Sama doma v noci
Ahojte prišla som si po radu... možno to niekomu príde smiešne ale aj tak to skúsim...ako zvládate keď ste samé doma v noci...môj muž robí na tri smeny čiže každý tretí týždeň má nočnú a to je pre mňa utrpenie neviem zaspať v noci sa často budím a stále myslím na blbosti ako napríklad zlodej a kadečo takéto...jednoducho sa bojím...niekedy spím úplne v pohode celú noc ale niekedy je to katastrofa ale keď je muž doma tak spím ako bábätko. Niekedy idem k našim ale už je to asi nápadne že vždy sa k ním dovalím keď má muž nočnú 😄 Máte nejaké rady ako to zvládať??
@lululucy presne. Aj ja tak videla video. Deti do spalne,vytiahla kluc a zamkla dvere do spalne,trosku by to zdrzalo. Ku posteli kabelka s penazenkou ,na stolik mobil a kluce od auta. Keby nieco ,schmatnem ,deti na ruky a utek cez okno. Pod oknom auto . Muz si len tukal na celo ked som mu to vravela 🤣
Tiež nerada spím sama. Niesom zvyknutá, už ako dieťa som mala izbu so sestrou, potom škola internát, spolubývajúci, frajer... Proste 99,9% mojich noci som vždy počula dýchať niekoho vedľa seba takže jasne ze keď som kdesi úplne sama je to trochu desive...
Najlepšie je úplne si zakázať nejaké myšlienky strachu, nerozvijat to. Keď tak zasviet lampu, pusti potichu hudbu....
Joj toto ti ja neporadím.. Mam 31 rokov 2 deti a ešte nikdy som nebola v noci sama.. Teraz keď bol muž stanovať tak prišiel ku nám spat môj ocino
.. Ja mam hneď v hlave duchov a podobne somariny.. Ja sa tmy v dome bojím od mala.. Ak niekto poradí ako sa toho úplne zbaviť budem len rada
Ja som si kvôli strachu kúpila mačky. Predtým keď som išla na wc, tak všade po ceste som zapínala svetlo, celý dom vysvieteny, niekoľko krát som kontrolovala, či sú zamknuté dvere.
Ak v noci niečo vrzlo, tak som už nezaspala. Odkedy mám mačky, tak si pomyslím, že to spôsobili oni a už nad tým nepremýšľam ... ☺️
Čítam, čítam a rozmýšľam, čo by sa s vami dievčence stalo, kebyže sa rozvediete... Nebudete spávať? Ja neviem, či to len mne príde divne, ze dospele ženy, keď im muž odíde na nočnú, alebo vycestuje služobne bežia k maminke na noc... Mne to príde fakt zvláštne. Akože, keď sa bojí dieťa spat samé v izbe o tom kopec tém ako musí a blabla, nepustit k sebe do postele, ale dospelá žena šuo k maminke to je ok🤣🤣🤣🤣a to slovné spojenie "som na byte" to je co? 🤣🤣🤣
Som rada že v tom nie som sama 😂 musím nájsť niečo aby som sa nebála 😄 pes alebo mačka neprichádza do úvahy a deti si kvôli tomu robiť nebudem ešte 😂😂
Nemas ziadnu poruchu, je to normalne. Tiez sa bojim. Obehavam dvere a okna aj 5x kym idem spat :D
Treba sa k tomu postavit veselo, spravit si tie vecery babsky program, sprav si masku, deci vinka, film, latino cvicenie na youtube... Kamoska. Uvolni sa. Casom si zvyknes.
A deti nespominas, asi nemate. To je este len masaker, vyt sama doma s 2 mini detmi. Este predtym musel ist manzel na noc prec, ked bol mladsi v bruchu v 9 mesiaci a starsi mal 2r. Strasne mi lepilo ale nie kvoli zlodejovi 🙂
Inak z tvojich príspevkov mi bolo hneď jasné, že to bude nejaká bezdetná žena,či mladá baba. Popri dieťati by si nemala čas riešiť blbosti, sorry. Ja som vyrástla v RD. Výhľad z mojej izby som mala na zarastené, husté stromy ako keby za nimi bol les. Za nimi však bol cintorín. A bála som strašne, kým som bola malá cca 7 ročná. Nechávali má samú doma, teda s bratom, ale on vždy išiel preč s kamarátmi. A .. ? Zvykla som si. Moja drahá polovička robila v zahraničí a ja som bola sama s dieťaťom doma v RD. Ba aj ako tehotná som bola sama.
