icon

Sex po 11 rokoch manželstva a zúfalstvo manžela

adrian7
5. feb 2015

Neviem, či je to "rodinný problém", ale u mňa je to asi takto. Dve deti, máme dobré finančné zamestnania... a sex? Tak napríklad minulý rok (2014) to viem presne... február 1x, december 1x... už mi to ide riadne na hlavu. Niekedy mám riadnu depku z toho.. Keď začnem na tému sex s manželkou, tak aj rýchlo prestanem, lebo jej pohlaď stačí a viem, že sa nemieni o tom baviť. Už fakt neviem, čo mám robiť. Chcela byt v inom meste, kúpil som a presťahovali sme sa. Myslel som si, že to pomôže ale nič sa nezmenilo. Fakt už neviem čo mám robiť...ľúbim ju, aj svoje deti...keby neboli, asi by som pri takomto stave utiekol alebo skončil na psychiatrii, ale deti ma ako tak držia nad vodou. Problém je aj v tom, že sa nechce o sexe baviť. Skúsil som kúpiť aj pekné prádlo-vyhodené peniaze...Už som v koncoch.

marceldula
7. feb 2015

@adrian7 je to všetko len a len o komunikácii. bude to tak ako ti píšu buď je tam zdravotný problém alebo niekoho má. ja som bol na tom podobne nebolo to až také ale tiež ma manželka odmietala, odmietala o tom komunikovať bola nervózna keď som sa chcel o tom rozprávať a časom ťa to prestane baviť si nervózny frustrovaný a jedného dňa som povedal že je koniec, mal by si vidieť ako sa otočila karta čo sa v nej prebudilo odrazu vedela rozprávať aj o probléme aj sa chcela zmeniť no prišlo to neskoro. Už som nechcel nič riešiť ani nič vedieť. Proste som potreboval odísť zo vzťahu. Rozviedli sme sa po dlhoročnom manželstve a boli tam aj deti. Nie som zástanca toho že hneď pri prvom probléme sa treba rozísť, a hneď dlhoročný vzťah hodiť za hlavu alebo riešiť veci neverou to len zhoršíš, ale keď tam chýba ochota komunikovať 😒 veď vzťah je vždy o dvoch tak je to niekedy jediné riešenie. Nedokázal by som sa tak dlho vnucovať

marceldula
7. feb 2015

@marina24 láska prekoná všetko je to tak len sa treba rozprávať o všetkom veď každý vzťah je o dôvere a o komunikácii medzi partnermi

marceldula
7. feb 2015

@adri266 Pekne napísané súhlas

slniecko2
7. feb 2015

@helena56800 a ja by som ešte tipla, že všetci ochotní diskutujúci mužského pohlavia, ktorí sa náhle vyrojili by mohli byť klonom toho istého adriána. Len nerozumiem, čo tým taký chlapy sledujú? Presne ako si spomenula na pokeci je toho viac než dosť, tak sa idú vybúriť tam.

slniecko2
7. feb 2015

@marceldula však daj, čo bolo tou príčinou. Páčia sa mi také anonymné info od anonymnej ikonky, ktorá má koniec koncov vylákať nejakú tu privátnu info od druhých.

marceldula
7. feb 2015

@slniecko2 anonymne info od anonymnej ikonky ? 🙂 od teba to sedi 🙂 niesom ziadny klon, a akoze chlap sem nemôze napisat svoj nazor?

kiki68
7. feb 2015

najdi si 18tku milenku a jej uz dojde,ze spravila chybu 😉
niektore zeny to strasne podcenuju a neviem ci sa spoliehaju na nejaku silu rodiny alebo coho,ze ten muz to bdue trpiet roky rokuce. Mam take zname,co proste presli do modu: po detoch uz ta v posteli nechcem a nepotrebujem...a spamatali sa az vtedy ked uz o ne nebol zaujem z druhej strany, pretoze uz boli nahradene.
Viem,ze niektore zeny to beru aj tak, ze uz ich manzel nejako nepritahuje a po par mesiacoch to beru ako samozrejmost,ze to tak je a aj bude. Niekomu pomoze poradna, niekomu nic. Poznam aj take pripady co povedali muzovi,ze nech si najde milenku, len nech ju netaha domov. Myslim,ze hlavne tie zeny voci muzom stracaju aj city. Mozno aj z odlucenia, boh vie, ale keby ma ta zena stale voci nemu cit, tak sa dokaze nejako prisposobit pokial to nemusi robit 5x denne s nim.

