Sestra nadovšetko
Ahojte. Áno, možno je to blbina, ale chcem počuť aj názor iných žien, čo majú takú situáciu doma a možno aj poradiť, ako vôbec reagovať.
Môj muž má ma sestru, ja som jej písala slušne, že či už vedia na čo sa pokladajú na vianoce rodičom teda mojim svokrovcom. Ze ešte nevedia. Tak som jej navrhla tlakový hrniec, pricom viem, že ho rodičia nemajú a veľmi by im to pomohlo. Neodpísala mi. Povedala som to mužovi, hned si ju zastal, ze ona nemala asi čas
Dnes je to už vyše týždňa, mohla napísat že uvidíme, alebo niečo pritom môjmu mužovi znovu povedala ze by mohol niečo vymyslieť.. Dnes som sa pýtala muza že či sa teda na niečo skladá že nevie ze mu to je jedno ze mam napísať sestre. Hovorím mu ona mi ani po týždni nebola schopná odpísať, ani bu ani mi pri tom je stále prihlásená... Ze ona nemá čas.. Hovorím toto mi nevrav že nemá čas.. Tu skôr ide o to ze nemá záujem.. Teda pravdu povediac od začiatku ako sa poznáme sa nemáme radi a neviem prečo doteraz som na to neprišla a samzorjwme že mi to je aj ľúto, ale nezmením. Potom sa ma opýtal ze aký mám problém? Hovorím prosím? Ty to nevidíš keby mala záujem odpise prečo sa tak chová.. Véd ty by si si ma nikdy nezastal a vždy len ju.. A on mi odpovedal to je jasne. Takže, čo mi na to poviete? Ja už neviem ako sa mam chovať, jednoducho je pre neho sestra viac ako ja a to mi povedal aj pred rokom, keď stále si ju zástava, 100x mu hovorím prečo sa tak chová voči mne odmerano... Ze za to si môžem sama.. Už mi povedal aj ze ju má radšej než mňa... Aký máte názor na to? Prečo sestra je viac ako ja? Ani si nikto nevie predstaviť ako mi to je ľúto
.
Akože neodpísana správa -mne sa miliónkrát stane že si niečo prečítam, zrazu je u nás nejaký problém, odložím telefón, riešim.problem a už si nespomeniem co som riešila a tak zabúdam odpísať úplne bežné.. nemyslela som že to je taký hrozný prehrešok.. buď si spomeniem a ospravedlnim sa, alebo sa mi človek znova pripomenie a ja sa znova ospravedlnim..
Ale teda druhá vec - že muž má radšej svoju sestru ako svoju partnerku? To čo už je? Vy máte spoločné deti, alebo niečo? Úprimne, to je z jeho strany choré.. kaslala by som na riešenie darov pre jeho rodičov, nech si to riešia súrodenci..
Akože aj ja mám rada svojich surodencov, aj muzovych.. ale aby som ich mala radšej ako vlastného muža? 🤔
@jana_eyre_2 ja som sa jej to písala až 2 x takže nie je možné aby zabudla a neodpísala.. Ja som tým chcela mužovi ukázať ze proste cítim sa zle, že nestojím jej ani za od písanie... A to ze ju ma radšej tak to jasne žiarlim.. My sm uzom mame deti...
@mila23 áno chcela som pomôcť ako žena, že podsuniem nápad keď ich nič nenapadá a zistila som ze za dobrotu na zebrotu...
Však kúp za seba a muža a oni nech si kúpia za seba a ignoruj ju. Zbytočne si vrásky robíš kvôli takým ľuďom
Ale chápem že to že má radšej sestru ako teba ta mrzí a určite veľmi sklamalo. Ja by som mu dala taký výplach žalúdka že by sa predomnou schovával minimálne týždeň .
@autorka
Ona povedala tvojmu manzelovi, aby nieco vymyslel, tak preco sa do toho im ty montujes? Keby ta POPROSIL o zmanazovanie daru pre jeho mamku, je to ine.
Ja skor vidim, ze nevies sa prehryzt cez manzelovu sestru. Ak neodpise tebe, ani ty jej. Je to mudre rozhodnutie? Co tym dosiahnes? Nemusite byt the best friends ale mozete spolu normalne vychadzat a tolerovat sa.
No tvoja švagriná je totálna ,,krava ,, a robí intrigy..tiež by som vedela písať o nespravodlivosti.. každý rok si všetko švagriná naplánuje so svokrou a má postavia pred hotovú vec..za tých 15 rokov som nezažila Vianoce podľa vlastných predstáv ani raz neboli darčeky pod naším stromčekom..a popravde už nemám síl a podpísalo sa to na mojom zdraví...

Za dobrotu na zobrotu, zase sa to potvrdilo. Povedz manželovi, že už sa starať o darček pre svokrovcov nebudeš, nech si to rieši on so sestrou. Ty kup svojim rodičom a basta. Neboj sa, on sa zbadá 2 dni pred Vianocami a bude stresovať. Ty s pokojným úsmevom mu povieš, drahý, ty si rodičom ešte nič nekúpil? Ja už som dávno mojim kúpila, už aj zabalené mám, pozri! Veď ho trochu podus, zaslúži si to. 😉