Sex s manželom mojej sestry
Ahojte baby.Dostala som sa do velkej a neprijemnej situacii..A neviem ako z toho vonku.Byvam zo sestrou a jej manzelom .Zo sestrou mam super vztah a mam ju velmi rada vzdy sme si vsetko hovorili a hovorime.Jedneho dna spoznala svojho manzela a vela sme sa o nom rozpravali, zdal sa mi dokonaly aspon z jej rozpravania.Vzdy som tuzila po chlapovy akeho nasla ona.Jedneho dna ked sestra bola na nocnej , prisiel jej manzel domov v nalade.. Nebol velmi opyty a neslusny, dlho sme sa rozpravali a ani sama neviem, skoncili sme v posteli.Obaja sme to olutovali,ale ako sa zda jemu to az tak luto nebolo,Od vtedy somnou spava a neviem ako povedat nie.. Vravy ak neurobim to alebo to, tak povie mojej sestre ze som ho zviedla.Rodina by ma zavrhnlaa moja sestra by mi to nikdy neodpustila..Chcela som ist do vlastneho ale nemam stabilnu pracu a sama by som to nezvladla utiahnut.Ma ma vhrsti a ja neviem ako z toho von.. Ak ked pojdem prec tak budem musiet prist ked je sestra na nocnej, pretoze vravel ze si spravil video a ze ho posle celej nasej rodine , znici mi zivot..Minuli mesiac som sa snim vyspala hadam kazdy druhy den a vzdy bez ochrany , zacala som brat tabletky aj ked nemam priatela.Jedine riesenie by bolo odist do zahranicia ale nemam ku komu, co mam robit? Mam sa sestre priznat ze pravidelne spavam s jej manzelom ?Znicit jej manzelstvo, ked tomu chrapunovy to je uplne jedno? Prosim pomozte co mam robit uz to dalej nezvladam som z toho psychycky vycerpana a nevladzem uz robit sluzku,a ublizovat svojej sestre .Nedokazem sa jej pozriet do oci..Uz nikdy((
@tamtamka26 aj v nasej rodine sa stalo,sestra sestre prebrala muža a je to realita žiadny fejk a jak sa hovorí,božie ml&ny melu pomaly,ale isto ,došlo aj na nu aj na neho 😀
baby, klud...
Len tak ,provokacne. Kedy by to ta sestra s tym manzelom akoze stihali??? Ked si vezmem, ze vacsinou chlapi chodia domov neskor ako ich zamestnane zeny.
Po druhe, ak by aj chodil skor, myslite, ze by si to manzelka nevsimla, ze on aj sestra smrdia po sexe? A pripadne, ze su obaja cerstvo osprchovani???
Po tretie, ak by mala taky problem 19rocna baba, nepytala by sa najprv o radu jej spoluziacok v skole? Preco prave tento portal? Preco nie pokec, ci kamarat, ci bravo? Ci co to dnes frci???
Ano, take veci sa stavaju, ale toto neverim, ze je pravda.
@adri266
ale o tom to nie je predsa, nikto vas/mna/nas/vsetkych/nikoho nenuti sa vyjadrovat k teme.
Ked mam pocit, ze mozem poradit, ozvem sa.
Ked mam pocit , ze je to (zly) zart, neriesim.
Vazne nechcem verit tomu, ze tu zeny visia pol dna a len cakaju, kedy vyskoci novy "problem".. A potom,
ked im po precitani cokolvek nezapadne do predstavy, sklamane konstatuju "feeejk" a cakaju dalej.
Trochu viac empatie by to chcelo.
A menej internetu.
Tak a teraz do mnaaa😉
@luell Ano, mas pravdu, ale na druhej strane vidim, ze si tu kratko a nevies, ako to tu chodi 😉 TAk Tak trosku poucim, ok?
Ja mam empatie az dost. Momentalne sa vcitujem do koze tej podvedenej sestry, ktora doma zivi manzela **** a sestru *****. A aj preto radsej predstieram, ze tento pribeh je vymysleny, lebo si ani neviem predstavit, co za cloveka moze spravit toto.
A druha vec je, uz niekolko x sme tu riesili problemy, kde zeny radili o dusu, popisali 20 stran, a nakoniec vyslo najavo, ze dana osoba si vymyslela cely pribeh, a raz sa zabudla prihlasit pod svojim vymyslenym menom.
Takze by si mala pochopit, ze sme boli vela krat oklamane, v dobrej snahe sme davali rady, a nakoniec to bol vymysleny pribeh.