slniecko2
7. feb 2015

@marceldula ale ved napíš- napíš v čom bol teda problém s tvojou manželkou, keď sa s tebou nechcela baviť ani o sexe. Som samé ucho 😎

marcela1702
7. feb 2015

@mk22 som na ton rovnako, akurát som chcela napísať "" múdrosti"" no nič, adrian je vojak, ktorý bol na misii myslím si to lebo väčšinou vojaci chodia na sedem mesačné misie napr. do Afganistanu, čo už teraz síce nieje nakoľko sa už rotácie zrušili, zarobil peniaze, bohvie koľko krát už na misii bol a so ženou sa odcudzili, ale presne ako si písala, možno sa tu len dobre zabáva na dobre aj inak mienených radách

tatrankamoja
8. feb 2015

moja rada - zaberá - z mojej skúsenosti....tiež nie som nejaká nymfa, ale zaberá .... urobte si pekný večer, dajte si večeru, deti odpratať spať, alebo niekam 🙂)))) sadnite si, rozprávajte sa, možno si dajte aj decko vínka, nech sa atmosféra uvoľní, bavte sa o príjemných veciach, a ak sa to zvrhne do sexu, ok....super, ak nie, robte si takéto akcie častejšie, raz to príde......taktiež rada - všetka tá nervozita -aj z manželkinej strany je v dôsledku toho, že to nerobíte....trvalo mi istý čas pochopiť, že sex k životu patrí, ale keď to človek nemá, je nervózny, nepríjemný, hrozný a veľmi sa ho všetko dotkne - zvlášť ženy sú divné.....sex pomáha, keď sa človek riadne rozšupne, vyblázni a vykričí sa pri tom, nervozita a stres sú razom preč......

petra7777
11. feb 2015

@tatrankamoja Jasné 🙂 Ked sa ti do krvného obehu uvoľňujú endorfíny, hneď ti je lepšie...mrzutosť a nervozita je hneď v prdeli.... sex je veľmi dôležitý, ale niektoré žienky si to neuvedomujú a potom sa divia, ak im starý zahýba s kade-kým.... 😀

vybehovymodel
12. feb 2015

Sex je vo vztahu minimalne druha najdolesitejsia vec. Ak niekto tvrdi ine, tazko klame sam seba. Ak sa zo vztahu vytrati sex pred 40 kou. Vztah stroskotal. Urcite su aj vynimky, ale v tom pripade je to patologicke. Ako pise petra7777 -> klamte sami seba, ze nie moj manzel je iny. Skuste si ho vypocut medzi kamosmi, ked si bude isty ze tam nie ste. Asi by ste sa velmi cudovali ako ja pravda.

Ahoj adrian7, je super a zasluzil by si si za to velke ocenenie, ze Ti zalezi na Tvojej manzelke a snazis sa najst cestu k nej, aby ste mali pekny vztah. Tvoja manzelka sa mozno neciti byt milovana alebo krasna, prip. jej chyba komunikacia. Neboj, nie si v tom sam. My muzi mame s tymto problem a potrebujeme sa to ucit, aby sme vedeli zenam rozumiet. Nie je to nieco, co nam padlo automaticky z neba 😉 Zena potrebuje, aby jej muz pocas dna co najcastejsie vyjadroval, ze ju miluje a ze je krasna. Je to jej najhlbsia potreba. Zeny casto nechcu sex aj pre to, ze muz nema cas na komunikaciu. Zena si riesi svoje emocie cez komunikaciu. Tak, ako si ich muz riesi cez sex. Mozno Tvoja zena nesie v sebe vela neporiesenych a nevyrozpravanych veci. Predstav si, ze by si isiel do hor a mal plne ruky tazkych veci, tazky ruksak a vsetko by bolo take tazke, ze by si nemohol chodit. Tak sa zena psychicky citi, ked nema vyrozpravane veci a nepocitila od muza uistenie a podporu. Mozno by pomohlo, ak by si si na nu nasiel pravidelne cas. Nechaj ju vyrozpravat sa a uistuj ju, ak ma nejake obavy, ci vnima neistotu. Predstav si, ze zensky mozog funguje ako webovy prehliadac, ktory dokaze mat vela okien otvorenych a pokial nema poriesene veci, tak dokaze tieto okna maximalne minimalizovat, ale aj po rokoch Ti bude pripominat nieco, co ty nepokladas uz davno za aktualne. To je prejavom toho, ze zena toto nema v sebe poriesene. Potrebuje sa vyrozpravat. Vacsinou staci, ze si ju len vypocujes. A ak Ta poziada o radu, tak vtedy je v pohode, ak jej ju das. Inak je len dolezite, ze ju budes naplno pocuvat a v pripade potreby aj uistovat. Skus teda na zaciatok jej viacej dni za sebou vyjadrovat pocas dna co najcastejsie, ze ju milujes, ze je krasna a najdi si pravidelne cas na komunikaciu. Budem rad, ked sa potom so mnou podelis o tom, ci to pomohlo. Drzim vam obom palce 😉

