icon

S priateľom čakám dieťa a on chodí na pokec

katka876
19. sep 2015

Neviem ako dalej? Cakam s priatelom dieta. Zistila som, ze chodi na pokec. Pozrela dom si jeho posledne prihlasenie. No no mi tvrdi, ze tam nebol. Klamal mi do oci. Vobec mi uz neverim ☹ som z toho neskutocne smutna ....neviem Ako dalej

Strana
z2
katka876
autor
19. sep 2015

Ty si aký hrdina

babydesire
19. sep 2015

katka876 Milujes ho este?alebo uz nie,len sa ho bojis opustit kvoli detom?

bonaqa2013
19. sep 2015

@janinah dnešní chlapi tiež nie sú padnutí na hlavu.... Zavaliť robotou sa tiež len tak hoc kto nedá.... 😉 😉

janinah
19. sep 2015

@bonaqa2013 nemusí hneď orať na poli,stačí ak nakúpi,navarí,deťom sa venuje,na výlet rodinu vezme,dačo v byte opraví,zmajstruje,večer žene sa venuje....a na pokec čas neostane 😉 ...aj keď konkretne chlapa z tohto príspevku by som nechcela ani keby mi dennodenne torty vypekal a celý byt vyluxoval,tie jeho hlúpe reči by mi vadili a vyrábali totálne antierotickú náladu....

henamichal
19. sep 2015

@katka876 Ty si obrovitánska hrdinka, že čakáš dieťa s takým "úžasným" chlapom. Niektoré ženy fakt nemáte rozum.... Keď aj pred Tvojim tehotenstvom bol taký záletník, tak prečo si mu to tolerovala? A teraz plačeeeeeeš................ jooj ženy .... rozum medzi nohami ......

katka876
autor
20. sep 2015

Ja som mu to nikdy netolerovala stále sme sa kvôli tomu hádali a on ma presviedčal, ze nikoho si nehľadá a veľmi dobre vie ako mi jeho reči vadia. Teraz ked som tehotná tak ma aj rozplače no on, ze si to nemám pripúšťať . Vôbec si ma neváži vraj som trubka, drevo a ked sa mu to snažím vrátiť jemu to nic nerobí je schopný v tom pokračovať cely den. Keby niet mna dodnes by nepracoval ja som mu našla pracu, zivotopisy som mu pisala a este aj v tom som vinna, ze sono mu nasla na p... pracu ... on by chcel pracu v kancelarii no vzdelanie na to nema. Nikdy ma nicim neprekvapil, ked mu poviem, ze by mi niekedy kvetinu mohol priniest tak vraj on nema na zbytocnosti...v mojich predchadzajucich vztahoch by som nikdy taketo spravanie netolerovala asi mi preplo...

vivusika
20. sep 2015

@katka876 prchaj kým môžeš, Takému vzťahu veru dlhú životnosť nedávam... a ver mi, že viem o čom hovorím ...

janinah
20. sep 2015

@katka876 no otázka je čo s tým teraz....ja by som to asi riešila ultimátom- buď sa okamžite zmeníš a to navždy alebo zbohom.....a aj by som sa toho držala,ten chlap je pre teba bremenom... 😒

lubkavargova1
20. sep 2015

tiez tomu vztahu nedavam dlhu zivotnost...ani po narodeni dietatka

eri28
20. sep 2015

@katka876 uz asi sama ciltis, ze to chces ukoncit.Tak ukonci, taky debil si nezasluzi nic.Stary chlap 😀 no nie az tak, ale rozumu by mal mat aspon trosku a nie tie debilne reci.A bud rada, ze prve dieta, nezamotaj sa viac na neho a never mu, lebo podla mna ta nebude chciet hned opustit, prides mu ako dobra obet, ina by ho kopla davno do riti,Uprac si to vo svojej hlave ako to ukoncis, kym ti zacne slubovat hory dole.Podla mna su taky typy chlapov, a on sa nezmeni.Iba naslubuje, alebo bude chvilu normalny a potom to bude este horsie.Hladaj pomoc u rodiny, to nie je ziadna hamba, a kasli na neho, nech si hlada obete na pokoci, tam su take chudere, asi.Neviem nikdy som tam nebola. 😝

babydesire
20. sep 2015

katka876 moja zlata,opusti ho!podla toho co pises ide o psychicke tyranie.poznam to.aj ja som si tym presla.tu je len jedna cesta - rychlo von z tohto vztahu!a nebude to lepsie len horsie ak snim zostanes..vela stastia

falbala132
24. sep 2015

@katka876 v akom si mesiaci, ak sa mozem spytat?

labajka
24. sep 2015

vidno, že sa poriadne nepoznáte, ktovie ako dlho ste spolu a ľudia bývajú ako si napísala "neskutočne smutní" z iných vecí a nie z tohto, ach ☹

sladkamiki
24. sep 2015

Môže mi niekto vysvetliť, ako je to "neplánovane otehotnieť"....ešte v takom veku???

janickacrazy
24. sep 2015

@sladkamiki Stačí, ked zabudne užiť zo dve tabletky a je hotovo. 😉

stanislavao
24. sep 2015

@katka876 utekajte od neho cim skor prec. nemate s nim ziadnu buducnost. lepsie vam bude samej s dietatom, ako s takym tupcom. ako mozete byt s chlapom, ktory si vas nevazi, uraza vas, ponizuje a je totalne nepouzitelny pre zivot. by som mu ten pc otrieskala o hlavu a vyhodila potom von oknom. robit nie, ale za pc sediet ano. nakopat ho.

sladkamiki
24. sep 2015

@janickacrazy Tak keď zabudnem užiť dve tabletky viem, aké "riziko" prináša sex bez ochrany...🙂 😕

janickacrazy
24. sep 2015

@sladkamiki tak vieš už som stretla aj také, čo zabudli, že zabudli užiť dáke tie tabletky a potom u doktora sa sťažovali, že tá antika proste akosi nefunguje 😀

sladkamiki
24. sep 2015

@janickacrazy Zabudli, že zabudli... 😀 😀 fuuu tak to je už potom na iného odborníka 😝 😅 😀

Strana
z2