icon

Sauna a hádka s manželom

29. aug 2023

Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej

autor
1. sep 2023

Preto to uz budem riešiť

ankare
1. sep 2023

Si silná a rozumná žena, veľmi Ti držím palce!

heni79
1. sep 2023

Toto myslíš vážne? „Včera mu prišiel nový bicykel a skladajú ho so susedom na terase. Dostali pernicek, kavicka, za všetko dakuje, tazke divadlo." Ty toto podporuješ? Si šialená! Teraz si pletieš na seba bič. V prípade rozvodu vám sused pôjde na súd ako svedok. Komu asi? „Skladali sme spolu bicykel, jeho žena nám doniesla kávičku a koláčik na terasu. On bol úplne milý, jeho žena sa na neho usmievala. Nechápem, prečo sa rozvádzajú?"

heni79
1. sep 2023

A ešte vymazať tie nahrávky bola chyba! Neviem, či sa to dá obnoviť. To, že to máš už kdesi inde, je skôr tvoja túžba.

autor
1. sep 2023

@ankare ďakujem, je velmi fajn pocit, si také niečo prečítať.

@heni79 ja som to nedaval s usmevom, skor s odstupom a je mi jedno čo si o tom mysli sused.
Mame aj blizsich susedov, ktorí vedia z časti aky je,. A na súd volaju susedov, ako svedkov, ze prečo sa rozvádzajú? Ci ako?
Nahravok mam viac a zostala mi aj ta z hotela. Iba ta vcerajsia nie

ahhola
2. sep 2023

2* si použila pak😃 namiesto potom, si ceska?
Tvoj príspevok vyzeral ako saunove nedorozumenie, tvoj chlap ako saunovy panic, ktorý s hrôzou zistil rozsah celej Sodomy Gomory 🙃 a ono je ta tým manželská kríza, pekne rozbehnutá... Prehliadla si signály, ci nezdalo sa ti to až také na hrane?... a sauna použitá na vyeskalovanie a konečne riešenie.
Teda chce sa rozvádzať z rozmaru, ci nový objav, žena... muž?
Ti nahrávku si pekne obnov a pekne odlož.
Napíš váš príbeh niekam a daj odkaz, veľmi na zaujímate a ďakujem vesmíru, ze som na takého nenatrafila👿▪️

autor
9. sep 2023

@ahhola nie nie som, moja babka je a slovíčko pak pouzivam roky rokuce 🙂
Na hrane...hmm..tazko povedať, v ten moment nie, nakolko muz ani necekol ani makke f nepovedal, nenaznacil, ze haló co ty robíš, pridal sa bez slova. S odstupom času sa ešte samozrejme vyjadroval aj rypal aj sme sa nerozpravali aj rozpravali. Vyšlo z neho skutočne to čo ste tu baby písali, že nech sa na mňa iní nepozerajú. A že toto za žiarlivosť nepovažuje. A že to čo mi povedal som si zaslúžila a ze on sa mi neospravedlní, že ja sa mam prvá a úprimne. Nestalo sa.
Nahrávku mám odloženú.
Teraz sa chlapík chová akoby chcel niečo zachraňovať a nebaví sa o rozvode už vôbec. Aj ked pri deťoch sa stávajú rôzne situácie, kedy si vlastne zakaždým poviem - nechcem s nim byť aby deti nepočuli tú a tú poznámku, nereagovali ako on a podobne. Deti su v 1 rocniku teraz a chcem z nich vychovať spravnych, slušných ľudí. Premýšľala som nad tým, že by som objednala manželskú poradňu a postavila ho pred hotovú vec, že tam ideme, lebo viac krát som mu to navrhovala ale odmietol. Počuť názor nestrannej osoby by bol fajn.
Uprimne, som z tohto vztahu vyflusnuta, vidím vela negativ v manželstve s nim a neteším sa ani ked ma prísť domov.
No on tvrdí, že nikoho nemá ale môže si nájsť aby mal odo mňa pokoj.
Na druhej strane keď voľačo potrebuje z dvora na mna volá niekedy miláčik (divadlo pred susedmi, detmi alebo pokus o zmier?) dnes je krásne a išiel s kamaratom na túru. Od 5:30 je preč a príde okolo 18-19hod.
No ja fakt neviem co chce čo nie.

deninka233
9. sep 2023

je jedno čo chce alebo nechce. Načo naňho čakáš. Kopni ho do zadku a s rozbehom. Predsa s takým človekom neostaneš. Partner má byť naša opora, chýbajúca polovička atď atď a nie henten paškvil.

ankare
9. sep 2023

Zbytočne to len predlzujes. 😔

goodidea
9. sep 2023

Vy ste ešte spolu???!

januska12323
10. sep 2023

Akože čo chce on? Snáď sa staraj o to čo chceš ty. Očividne to nie je vzťah s touto osobou.