gabikia
13. feb 2015

Toto je uz hotova epidemia....no zajtra je Valentin,tak je sanca to aj po rokoch nakopnut 😉

ivetbruja
14. feb 2015

Ahoj Adrian7.
Pomôžem ti, ozvi sa mi do správy.
Ivet.

mata128
14. feb 2015

@pavelchvojkamanzelskyslubsk fuuuuu,tolko mudrych slov a pravdy....si ty naozaj chlap 🙂 ?
Lebo taketo zmyslanie mi na veeeeeelmi malo chlapov sedi

dilino
14. feb 2015

@adrian7 odpoved si si dal sam 7 mesiacov som bol preč pozri nech sa situacia obrati čo si mysliš že ona tych 7 mesiacov čakala určite si niekoho našla a teraz to zakryva tym že nechce že ma nejaky problem problem sa vola Milenec a čože pozri sa na hľadisko že ma sa pri tebe dobre, kupiš a zabezpečiš všetko čo potrebuje, hlupa by bola keby išla preč od teba všetko jej pasuje mysliš že zdrava že na vydrži bez chlapa ktory je daleko 7mesiacov no to tak akurat lenže ak ti bola neverna nevera skôr či neskôr vyjde najavo preto moja rada pre teba bud obozretny a sleduj aj ostatne reakcie to že mate dve deti ešte neznamena že by si nenašla Milenca takych je tu dosť prepač si ale hlupy že jej to toleruješ opytaj sa jej to natvrdo na rovinu a ty ju dobre poznaš uvidiš reakciu tvare a oči ju prezradia ak sa prizna tak sa opytaj čo ju k tomu viedlo, či sa ma zle a uvidiš čo ti povie ale ver ked aj bude mať milenca a presviedčať ťa o tom že skončilo to never nikdy to neskonči čim dlhšie to bude trvať tym sa to bude horšie ukončiť povedz jej to narovinu a maš po probleme takže nakoniec sa pričina našla bol som preč 7 mesiacov to je pričina ona ked si ho aj našla myslela si že je to len na chviľu pokiaľ sa vratiš lenže teraz sa už neda nič robiť a ukončiť to nebude chcieť povedz jej to a napiš ako to dopadlo a uvidiš že budem mať pravdu 7 mesiacov je veľmi dlha doba bez teba chybal jej chlap a preto urobila to čo urobila a teraz su same nasledky.

caoli
14. feb 2015

@dilino zdrava, normalna a milujuca zena vydrzi.

dilino
14. feb 2015

@caoli no ved ano maš pravdu ale sam priznal bol dlho preč ona mu môže povedať že bolo všetko v poriadku ale nieje prečo by s nim už nechcela mať sex ked predtym než odišiel bolo všetko v poriadku čudne ako jasne ked je dôvera tak by malo byť všetko dobre a však ked on prišiel tak musel vydieť zmenu ked predtym bolo všetko v poriadku

