Schudla som a manžel ma odsudzuje
ahojte kocky, schudla som 17kg za 2-3mesiace, konecne som sa po porode citila ako kocka :D no bolo to dovtedy kym moj manzel nezacal s tym...ako sa mu nepacim, mala by som pribrat a podobne veci.
mala som nadvahu, o tom niet pochyb, ale teraz citim, ze stracam manzelovu priazen :(
predtym bol spokojny so mnou on a ja nie, teraz som spokojna ja a on nie..co robit? :(
dolezite je aby si sa ty citila dobre, nebudes predsa naschval priberat
Podľa mňa sa obáva, aby si sa nezapáčila niekomu inému 🙂
@moniciak celý čas mám ten dojem 🙂
@mayca20 Najskor ma napadlo toto- nechce sa mi verit, ze existuje muz, ktoremu by vadilo, ze manzelka chce byt fit a robi vsetko preto, aby sa zdravo stravovala a bola stihla.... To musi byt nenormalny dement.
Potom som si precitala, ze mas 168cm (ako ja, takze viem presne porovnat) a 48kg!!!!!!!!!!!!
No necudujem sa chlapovi, ked sa mu stracas pred ocami.......este kilo a bude z teba troska.............Myslim, ze ty uz ides do extremov. Viem si ta zivo predstavit .... ☹ chudak chlap
@mayca20 spatne som si precitala par prispevkov..... a zistila som, ze mas aj fotky. Ospravedlnujem sa, ze som zacala hned tak z ostra......ale po zhliadnuti tvojich fotografii to lepsie nebude ☹ ☹ ☹
V prvom rade- si kocka, velmi pekna zena.....o tom po tom
V druhom rade- tie moje posledne dve vety v predchadzajucom prispevku sa mi iba potvrdili, bohuzial
V tretom rade- suhlasim s @dai ked si oblecena, tak sa da, ale v plavka vypadas chora a to by si mohla byt fakt fesanda...
A tvoj prispevok, ktory si sem dala asi na druhej strane, to je dost poburujuce, ze seba takto vidis:
vidim, ze sa to tu rozbehlo... ubera sa to inym smerom, ale co uz s vami baby. nie som vychudnuta, proste som dala prec peumatiky prebytocne. urobila som koniec so svojim komplexom,to je cele.
mam aj rici aj stehna, len prsia kus mensie nooo :D
pekny vecer vsetkym diskutujucim zenam
Si vychudnuta, nemas vobec rici, ani stehna.....praveze prsia mas stale.......a kosti mas este viac....
Ver manzelovi, som uplne na jeho strane. Uz len to, ako si samu seba opisala je odstrasujuci pripad -presne takto sa vidia anorekticky- stale tucne......a pritom maju 30kil.
Nechcem ta urazit, nechcem aby si si myslela, ze Ti zavidim....dostan sa aspon na 55kg a budete stastni obaja.... 😎
Milé dámy, neviem, prečo tu riešite, či je zakladateľka témy podvyživená, príliš chudá a podobne. Veď ste ju nevideli. To, koľko meria a váži, vám o tom nič nenapovie. Keď si zoberiete dve rovnako vysoké ženy s rovnakou hmotnosťou, nikdy nebudú vyzerať rovnako, dokonca vám jedna môže pripadať tučná a druhá chudá. Každý má predsa inú postavu, inú skladbu kostry, iné rozmiestnenie tuku a hlavne svaly robia veľa. Takže ak vám sama už viackrát tu napísala, že nie je vychrtlina, tak ja osobne jej to verím, Manžel má asi strach o jej zdravotný stav, schudla príliš rýchlo. A ak nie je problém v tom, tak asi budú problémy inde. Myslím, že muž, ktorý ženu miluje, ju miluje chudú, aj tučnú.
@h2 ja som videla album kde ukazovala ako schudla - a zmena riadna a do urciteho casu velmi k lepsiemu - ale pozri si tie fotky v plavkach - prepac ale ak toto pokladas za normalnu hmotnost tak si uz velmi ovplyvnena casopismy a pseudocelebritami s cislom -4 v telke... normalne je mat na sebe nejaku svalovu hmotu - ona nema nic - s tukom odisli aj svaly, jej imunita musi byt v prisernom stave, o stave zubnej skloviny a kosti ani nehovorim - ked schudnes drastickou dietou za 2 mesiace skoro 20kil tak zial tvoje telo nema ako inak nato zareagovat ako odburanim vsetkeho - vitaminov, zivin, vody etc. ...