Takze ak potom citame nieco take az neuveritelne, zial, dievca ma smolu, ze jej uz neverime. Aj VDAKA tamtym pribehom.
Preto sa hned na zaciatku snazime zistit, ci ta osoba je realna, ci pribeh je pravdivy.
A inak, pokial viem, toto je verejne forum, a kym si to autorka nezalozi ako sukromnu otazku, tak ja si tu mozem prispievat cim chcem a ako chcem, kym neporusujem pravidla. 🙂
@adri266
sklamem ta, chodim sem 5 rokov, len tento nick mam kratko. Takze pozriet datum registracie moc nepomohlo😉
Poucovat ma teda netreba, vdaka. A hadat sa s tebou nejdem, ale nadalej si myslim svoje.
Ked chcem pomoct, pomozem a neriesim blbosti. Ked nechcem pomoct, mlcim, a opat - neriesim blbosti.
Samozrejme si mozes napisat co chces, ked je to verejne forum.
Ale je smutne ze prave preto ze "mozete" sa tu trapne vyvrsujete.
@sokoliarka ironia je super vec, ale ty nie si v situacii aby si si ju mohla dovolit. Keby si bola naozaj v nudznej situacii, trebars ze ta tvoj svagor znasilnl a ublizuje ti, ver tomu ze by som ta u nas prichylila a pomohla ti ako sa ti da. Ale ty si si s prepacenim posrala zivot sama svojou nezodpovednostou a drzosto. Poznala som jednu babu co spavala so svojim svgrom, byvala so sestrou v jednom dome, potom s nim otehotnela, a vychovava dieta sama, ...uzasne cosi, zit roky v takom nechutnom klamstve. Prepac, ale proste asi nemas charakter...Alebo nevies co to slovo znamena. Pises, ze nemas nikoho...no, mala si...sestru a ty si jej neuveritelne ublizila. Postav sa celej situacii ako dospela zena - svagrovi oznam, ze koncis, ze ty mas video toho ako ta vydiera (ak je to teda pravda), a ze pokial si chce definitivne pokaslat manzelstvo, nech to prezradi. Podla mna len blufuje, lebo ak by to povedal, pride o celu rodinu - manzelku aj deti...takto ma obe, a robi si co chce. Netvrd mi, ze sa ti neda odist..studujes? nie? tak sa zamestnaj v inom meste, zozen si ubytovnu, alebo podnajom, a domov prid o pol roka na hodinu. ...moja, ja som sa zivila sama od maturitneho rocnika, od mamy som dostala len rodinne pridavky...nic ine!! a som tu, mam skoncenu vysoku skolu...takze mne nerozpravaj, ze sa to neda. treba chciet. ak nechces, nie je o com. nepytaj pomoc od nas, postav sa na nohy a zacni sa chovat ako DOSPELY a ZODPOVEDNY a CHARAKTERNY CLOVEK!!!
@honey777 ono je pekne čo si napísala, no som toho názoru, ak niekto fakt ľúbi, tak neubližuje... a ako píšeš prichýlila ju pod svoju strechu a ona sa za odmenu vyspala so svojim švagrom...tak tomu sa hovorí charakter... a to ako píšeš, že možno sa bude cítiť ta podvedená, že spravila chybu, keď ich nemala nechať osamote je totálna hlúposť...to aby už aj s chlapom chodila na záchod, aby si to náhodou nespravil sám...myslím, že vo vzťahu je prvoradá dôvera.... a ako góoool...každý svoje chyby ospravedlňuje tým, že pochádza z rozvrátenej rodiny, kde bolo násilie.... ak pochádzam z takej rodiny mám k takýmto situáciam zásadne iný postoj....robím pravý opak, pretože sa snažím nezachovať tak ako by sa zachovala matka, otec....... a iný čo ma týrali
@irusa ako som napisala, kto nezazil, nepochopi... Tym neodsudzujem tvoju odpoved. Pokial je to danemu cloveku naozaj vedome, ze tak ako vyrastal, tak to nebolo ok, tak nedopusti, aby toto daval dalej. Ale napr. moj ex manzel, ten vyrastal tiez v absolutne rozvratenej rodiny, kde bol alkohol a vselijake kriminalne zalezitosti, tak si toho nebol vobec vedomi, ze to nebolo ok ! Ja som tiez toho nazoru, ze by som to nedopustila a preto vznikali rozne nezhody s mojim ex. Preco som s nim bola a chcela si zakladat rodinu, to uz je ina tema. Ak clovek nepozna skutocnu lasku od rodicov a je mu ako laska nieco predkladane, tak to aj vezme za pravdive. Tolko sa pise o laske a lubeni, vsetci si myslime, ze vieme co to je a co mame citit, ale skutocnost je ina. Za lasku a lubenie poklada dieta to, co mu je dane doma...