elizita
16. feb 2015

@adrian7 to je dost drsne.. a este drsnejsie, ze sa k tomu nechce ani vyjadrovat

dahra
16. feb 2015

@adrian7 - si predstav, ze ja to isté mám opačne. 7 rokov spolu v manželstve a od začiatku rovnaké. Kiežby v tom bola iná, často si pomyslím, aspoň by som si povedala, že tam je pes zakopaný. Takto je to dosť drsné na moju sebaúctu 🙂. Ten pocit, že ho fyzicky nepriťahujem fakt na sebadôvere nepridá, ale naučila som sa nepripúšťať si to. Proste nejaká porucha, schytala som chlapa, ktorého výskyt je takmer raritný. Aj povahovo je chladný, taký racionálny. Tvrdí, že nemá 15, aby každý deň myslel na sex. Sem-tam sa stalo, že ak sa chlapi niekde chceli posťažovať na nás ženy, tak som sa len pridala na ich stranu a rovnako ako oni frflala na partnera, čo má každý večer migrénu. 😀 Vlani som si celý rok zapisovala štatistiku. Nejakých mizivých 15x za 365 dní 🙂 Funguje sťaby ženská perióda. Doma pomáha, aj varí niekedy, aj o deti sa stará. Chodí všade s nami. Za sedem rokov sa nestalo, že by nebol k dispo, keď mu zavolám. Okrem práce nikam nechodí, doma čučí, zahrá playko, clashko. Večer sedíme vedľa seba ako dvaja seniori. Do posilky chodí veľmi často, tam sa vybúri a potom pár dní K.O. Svaly ako hrom, sa napočúvam o mŕtvole, na strope visí ako orangután. No ťažký je, krpatý a viac ako metrák váhy. Máme hrazdu, činky všade, už som sa ho aj opýtala, či sa mu aj niekto s tamojšieho osadenstva nepáči 😀 , si poťukal po čele. Astmu má, ťažko sa mu niekedy dýcha, tak aj to ho určite odrádza. Lieky na to brat nechce, lebo potom je ospalý.Večer je unavený z práce, nechce sa mu, ešte aj tých 15x za minulý rok bola moja iniciatíva. Vrhla som sa naňho ako vdova po jogínovi z Bláznivej komédie a nepopustila. A tak, štipka humoru pomáha,ale nie vždy mi je do smiechu...

marce63
17. feb 2015

@dahra , je to skutočne zaujímavé a zriedkavé u mužov. Keď bol mladší, tiež bola takáto situácia? Teoreticky by si v tejto oblasti rozumeli s manželkou zakladateľa tejto témy. Vzťah ako taký by mal fungovať po všetkých stránkach fyzickej aj duševnej, vzájomná príťažlivosť je dôležitá, keď to nefunguje, treba navštíviť odborníka, poradňu atď.

oldman50plus
17. feb 2015

@dahra Vidím že aj niekto iný počítal. Ja som to počítal kdysi asi 5 rokov tak medzi 39-44 rokmi môjho veku a vychádzalo mi to veľmi konzistentne asi 40-43x ročne a veru som sa snažil. Povedal by som že som škriabal steny od nedostatku sexu, ako absolútne minimum by mi stačilo povedzme raz toľko ale keby som mal "neobmedzený prístup" realisticky počítajúc choroby, cesty, periódy s červenou zástavou a podobne tak by som bol niekde medzi 130-150x.
Dahra, na tvojom mieste by som alebo zošalel alebo by som vymenil partnera. Dobre som muž, možno to prežívame silnejšie ale aj tak by som nechcel byť v tvojej koži...

marina24
17. feb 2015

@dahra mne sa niečo na to nezdá,čo píšeš,o svojom mužovi...skôr by som sa reálne zamyslela nad tým,či náhodou nie je inak orientovaný,:( u chlapa sex 15 krat do roka je ..:(hm ..môj by to chcel 15 X do dna :(je mi to luto

nezabudka1410
17. feb 2015

Adrian, z vlastnej skúsenosti viem, že u ženy ide všetko cez hlavu...... hrôza, viem..... my s manželom sme síce nemali takú dlhú pauzu, ale určite to bolo pol rok, keď sme neboli spolu. Ľúbim ho. No napriek tomu sa mi nedalo. Ale prišla zásadná zmena v našich životoch........súvisela s každodenným životom. Išlo o naše dieťa a ja som si všeličo uvedomila.........a o 100% zmenila prístup k životu. A vieš čo mi pomohlo???? Žiarlivosť !!!! Sranda !!!! A trošku pocit, že by som o neho mohla prísť !!!!! Žiarlila som na devy v akcii, ktoré si pozeral v počítači !!!!!! Pristihla som ho !!!!(((((-: Viem, že Vy muži to máte inak a je to pre Vás bytostne dôležité. Možno istota, akou ju zahŕňaš nie je dobrá !!!!!

nezabudka1410
17. feb 2015

A veľa sme sa rozprávali. Ja som chcela. On chcel. (-:

nezabudka1410
17. feb 2015
dahra
17. feb 2015

@marina24 - ja som sa nad tým už nielenže zamyslela, normálne som sa s ním o tom veľakrát bavila. 😀 Ale môžem mu ponúkať aj ženy aj mužov - reakcia rovnaká. To bude mať skôr nejakú hormo poruchu. Však vidím napr. sestru a jej muža, ako sa na ňu díva, niekedy samozrejme aj zahrá navyše, ak si uvedomuje, že ho vidíme. Tiež si viem predstaviť pohľad môjho oca na mamu. A za všetko hovorí príklad - leto, rodinné stretnutie, opekačka a po ceste ide "kosť" - všetci chlapi (vrátane môjho otca dochodcu 😀 ) bežia nakuknúť spoza rohu za ňou, iba moj prevráti oci a neda sa rusiť v tom, čo robí. 😀 😀 😀
@marce63 - poznám ho 9 rokov a vždy to bolo viac-menej rovnaké. Prvé dva roky známosti víkendové stretko raz za 2-3t a po svadbe sa to v priemere posunulo o 1 ďalší t. 🙂 Závisí to od toho, ako veľa pracuje a je unavený. Sú aj zázraky - že v mesiaci sa aj 3x podarí, ale to si vynahradí ďalšími dvoma bez. 😝
@oldman50plus - no on tiež určite "neabstinuje", to zasa viem, len proste si to nechce komplikovať. A iniciovat veci - to sa vždy musím pripraviť aj na neúspech v podobe: "dnes nie, nechaj ma, sa mi nechce teraz, už je veľa hodín, treba isť spať " a do toho sa tvári, že plače a že sa predo mnou skrýva. 😀 To ma vždy odradí, lebo fakt si potom pripadám ako nejaký šialenec, čo ho prenasleduje. A nenápadné provokovanie v podobe chabo oblečenej práve vyjdenej zo sprchy komentuje: "obleč sa, lebo prechladneš", prípadne mi podá deku 😀 😀 Meniť sa mi ho ani nenapadne, lebo ostatné je ok. Mne nechýba sex ako taký, ale chýba mi on. Inak jedného času užíval aj kotvičník na testosteron, ale dopadlo to tak, že s nadšením zistil, že je agresívnejsí a lepšie sa mu dvihaju zelezá v posilke, tak zasa sa vybúril tam 🙂.

marina24
17. feb 2015

@dahra možno ti len nechce priznať,že je gay,musí predsa tužiť po žene,ktorú miluje,nie ?a musí ho fyzicky priťahovať,nie ?:(nie,poznám jeden taký par,on s nou nechcel mať nič po svadbe,splodili len jedneho syna ,lebo on bol gay :(a chcel mať dieťa ..aj napriek tomu a chcel zakryť homosexualitu :(

dahra
18. feb 2015

@marina24 - by sa nad tym zasmial, slova "tuzit a milovat" patria podla neho do slovnika nastrocnych. On sa uz podla vsetkeho narodil ako 30rocny. 🙂 Ak on po niecom tuzi, tak vseobecne to je jedine "pokoj a klud" a k tomu mu staci jedna mala izba s postelou a kompom a dvojplatnickou. Keby nebol zenaty, tak by presne takto zil. On by ani zenu nehladal. A vyznam "milovat niekoho" unho nie je spojeny s vasnou a tuzbou. Sme si x-krat definovali. Zenil sa ako 26rocny, ale uz vtedy bolo citit zo spravania, ze takto zmysla, az postupne som mu zacala rozumiet. On sa nechce do nicoho citovo angazovat. Vravi, že chce zit tak, aby mu nikto nikdy nechybal. Nenarusuje rovnovahu svojho vnutra. Si robíme srandu, ze ked umriem, tak po tyzdni si už ani nespomenie, ze mal nejaku zenu. 😀 😀
No a inak orientovany,...hm, vsak vie,ze moze kedykolvek odist. V podstate s tym vedomim aj zijem, lebo mi je jasne, ze sme viac ako priatelia a mozno raz to unho kdesi inde zaiskri a vasen sa unho prebudi, tak mi zdrhne. Aj o tom sme sa bavili, na co on povie, ze jemu nic take nehrozi,lebo mu to ku pokoju netreba 😀 😀 Su to sice len slova, nateraz vsak stacia.
Mna vsak viac-menej zaujima len, ako je mozne, ze mu nechyba sex. Lebo bez ohladu na to, ci ho pritahujem,ci je na zeny alebo na chlapov, ako muz by mal chciet sex - ako pises o svojom - 15x do dna.
No a to som si uz xkrat vypozorovala, ze prejdu cele dni, co ani sam nerobil 🙂 ani nic na nete nekukal 🙂 a uz vonkoncom nikde nebol. Proste viem, ze z postele v noci nevysiel, v sprche je stale odomknuty, wecko detto, vsak v nasom malom byte sme si v kuse za patami, sukromie nula bodov, decka mu na dvere buchaju a inak je stale so mnou v izbe. Niekedy sam povie, ze si na to ani nespomenul 😀 😀