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
ahhola
12. sep 2023

S kamošom na túru... Nejde trochu v todovej slapajach👥?
dnes tých chlapov úplne progresívne zblbnu...
Pozerá na svoje decka a duma... som ja vôbec na ženy? 🙃

ahhola
23. okt 2023

Nechcem výzvedat, ale ano som zvedavá, ste ešte spolu?

autor
30. okt 2023

@ahhola ahoj. Spolu ako spolu, raz v klude a pak zase bordel z ničoho a ja neviem kde začať a ako to takticky poriešiť aby som nebola prekvapena jeho konanim ked zacnem riešiť odchod/rozvod/ avsak takmer každý den najdem dôvod kedy si poviem nech uz je po tom.
Same sa to nevyrieši ale pravdupovediac, neviem kde zacat aj mam "strach" z toho, obavu z reakcie, obavu z jeho ďalších krokov.

ahhola
30. okt 2023

Takže + 2 ďalšie mesiace trápenia...
Aspoň sa trochu kroti, co sa týka tých verbalnych atentatov💥

autor
9. dec 2023

@ahhola ahoj. Áno, avšak už som otvorenejšia a čokoľvek sa mi nepáči tak sa k tomu vyjadrím aj s dôvodom prečo sa mi to nepáči, niekedy to padne na úrodnú pôdu a niekedy nie. Ale v podstate je teraz klud

autor
30. dec 2023

Ahojte, pridávam update, v decembri sme mali opäť väčší konflikt, ktorý vyustil do fyzického kontaktu v jeho amoku. Nemam svedkov, avsak aspon som sa snažila odfotit si slabsiu modrinu, ktoru som mala od toho. Na fb je oz nikdy viac, ktoré pomáhajú ženám, ktoré sú v toxickych vzťahoch. Budem mat začiatkom roka s pani odtiaľ konzultaciu o tom co sa deje, na čo sa mám pripraviť atď.
Muž mi od toho konfliktu stále nadava (hlavne keď deti zaspia), chcem ma vyhodiť z roboty (je môj nadriadený), že január bude môj posledný vo firme, ktorá nás zamestnáva. Ja som si už poslala teda par životopisov. Detom začal rozprávať, ze sa rozvedieme a ja budem bývať v podnájme a oni v dome, ze uvidím čo to je byť žebráčka, to zo mňa urobí. Akože viem, že to všetko bude strašne ťažké ale idem to riešiť, uz sa nedá čakať ze sa zmení, ja som robila všetko čo chcel a vlastne mu to nikdy nestačí, vždy si nájde niečo aby rypal, deti uz len pri zvýšení hlasu z jeho strany voči mne - idu do plaču alebo hovoria nech tu nie je hadka. Jedno dieťa sa mi pred par dnami v noci pocikalo (predchádzalo pred spankom tomu jeho teatro).
Ja si už všetko zapisujem vo forme dennika, aj to ako on odchádza z domu volakde (aby nemusel byť v mojej prítomnosti), budem si písať aj moje výdavky. Držte mi palce 👍

ankare
30. dec 2023

To ma veľmi mrzí. Tu nič iné ako odchod nepomôže. Bude to len horšie.
Škoda,že si po ataku nezavolala políciu a nešla si k dr.

autor
30. dec 2023

@ankare stalo sa to mimo nášho bydliska a zobral mi aj mobil vtedy

autor
30. dec 2023

@ankare a tiež si myslím, ze to bude len horšie.. Aj mamina mi to hovorí, ze to bude len horšie, chcem byť pripravená.
Včera večer mi nadaval a dnes mi podakoval za obed, deti zobral na vyletik, prechadzku do hory, som zvedavá aky bude večer

niqua
30. dec 2023

Mozes mi prosim napisat spravu, je to pre mna dolezite..dakujem ti

autor
30. dec 2023

@niqua ahoj, prepáč, zatial nechcem zverejniť svoj profil, môžeš mu napísať pripadne tu čo by si potrebovala? 🙏
Pochop, chcem byť zatiaľ opatrná

katkazuz
30. dec 2023

Držím ti palce, dúfam, že máš niekoho, kto ťa podporí 🙏🙏🙏

autor
30. dec 2023

@katkazuz ďakujem, verím, že rodina a možno aj par priatelov 🙏🙏

jarmilaj
16. mar 2024

Nehnevaj sa, ale dobre som sa pobavila. Celkom ako môj exmanžel. Až som sa zamyslela, či sa náhodou znova neoženil😉. Že bodaj by ťa vytrtkala banda chlapov do riti🥺. Vari môj bývalý poriada nejaké kurzy ohľadom vychovávania manželky ?

bejp
30. mar 2024

ešte jedna možnosť, je chorý, ak raz OK, raz doslova nahlavu, bezdôvodne, je to porucha osobnosti, vážnejší stav

ankare
30. mar 2024

Ako sa máš?

autor
5. apr 2024

@jarmilaj ahoj. fuuuha, to su aj ďalší, čo sú takýto? Pame boze ochraňuj nás 🤦🏻‍♀️
A po akej dobe si prišla na to, ze sa to nezmení a že je cas odísť? Po akej dobe ste sa rozviedli?

autor
5. apr 2024

@bejp nooo... uz som sa dopátrala aj k článkom, podcastom o poruchách osobnosti, o nacistických crtach a podobne. Úplne na to sedí. 😔