icon

Sex s nevlastným bratom

zuz_ana_3
1. jan 2022

Naši sú rozvedení už 12 rokov. Ja mám 17 a mama má iného muža. On má syna z predošlého manželstva, tiež 17 ročný. Veľmi som chcela skúsiť sex. Žiadneho chalana som nemala tak som to skúšala na môjho nevlastného brata. Nakoniec sme sa spolu vyspali a potajomky spolu správame. Dohodli sme sa, že budeme priatelia s výhodami. Veľmi si to užívame no ja som sa do neho zaľúbila. Neviem čo robiť, nedokážem s tým sexom prestať.

Strana
z2
michluc
1. jan 2022

@zuz_ana_3 ja taky par poznam , dokonca sa vzali a maju dieta 😊

hopsadobrandejsa
1. jan 2022

Out of all the things that never happened, this never happened the most.

Nuda po silvestri jak bic

engynka
2. jan 2022

@sissy27 u nas v rodine si taketo nieco stalo. A teraz su zobrati a maji dieta. Ale bolo to dramaticke a velmi ich rodicia chceli oddelit. Ale laska zvitazila. Po rokoch ked su uz “zrelsi” to vlastne ani uz nie je zvlastne a nikto sa nad tym nepozastavi.
Ale hej podla popisu je toto fake tema

zdenkastanka
2. jan 2022

Ach,zase nuda cez prazdniny co?vybehni radsej von,je pekne...

katy084
2. jan 2022

No ja poznám príbeh
Rozvedená žena 2 dcéry rozvedený muž 2 synovia...oni žijú spolu roky a deti žijú tiež v pároch...zastal mi nad tým rozum🙉ale ich život...

monka105
2. jan 2022

…to ešte chodia v telke rodinné prípady? Potom sa používatelia tu na koňovi nechávajú inšpirovať.

brembo
2. jan 2022
kittykat22
2. jan 2022

@katy084 moja chuva to mala tiez zaujimave doma. jej rodicia sa rozviedli. Zostali zit v tom istom dome - otec horne poschodie, mama prizemie. Kazdy z nich si nasiel noveho partnera ktoreho si domov nastahoval. Neuveris, a ja ti prisaham, ze toto je pravda - mali svadbu v ten ISTY DEN!!!!! a ziju tam vsetci 4 akoby sa nic nedialo. Ako mne to pride uplne sibnute. Netvrdim, ze sa ludia maju nenavidiet alebo nemat dobre vztahy. Ale zit spolu a este mat v ten isty den svadbu? Tak to mi pride ako dobry ulet.

zdenkastanka
2. jan 2022

Ach,ano par exotov sa takych ozaj najde... no toto je vymyslene na 100%🙄registracia januar 2022 a pise pod svojim nickom... baby tu bezne píšu obycajne prispevky anonymne,nie to este taketo... takze sa len niekto dobre bavi .

sissy27
2. jan 2022

@kittykat22 tak zase napríklad Jan Kraus a Ivana Chýlková (českí herci) si len vymenili partnerov - oni dvaja sa dali dokopy a ich expartneri sa dali dokopy 😃 tiež “pritiahnuté za vlasy” ale fungujú a vychádzajú normálne všetci 4.

zuz_ana_3
autor
2. jan 2022

@zdenkastanka Ja nemám potrebu vymýšľať si príbehy len so chcela radu...

zdenkastanka
2. jan 2022

@zuz_ana_3 a aku radu?nevidím ze by si sa na nieco pytala... paci sa vam to? Tak v tom pokračujte 🙄zalubila si sa?no to sa obcas stáva v takychto" vztahoch s vyhodami"..otazka ako to berie nevlastny brat.. ak rovnako tak neviem no,ked budete ofic.par,ludia aj tak vzdy na vas budu pozerat cez prsty...

katy084
3. jan 2022

@kittykat22 😆mňa už dáko nič neprekvapí nervy moje...to musia byť veľmi mierumilovný ľudia...obdivuhodne 🙉

loliki
3. jan 2022

@zuz_ana_3 Zmeň názov témy. Podľa všetkého to nie je tvoj nevlastný brat. Tým sa to celé vyrieši.

bikarbona
3. jan 2022

@zuz_ana_3 Mne to pripada nechutne, ale to som ja.

laska86
3. jan 2022

@bambulienka25 😂😂😂

laska86
3. jan 2022

Nymfomanka😁a v 25ke uz ju sex nebude bavit lebo bude prejedena🙃😁

nikasmile
3. jan 2022

@sissy27 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👍🏻

heslomeno
Autor odpoveď zmazal
barborachnapekova
14. jan 2025

dobry chcem sa opytat mam nevlastneho braya kazdy sme s inym otcom a ten nevlastny brat chce aby som s nim mala sex podla mna je to zvratene ale tak on to chce skusit neviem ako mam reagovat ci to neni aj trestne

gabrielladan
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2