icon

Sauna a hádka s manželom

29. aug 2023

Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej

autor
5. apr 2024

@ankare ahoj, dakujem velmi pekne za opytanie. Mam sa lepsie. Viem, ze toto skončí a bude lepšie. Zmenil sa mi uhol pohľadu, začínam hľadieť viac na seba aj deti v dobrom slova zmysle, muza viac menej neriešim a inak sa správam aj voči nemu. Uz som ho na 80% precitala a viem jeho reakcie precitat.
Ked bude niečo nove napisem vam sem 🙂

reddflowerlife
5. apr 2024

a rozviest sa nechces?

jarmilaj
5. apr 2024

Rozviedla som sa po 12tich rokoch. Po rozvode sa naozaj veľmi snažil, ale sa mu to chudákovi vždy nejako po čase vymklo z rúk. Opakovane som sa nechala zlomiť, spolu sme boli-neboli cca 30rokov. Mala som ho veľmi rada. Už nemám. Nemám nikoho, nechce sa mi už s nikým srať(prepáč). Pochopila som, čo znamená spokojný život, a čo mi ku tomu treba. Nemám silu ani chuť pomáhať niekomu v tom, aby bol na mňa dobrý. Krásny víkend ti prajem.

autor
17. apr 2024

@reddflowerlife áno, chcem žiť s deťmi bez neho.

autor
17. apr 2024

@jarmilaj úplne ťa chápem. Aj môj ma stavy, že sa snaží ale už mu to neverím a nenaletím. Stale viac ako si samoštudujem o narcistickej poruche a toxicite ho v týchto veciach vidím. Keď ide s kamarátmi na túru, behať po kopcoch, na preteky, na pracovnú cestu alebo je ďalšie preč citim kľud, mám inak nastavený deň a na 99% všetko stiham aj s detmi a citime klud.
Deti lepili foto rodiny do pracovného zošita a otca nalepili ako posledneho aj s odôvodnením ze on je fuj a zlý.
Je to celé zle toto. Chcem pre deti aktuálne riešiť detskú psychologicku kvôli zmene ich správania. Držte mi palce.
Ďakujem 😉a tebe prajem ďalej kľudné dni

maciatkolulu
17. apr 2024

Tak zase s holou inou ísť do sauny,to snáď nie. Veď si tam sadas....🤣

jarmilaj
17. apr 2024

Joj, veľmi, veľmi ti držím palce. Neboj nič, si omnoho silnejšia ako myslíš. Deti to zvládnu a časom pochopia.

jarnajar
17. apr 2024

@maciatkolulu do parnej sa chodí naholo, tam by bola plachta po minúte premočená. Tak mi bolo povedané v saunovom svete, tiež som bola zvyknutá z klasickej fínskej sadať na plachtu. Keď odchádzaš, tak miesto vysprchuješ.

dankanka
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
17. apr 2024

@jarnajar nonjanneviem,ja chodím do parnej roky rokúce a s plachtou,je mokrá,ale nesadne na miesto,kde sedel niekto iný a rovnako tak po mne🤮. Všetci doteraz boli s plachtou. Na to sa dáva viac kusov. Vy sprchovať asi ťažko,keď tam je naraz viac ľudí...neviem si predstaviť,že by každý púšťal sprchu na to miestocko,kde mal zložený vercajg🤣

maciatkolulu
17. apr 2024

@jarnajar fuuuha,prepáč,máš pravdu. Teraz som si to čítala,ale dokelu,fakt som nevidela nikoho si umývať miestocko svoje. Ja vleciem vždy plachtu.

