icon

Schudla som a manžel ma odsudzuje

mayca20
25. aug 2013

ahojte kocky, schudla som 17kg za 2-3mesiace, konecne som sa po porode citila ako kocka :D no bolo to dovtedy kym moj manzel nezacal s tym...ako sa mu nepacim, mala by som pribrat a podobne veci.
mala som nadvahu, o tom niet pochyb, ale teraz citim, ze stracam manzelovu priazen :(
predtym bol spokojny so mnou on a ja nie, teraz som spokojna ja a on nie..co robit? :(

Strana
z5
lusinda1989
30. aug 2013

@mayca20 aj ja chcem takeho trenera co mi tak pomoze schudnut

simca06022011
30. aug 2013

@lusinda1989 aj ja 🙂)) ale ku mne bby sa musel nastahovat :P

atinag
9. okt 2013

@mayca20 na fotkach z FB nevyzera tatík Spajky,ze by bol nespokojny.. 😀 😀 😎

kykka
9. okt 2013

@mayca20 Tvoj manzel zrejme chce, aby si vyzerala zdravo, cize nieje to len o pribrati. 168 cm a 48 kil, no musis vyzerat biedne. Nevysia na tebe vsetky saty, co si mala predtym? Pretoze predpokladam, ze ked penazi nikdy nieje dost asi tazko si si obnovila garderobu primeranu tvojmu stavu. Nepisem ti to v zlom, ale urcite zdravo nevyzeras a toto zrejme vadi tvojmu manzelovi. Chce zenu zdravo vyzerajucu, sviezu aj ked s par kileckami navyse, ale stale lepsie ako nejaky trasuci sa kostlivec. No ked mas 168 cm a mala si 65 kil, tak nechapem, kde je akoze ta nadvaha? Ved to si mala IDEALNU vahu. Ten chorlavy zasah do organizmu, ktory si si teraz urobila, bol nestastny a uplne zbytocny... Len si si znicila krasu...

lucka_adventurer
9. okt 2013

Možno by stačilo len trošku pribrať, kilo, dve...ja mám pri 172 cm tiež okolo 49 kg, už sa smejem, že som ako anorektička 😉 ale je to momentálne nechcene, som po brušnej chrípke... keď vážim normálne tak cca 51-52. Pri tvojej výške 168 cm by tých 50-52 bolo ideálne. Tiež záleží ako máš tú váhu rozloženú, písala si, že ti pomohol tréner, tak predpokladám, že si aj veľa športovala, čo by malo znamenať, že tvoje telo má aj nejaký tvar. Ja mám síce normálne 52, ale nie som žiadna kostrička, veľa športujem a tá váha je pekne rozložená. Ale určite radšej kilo najviac ako menej, lebo potom je už tenká hranica medzi vyšportovaným telom a vychudnutým...Ja sa tiež pohybujem niekde medzi, ale nakoľko sa cítim kondične dobre, tak to neriešim. Muž mi tiež frfle, že by som mala mať aspoň 53, ale ja len mávnem rukou 😀

loxa
9. okt 2013

@jetopravda moja mati mala cely zivot 62kg aked sa jej narodilo tretie dieta v 40tke schudla na 50 a ani bohovi pribrat..

kiki68
9. okt 2013

ja mam sice len 164cm,ale 48kg bola moja normalna vaha, az teraz co uz blbne stitna zlaza som sa zagulatila na 52kg a je mi to take divne. Ale pamatam si,ze ked som mala stresy tak som raz dost schudla a tiez to muzovi vadilo,furt len,ze vsade mi kosticky citit,ze sa am aj boji chytit,co som taka chuda 😀 A to este nemam deticky,tak uvidime co bude potom. Prsa mam velke a lezie mi to na nervy,jemu sa to paci,ale vsetci ma strasia,ze o tie prsa pridem ked budu deticky a teda ja zase kojit budem,ci uz budu prsa jak Plackova,alebo ci to budu male b kosicky o nejaky cas. To je tazko s tymi chlapmi....ale ja jeho rastuce pivne brusinko nekomentujem....sa divim,ze ho neposlu na ultrazvuk,uz to vyzera ze by 5. mesiac dal tym objemom 😀

severanka96
9. okt 2013

@mayca20 ajja by som chcela taký jedálniček ani za svet mi nechcú ísť dolu kilá po malom amožno je to vekom ☹

kurucka93
9. okt 2013

Podla mna by si sa mala v prvom rade citit vo svojej kozi hlavne dobre ty, ale urcite je dolezite aby si sa pacila aj manzelovi. Ja mam zasa opacny problem... Nie ze by som sa mu vyslovene nepacila, ale tak mi povie, no kedy pojdes cvicit? alebo: co budes s tym bruskom robit?

janickacrazy
10. okt 2013

Moja sestra mala presne rovnaký problém, ked sa zoznámila s manželom, bola taká bacuľka.....po porode rapídne schudla....asi 20kg....jej muž bol z toho na mrtvicu....lebo jemu sa páčili vždy také guľatšie ženy....sestra teraz váži asi 50 kg pri výške 163cm a podla mna vyzerá dobre, ale tak prenho je moc chudá....ale už jej to nevyčíta, časom si zvykol 😀

Strana
z5