@dai ja sa ani nečudujem, že to väčšina žien tu považuje za v pohode a pekné. LEbo presne toto vidavame v telkach na bilborodoch a tak sme si na to zvykli, že to považujeme za pekne a že to tak ma byť... Ale nieje to normalne, lebo ta krasa, ktorá sa nam zda normalna a neanorekticka už bohužial anorekticka je. A kopu žien v telke herečiek či modeliek ani menštruaciu nema, len o tom samozrejme nevieme a obdivujeme ich ake su krasne a fit.... Chora doba 😔
@vejula no, mne sa stihlost paci - ale jedna vec je ta taka zdrava stihlost a druha takato anorekticka... a tu zdravu dosiahnes len zdravou zivotospravou - jedenim spravnych veci, vyvazenou stravou ale aj udrziavanim sa v kondicii - cize cvicenim ... je velmi lahke schudnut aj 30kg za 2 mesiace - ak mas pevnu volu tak ti mozem posunut aj mnou vytvoreny jedalnicek a schudnes - ver mi😉 pi vela vody - od rana do vecera, poobede si daj jablcko😀 ja som raz toto drzala vramci jarnej ocisty 3 dni a schudla som 5kg😉 samozrejme ze odchadzala voda a svaly - to co potrebujes pre spravny metabolizmus - ale toto bola fakt len ocista, ziadna dieta... ale ked to vydrzis 2 mesiace tak s panom bohom😀
ja osobne tomu nerozumiem ako niekto moze zavidiet ci obdivovat ze niekto tak vela schudne a zaroven si neuvedomit ake je to nezdrave pre telo☹ jasne ze je ine to chudnut postupne zdravo - aj tu na stranke je tema kde to baby krasne predvadzaju ako to ide - naozaj na sebe makaju, krasne varia zdrave jedla, nehladuju etc. ... a ked vidis ich fotky tak aj vidis ze tie postavy su krasne stihle nasledne ale nie anorekticke - oni maju aj nejake krivky, aj svalovu hmotu - hlavne v plavkach je vidiet obrovsky rozdiel lebo oni su nadherne stihle a nie skaredo kostnane...
osobne ked pozeram modelky napr. tak tie co robia vesiaky na saty - teda tie anorekticky, sa malokedy stanu aj supermodelkami - pozri si modelky VS - ona si tam nevola tie vychrtliny, potrebuje tam mat zeny aby to pekne vyzeralo aj v spodnom pradle - zial vaecsina vesiakov v spodnom pradle vyzera strasne - ako z koncentraku☹
@dai no momentalne mam 55 kg A 161 cm. Dva dni dozadu som bola vo fitku a mali tam ten pristroj na meranie tuku. No a tak mi ho zmerali a mam asi 11kg tuku v tele. To je dajakych 20%. Norma je od 18 do 30% na môj vek od 19 do tušim 28... Takže som bližšie k tej dolnej hranici a to mam na bruchu pneumatiku, ktoru chcem zhodiť. Aj mna to prekvapilo. Ale toto je podla mna dôležite. proste človek musi mať na tele tuk a zvlašť žena, pretože v tuku sa ukladaju hormony, potrebne na fungovanie ženskeho cyklu. Pokial množstvo tuku klesne pod určitu hranicu, hormony sa nemaju kde ukladať, žena prichadza o ovulaciu a nasledne menštruaciu. Ono zavisi aj od stavby tela, ked ma niekto širšiu kostru, ten tuk sa inak rozložio ako ked ma niekto uzku kostru ako ja, tam ten tuk proste viac vidieť. Ale kosti už bohužial mi neovplyvnime
@vejula ja mam podobnu postavu ako ty 162 a nejakych 54... tiez mi ukazuje podobny obsah tuku ako tebe - ja potrebujem pre svoj dobry pocit dat dole este nejakych 4-5kg - to je moja predporodna vaha... ale uz som pisala ze uz sa mi stalo ze sa vazila nejakcyh 45kg a vyzerala som podobne ako mayca - teda kedze som mensia tak asi menej chudo ale ja som sa uz sebe nepacila, a ani okoliu - zo zeny s postavou marilyn monroe sa stala vychrtlina - samozrejme ze som sa uz nepacila ani mojmu muzovi😉 takze ono neide ani tak o to len nadavat na muza ze je zly a zene nedopraje... tiez sa trosku o majku bojim napriek tomu ze ju nepoznam - lebo ona nevidi a nepriznava ze je uz moc chuda - a to je zial cesta do pekla k roznym zazivacim a metabolickym problemom, o anoreksii a pod. ani nehovorim☹
@dai no ja mam tiež pocit zo seba, že by sa mi patrilo schudnuť do tej 50tky. Ale vieš prečo mame tento pocit? Z čoho vychadza, jednoznačne z toho, že mame pohlad na seba sformovaný podla toho čo sa nam do hlavičiek natlača. Takže to nieje naš pocit, je to všeobecne uznavana krasa. Pretože fyziologicky je naše telo teraz uplne super. Nepotrebujeme schudnuť, ale chceme, pretože je doba aka je a tuk je vo všeobecnosti považovanýž za strašiaka za niečo zle. Takže ked sa nam zatrasie brucho, hned mame pocit, že to už nieje zdrave. Ale omyl, ono žena musi mať tuk v sebe. Ale to nemeni nič na tom, že aj ja som ovplyvnena tym čo teraz letí a chcem ešte par kil schudnuť a ta pneumatika na bruchu sa mi nepači.... Aj ked viem, že po fyziologickej stranke je moje telo ok, nič mu nechyba ani nema nič navyše, len proste v tejto dobe toto jednoducho neleti.....
