sa náhodou niečo ,,šmyklo”. Vtedy som z toho bola strašne nahnevaná a prišlo mi to ako krivda sveta, ale predsa mali v niečom pravdu. Prečo by som mala pod ich strechou usporadúvať sexuálne orgie?
Ja som s mojim mužom chodila 7 rokov a za ten čas nikdy u nás nespal a ani ja u nich a ani nás to nenapadlo! Boli sme vkuse spolu ale spať išiel každý domov. Vydávala som sa 24 ročná. A nedovolim ani mojim deťom, aby u nás prespávali ich známosti!
a to má každá názor iný. u nás to napríklad tak nebolo. prespávala som aj ja u neho aj on u nás. boli nejaké tie dohody, ktoré sme dodržiavali a bolo

@saskia_98 ja nehovorím že spolu nemajú spávať ale pokiaľ si ho u nich doma rodičia neprajú tak to musí rešpektovať. Má mladšiu sestru tak je to asi aj preto. Ja osobne by som to u nás doma tiež neakceptovala. Rodičia ma držali na krátko a nič mi neutieklo 🙂