Sex s ex
Rozisla som sa s priatelom. V kuse sme sa hadali,mali sme rozdielny pohlad na zivot,zodpovednost, nase dni boli plne hadok a nedovery. V sexe nam to ale super klapalo a doslova to bolo cosi uzasne. Po rozchode mi napisal sms,ze by ma nechcel ako milenku stratit,ze aj ked uz nic viac spolu mat nebudeme, lebo to nema cenu,tak ze by chcel,aby sme sa stretavali ako milenci,proste cisto za ucelom sexu a nic viac. Samozrejme,ze vernost bude podmienkou a ak sa niekto z nas zalubi,tak proste to skoncime a pojdeme za inym partnerom. Aky na to mate nazor? Da sa tak fungovat?Zazila ste niektora nieco take?
@katarinapekna precitaj si, aj sa zasmejes, aj poplaces.....
To je ako nejaky novy trend "som verna svojmu ex"
Ja si myslim , ze takymto uvazovanim a konanim v zivote budes mat este vela EX...
za moralneho aj argumentacneho vitaza diskusie vyhlasujem @mawka ... pobavila so sa paradne. zakladatelke nic vysvetlovat ani radit nejdem, lebo mi stanovi diagnozu "zarastena pixa" abez toho mozem byt.
kazdopadne ak chce niekto byt len trtkaci matrac, nech sa paci na pekaci ako s medom.
@lunapark1234 mas pravdu, sex je uzasna vec...ale...milovat sa s niekym, kto ta lubi, rano donesie cerstve pecivo, objime ta ked ti je tazko, stara sa o teba ked si chora, zariaduje spolu s tebou vas domov, pozna tvoju rodinu, priatelov, planuje s tebou buducnost...to je nieco kvoli comu sa oplati zit a ver mi, ze ak mas pocit, ze bez dobreho sexu ti zivot uteka, tak je to naopak...prave v takomto "vztahu" stratis kopu casu a ucty k sebe
@lunapark1234 a este, moja prababka mi vzdy hovorila - nikdy nedovol, aby sa ti dotykali ruky, ktore ta nelubia
@mawka no sak pockaj. pridu zarastene do mody zas a potom tie lejzrove caje si budu davat tetovat...... 😅
jak obocie teraz....... 😝
@obsadenemeno 😀 😀 😀 😀 zarastena je vec vkusu, ono to je v mode furt, len o tom vedia len fajnsmekri 😀 😀 😀 😀
@mawka connoisseur pekacikov...... 😀
@obsadenemeno clip in bobor štandardná hustota pre lúzu, pre kajnšmentke bude v ponuke extra hustota.
@nyusika na suchy zip z Lidlu, na gombicku z Tesca, neviditelne lepidlo z Michael Kors...... 😵
😀
@nyusika
@obsadenemeno ale prd. bude nova sluzba - predlzovanie 😀 😀 😀
@mawka ale ked uz je dohola, ta uz neviem jak a co predlzia...... ale uz sa tesim na tie prispevky typu: nievjete gde bi my to urobyly lacnejsie bo ma frajer opustil a teras musim klofnut noveho, ale s holou p...u ma niejaki nekce.....
@obsadenemeno 😀 😀 😀 tak jo, vytetuju, no co ine. alebo transplantuju. jak vlasy 😀 😀 😀

@obsadenemeno nečítam diskusiu....nie som v obraze...každopádne ju môžem uistiť,ze nie vsecti potrebujú trtkat,mozno práve preto žijú plnohodnotnejší život s väčším zmyslom jak dovtedy