@vejula ja tiez viem ze som ok😉 u mna ide skor o to ze chcem byt v takej kondicii ako som cely zivot - nikdy som nemala viac ako 55 okrem porodov a vaecsinu mojho zivota mam 50-52kg - vtedy sa citim aj ok - mam obycajne velmi dobru kondiciu a zdravo jem... takze u mna ide o to nastartovat sa zase co sa cvicenia tyka a obmedzit sladkosti lebo som sa jemne spustila teraz😉
okrem toho 99% mojho oblecenia je mi sice uz teraz dobrych ale nie tak uplne - a ja by som sa rada uz citila super😉
baby, ja som mala pred tehu 44kg, cez tehu som okolo 23kg pribrala, tri mesiace po tehu som bola bez chudnutia, cvičenia a neviemčoho s5 na 44kg.... len vyzerám chudšie ako predtým.... napchávam sa hovadinami ako predtým, jem 5-6x denne ako syn a nič.... mám 164 výšku a určite by som prijala aj ja a aj môj partner nejaké to kilečko aspoň do zadku :D a do pŕs :D
nemusi vyzerat ako z koncentraku, ja som pred tehu mala 170 a 52 kg a teda verte neverte pneumatiku som mala okolo brucha - lebo všetok tuk bol tam, teraz mam 57 a brala by som tých 5 kg znova dolu
LEBO
inde síce som chudá ale ked si skušam Sko prípadane až XS - nemam problem ho obliecť ale brucho mam ako 5ty mesiac
ked si skusam Mko vyzera na mne ako stan!!! a teraz čo pribrať do Mka alebo dať dole do Ska? :P
od jari som začala pravidelne cvičiť na brucho a celkovo na postavu formovanie - odišli tie moje lentilky totalne a na bruchu ostalo všetko 😠 a ked priberem ešte kilo tak dám aj ja drasticku diétu :D
určite už nechudni viac udržiavaj sa okolo tých 50 kg a budete všetci spokojní 🙂
@mayca20 ... ja mam pri vyske 160 cm 48kg .... 2 kg menej ako pred porodom ... manzel mi tiez stale hovori ze som kost a koza ale ja velmi vela cvicim ... nie preto ze by som chudla ale jednoducho je to moj zivotny styl a nikdy som sa ho nevzdala ... cvicim ako sa hovori pre radost takze pribrat ani nemam kedy .... manzel by tiez chcel aby som pribrala ale ja som mu hned povedala ze nepriberiem ze ja sa citim takto super a nech sa s tym zmieri .... a naozaj som so sebou spokojna ked este stale aj napriek dietatu nosim velkost 36 a niekedy dokonca aj mensiu .... zavisi od strihu .... a povedzme si na rovinu ktoru zenu nepotesi ked sa za nou obzrie na ulici aj iny muz ako len ten jej 🙂 .... to si stale poviem ze aj ked som uz mamina a mam davno po tridsiatke predsa len este nie som na zahodenie 😀 😀 😀 a nakoniec isty cas som zila aj v zahranici a tam to nie je nic vynimocne .... povedala by som ze maminky v mojom veku vyzerali ovela lepsie ako ich ovela mladsie dcery a to len tym ze sa o seba starali .... to ze mas dieta, manzela , rodinku neznamena ze musis vyzerat ako "tucna umazana kuchta" z kuchyne s mastnymi vlasmi a zaspinenymi nechtami ..... nieco si preto urobila ze tak dobre vyzeras, kila same dole nesli, a navyse ked si sama so sebou spokojna tak to skus vysvetlit aj svomu manzelovi ze to nerobis len pre seba ale aj pre neho aby bol hrdy a pysny na to aku peknu zenu ma .... a navyse povedzme si pravdu ... vies kolko zien ti mozno zavidi ??? to tvoje sebazapretie ktore si pre svoju postavicku urobila a dokazala mat .... a mna stale potesi ked mi moj takmer 4 rocny syn povie .... "maminka" aka si kocka 😀 nuz a manzel uz len musi suhlasit .... co ine mu ostava .... a ten moj aj ked by na mne chcel tych par kil navyse aj tak len stale povie aky je rad ze ma taku sexy kocku doma 🙂
vidím že sa to tu rozbehlo smerom: ktorá z nás je chudšia, no tak mnoho zdaru, baby 😉
@dai ja som len tolko chcela povedať, že to o čom hovoríme že sa nam pači, je vlastne to, čo prezentuju všetci okolo ako pekné. Tomu sa nevyhneš. LEn velmi silné osoby ešte dokažu rozoznať čo sa im skutočne pači a čo je len trend.... Takych je sakra malo, my ludia sme silno manipulovatelní.

@mirage Deal v zmysle Usudil som, ze z nej bude dobra matka a manzelka, tak som si ju zobral.
Hej, tiez som citala, ze vychrtle zeny sa muzom nepacia tak ako by sme cakali.