Je to sila zvyku a tréning mysle, nič viac. Ale v dospelosti som sa nebála vôbec.
Ja milujem byť sama 😀 ja si tie večery užívam. Milovala som aj samotu na intráku, keď išli spolubývajúce na víkend domov, a ja som zostala, najlepšie roky 😀
@maciatkolulu presne mi vždy napadnú tie deti co treba nechať vyrevat, nech si zvyknú že majú spat same a nebáť sa, ale keď je tatko na nočnej môžu ísť do postele k mame lebo sa bojí. 😅
Keď ešte manžel robil nočné tak som každú jeho nocnu bola u našich. Ja som mala od mal problém spat sama v posteli. Dlllho som v noci chodila k našim. Potom som si už sťahovala do postele frajera 😀.
Aj ja som sa bála byť sama v noci doma, keď syn odišiel na internát a muž v nočnej 🙂 Zobudil ma každý šuchot, buchnutie, výťah ... bývame v paneláku ... takže som bola hore každú chvíľku ... trochu mi pomohlo, keď som si napr. na chodbe nechala rozsvietené, ale zase svietiť každú noc ... 🙂 Potom sme si dali urobiť bezpečnostné dvere a odvtedy spím ako bábätko 🙂 Je to čisto v hlave, ten strach ... mne pomohlo toto 🙂
Keď sme bývali na byte, aj ja som sa bála. Respektíve nespala som. Stále niekto chodil, buchal dverami, štrngali kľúče, rôzne zvuky... Mala som stále nastražené uši. Teraz bývame vo veľkom dome, ďalej od ľudí. Je tu totálne ticho a tma a spim ako bábo. V mojom prípade boli teda problémom zvuky 🤷♀️
Moj muz casto chodil na dva tyzdne prec, najprv to bolo hrozne.
Ja neznasam TV pri zaspavani ani ziadne svetla, ale ked je prec muz, tak si vacsinou pustim tv vedla v izbe a tvarim sa,ze je doma. Ze aj zlodej vidi,ze niekto este kuka televizor, ze nie som sama 😁 nepreslo to ani pri detoch, bojim sa, tak pustim tv a dam casovac
Mna by zaujimalo ako moze byt niekto NA byte, lebo ja som vacsinou V byte.
Cize ked som sama tak som sama v byte, na byte sa mi to este nepodarilo a ani si to neviem fyzicky predstavit. 🙂
Ja tiež nemám rada, keď je muž v noci preč. A to mám dve malé protivné nespiace deti a som ako zombie, a aj tak neviem dobre spať, keď som s nimi sama... ale to bude asi tým, že už som sa naučila fungovať na minime spánku 😂 Nemám rada ani to, že manžel robí poobedné a domov niektoré dni chodí až okolo 1-2 ráno a ja musím ísť spať bez neho, hoci viem, že v noci príde 😅 u mňa to ale nie je strach akože nejaká panika alebo čo, ale taký nepríjemný pocit, taká jemná nervozita. Ja by som mala veľký problém bývať sama, chodiť z práce do prázdneho bytu, vstávať do prázdneho bytu... 😬
@maciatkolulu ja si myslím že na tom nie je nič zvláštne ... podľa mňa má každý nejakú tú fóbiu/strach z niečoho a očividne je nás tu viac takže to asi nie je až také neobvyklé 😉
A aj sa niečoho bojís? Či si len nekludna ? Mne osobne nevadí byť v noci sama doma, skôr si to užívam 🙂

Aj ja tak. Celu noc hore. A vedla cintorin. No bohovska kombinacia 🙈