Je rozdiel si uvedomit, ze mnou bolo zle zaobchadzane a pracujem natom, aby som to dalej nesirila a sa "vyzdravela" a je rozdiel zhodit vinu na rodicou v zmysle, ze oni mozu za moj pokazeny zivot a sa budem len hnevat, nenavidiet a nic nerobit pre zlepsenie vztahov a sebarozvoji. Samozrejme, ked clovek chce, tak dokaze neuveritelne veci, to ti dam za pravdu, ale ak clovek nieco neurobi ci urobi, tak nemusi byt hned zatym len otazka chcenia ci nechcenia...
Co sa tyka vycitiek jej sestry voci im dvom, napisala som to ako moznu variantu ! Samozrejme, ze to neni nic racionalne a "normalne", ale jej sestra sa tiez moze brodit vo svete vycitiek, ktore su pre 3. osobu nepochopitelne ! Tym som nemyslela v ziadnom pripade, zeby ich mala mat a ze ona je vinna, ze oni dvaja spolu spali !
Vlastne som nehadzala vinu na nikoho ! Kazdi zainteresovani reagoval urcitym sposobom ako v danom momente vedel chcel ci nechcel a "nemal" inu moznost zasa z nejakeho dovodu. Ako som napisala, jej som chcela poskytnut podporu a reagovala som na to, ze zeny, ktore ju len odsudzovali a kritizovali a davali jej vinu za vsetko, aby sa na problem pozreli aj z ineho hladiska.
@sokoliarka Ahoj ničo podobné som zažil ale troška síce v inej situacii a hlavne vo vztahu s predošlím partnerom,,,brat mojho bývalého sa chcel somnou vyspat ,,ale nikdy som to nedovolila ..a mohol ma lamat kolko chcel,,poprvé,,sa mi ani nepáčil a po druhéby som to nikdy nespravila to že ten človek nemal chrbtovu kost a vobec mi niečo také povedal neriešim,,,ale rozum ani srdce by mi to nedovolilo,,ak sa ti niečo také stalo,,chod rýchlo preč,,lebo ak to ten človek pustí do kolobehu bude to peklo!!!..nenechaj sa vydierať a radšej chod ku kamarátke,,alebo naikej známej a tam vklude popremýšlaj o situacii,,stalo sa ,,stalo,,no treba ísť vpred
@irusa trvalo mi dlho pochopiť, ze ten co lubi, ten neubližuje... Ale ak ti niekto cely život tvrdí, ze vlastne ty môžeš zato, ze ta zbil či hucal po tebe a ta ponižoval atd. , je na teba tvrdý, dohovara ti a vyčíta a tvrdí ti, ze ty si môžeš zato a on sa cíti byt tebou otravovany, kritizovaný, nedocenený...a nelubeny a ty places a prosím o odpustenie a snažis sa stále viac a viac mu dokazovať ze si dobrá a chceš sa napríklad len hrať, pojasit či pomojkat a ked sa upokojite obaja, tak ti dohovara, ze on to robí všetko pre tvoje dobro a on ta lubi a musíš ho poslúchať vo všetkom co ON chce, aj ked ide o závažne veci, ktore sa ti priečia alebo by boli spoločensky neprístupné, ale stále ti tvrdí, ze ta lubi a chce pre teba len to najlepšie a pritom ti ublizuje !!! Tak budeš jednoducho z toho zmagorena a budeš pokladať za lásku, ked ta niekto udrie či ti bude neustále tvrdiť, co máš robiť a ako to máš robiť (nech to je čokoľvek)... Môj ex ma neudrel, to som mu povedala, hneď na začiatku, ze to u mna skončil, tak som bola nastavená a toho som sa držala a to by bol môj dôvod na rozchod/rozvod. Ale robil iné veci, ktore sa teraz nebudem rozpisovať podrobne, ale ničil a zničil ma psychicky. A ked som sa s ním rozvadzala, on nechápal prečo aj ked som mu stále hovorila a vysvetľovala a ako argument použil, "on ma lubi a ved ma nezbil " !!! ( bola tam kriminalita u neho, klamstvá, kamaráti, alkohol, podvádzanie...) ...