0silvia0
17. apr 2024

@jarnajar dosť nechutná predstava...

jarnajar
17. apr 2024

@0silvia0 asi preto parna nie je až tak populárna a rozmohli sa skôr suché.

autor
9. máj 2024

@jarmilaj ďakujem veľmi pekne a stále sa cítim viac a viac silnejšia🙂

autor
17. aug 2024

29. aug 2023
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
Ahojte, konečne sa dokopavam k tomu a riešim to. Mam právnickú a začíname. Držte mne a deťom palce

beronsche
17. aug 2024

Veľmi ti držím palce!! Určite to aj s deťmi zvládnete, najhoršie je vždy urobiť prvý krok!
Drž sa! 🩵

ankare
17. aug 2024

Držíme palce!

bombulka
15. okt 2024

Ahoj, ako sa máš, už máte vytýčený termín pojednávania?

autor
17. okt 2024

@bombulka ahoj, tak dávame právničkou dokopy veci, píše návrh a riešim kam pôjdem... určite sa ohlásim do tejto konverzácie keď bude niečo nove 🙏🩷
Ďakujem, že si si spomenula a zaujimas sa. Nakopava ma to tiež dopredu. 😊

liv1
17. okt 2024

Drzim ti velmi palce ✊✊

viveglo
Autor odpoveď zmazal
bombulka
17. okt 2024

Držím ti palce, nech to máš čím skôr za sebou a určite sa potom ozvi 🫶

autor
11. nov 2024

@bombulka
@liv1
@ankare
@beronsche
@isadoraisa
@petamich
@anjelicek26
@jozeffezoj
@h2
@jarnajar
@jarmilaj
@reddflowerlife

Ľudia moji, tento týždeň by mi mala na základe všetkých podkladov právnička poslať na email návrh na rozvod. Povedala, nech jej to potom spripomienkujem aby sme to mohli písať čím skôr, nech mužovi opadne ten prvotný sok, keď to dostane do rúk. A to pred Vianocami.
Pred nejakým časom sa mi vyhrážal rozvodom, že mal vytlačené papiere a ze ich poda, keď nebude sex...
Keď som povedala, nech to urobí, tak sa mi začal vyhrazat aký bude zlý, čo všetko na mňa narozprava, zničí ma v robote, budem chodiť po kanáloch, nič mi nezostane, deti mi zoberie, urobi zo mňa žobráčku, cez deti že mi bude robiť zle atď.
Úprimne, veľmi sa obávam čo urobí!
Ale už stačilo. Dnes pri jeho slovnom ataku smerom na moju osobu mu naše deti navštevujuce 1 stupen zs hovorili ze sa sprosto správa, malý mu dokonca dával akože bomby s ručičkami (muž na to vôbec nereagoval) a podobne. Verím,že ich vychovávam v správnych hodnotach a vedia čo je dobré.
Myslite na mna

jarmilaj
12. nov 2024

Držím všetky palce. Verím, že budeš prekvapená, aká si silná a čo všetko zvládneš. Čas letí, všetko prehrmí💪❤️

liv1
12. nov 2024

Autorka drzim ti velmi velmi palce. Robis dobre. Ak sa da tie situacie si nahravaj. Nech mas na vsetko dokazy. Ci pred sudom, ci pred rodinou alebo detmi raz. Aj tieto jeho vyhrazky. Mozno by si to mohla vsetkym povedat este skor nez to podas, ze co s tebou robi. Nech nie su v soku a nech su pripraveni na to, s cim sa ti vyhrazal. Aj ak to povies napriklad rodine priatelom a v praci, potom si on moze robit co chce, nikdy to nebude mat az taky dopad. Drz sa ✊

aurora33
12. nov 2024

Autorka, držte sa celá rodinka ❤️

jozeffezoj
15. nov 2024

Držíme palce a keby jieco tak tu napíš

luccija
15. nov 2024

Držím palce iba sa vyhráža uboziak

kaciato
15. nov 2024

Moj osobny nazor je ze presne to za co ti nadava on robi on takto hladi na cudzie zeny toto je presne ten styl utoku ja som mala takeho partnera uz je chvalabohu ex...ziarlil nadaval mi podozrieval ma a nakoniec sa ukazalo ze to za co mne nadaval a z coho ma podozrieval to on robil...podvadzal ma cely cas a mna chcel manipulovat...id od neho

kaciato
15. nov 2024

Aha az teraz som docitala diskusiu dobre robis co robis drzim palce..