Neľutujem sa, bola to životná etapa, ktorú som musela zažiť, aby som mnohé pochopila a už NAOZAJ NEDOPUSTALA NÁSILIE v akejkoľvek forme a dokázala sa brániť, spoznala skutočnú lásku a slobodu človeka. Aby som dokázala si sama seba vazit a nedopustiť si ubližovať a nedopustiť inému ubližovať.
Apropo, neublizovat si mame navzájom všetci ľudia a nie neublizovat len človeku, ktorého ľúbim ! VZÁJOMNE NEUBLIZOVANIE NEMÁ BYT PODMIENENÉ LÁSKOU. Nikto na svete nemá právo ubližovať druhému človeku !!! Ale ľudia sa neučia, neni sú učení, ako nemajú dovoliť si ubližovať, ako sa majú brániť voči ublizovaniu !!!
Husta 19-stka..
@adri266 toto bolo hlúpe od teba....Musím ten argument ohľadom veku ,,zabrzdiť,,....Mám 20 a žijem v domácnosti ako 30 ročná žena.Zmýšľanie nemám tiež ako pochabé 20.tky a jediné čo chcem je byť doma pri mužovi,splniť si povinnosti...Vybúrila som sa s mierou ako mladšia a už 2 roky netúžim po žiadnom vymýšľaní ako disco,bary a pod. 🙂 Netreba hned súdiť...Už to dávno nie je o veku 🙂
@irusa ja viem, ze ona opisuje svoj pribeh a ja som si dovolila napisat nieco aj z toho mojho... Ja som reagovala na tvoje reakcie k mojej predoslej sprave.
Asi som to vse priliz komplikovane popisala a moja messege nebola spravne pochopena. Pisala som v skratke povedane o tom, ze problemy ktore "teraz" vnimame ako problemy maju svoj prapovod niekde uplne inde, niekde v minulosti, kde zacali, ale este neboli ako problemy vnimane ( vplyv rodiny, ktory tu sokoliarka tiez v skratke akoby mimochodom napisala - rozvratena rodina). A reagovala som nato, ze na sokoliarku bol spusteny naval kritiky a odsudzovania od diskutujucich ale sa nepozrelo na aj ine faktory, ktore k tomu prispeli, "co vykonala" a dalej "vykonavala" a ze nie len ona je "vinna". Samozrejme, kazdy je zodpovedny za svoje konanie, ale nie vzdy kona uplne s plnym "vedomim" a sam ani nevie spätne, preco konal ako konal a casom si trieska hlavu, ze co vykonal... Ale to uz je hlbsie zmyslanie a pohlad na problemy a reakcie cloveka, ktorymi som sa musela tiez sama zaoberat, aby som pochopila to vse, co sa so mnou dialo, preco som robila to co som robila a moje okolie, aby som dokazala sa tychto zlych sposobov spravania a zmyslania zbavit, odpustit ludom, co mi ublizovali a zaroven sa citili byt mnou ublizovany a ist s cistym svedomim dalej.
@radanna11 pozri, to nie je o veku, presne tak ako pise prva.
Ak by autorka napisala, ze je vydata, ze ma deti, a ze ma neviem aky problem s manzelom, tak ju neposielam do Brava. Ona pise, ze nevie co ma robit, nevie s dotycnym prestat sexovat, nevie mu povedat nie, nevie si najst ine ubytovanie. Ehm. Co na to povedat? Ja som chcela od nej pocut, preco prisla tu. Provokovat? Robit si srandu? Zabit cas? Mozno je to jedna z vas 😎
Vsak nedavno som tu jedneho chlapika zastavila, pisal o nevernej manzelke, daval si like na komenty, a nakoniec vyslo najavo, ze ma asi 10 dalsich nickov , s ktorymi sa obhajuje a s ktorymi si dva Like.
@adri266 ja to chapem....ako si to myslela len som nechcela aby sme boli vsetky 20 rocne v jednom vreci....tak ako autorka tohto aj ked poviem uprimne ze tomu sama neverim,ze toto moze byt pravda uz len preto ako rozmyslam ja a mnoho mojich rovesnicok mi nejde do hlavy ze by mohol niekto byt takto osprosteny 😀

@sokoliarka a k tomu bývaniu, určite odtiaľ odíď.... ak neutiahneš sama byt, môžeš ísť do podnájmu, do 1 izby k nejakej starenke a pod. veľa ľudí prenajíma aj 1 izbu. k pravopisu sa nevyjadrujem, nie každý dával na hodinách gramatiky pozor a nejaké pravopisné chyby mu nič nehovoria....