Sex s nevlastným bratom
Naši sú rozvedení už 12 rokov. Ja mám 17 a mama má iného muža. On má syna z predošlého manželstva, tiež 17 ročný. Veľmi som chcela skúsiť sex. Žiadneho chalana som nemala tak som to skúšala na môjho nevlastného brata. Nakoniec sme sa spolu vyspali a potajomky spolu správame. Dohodli sme sa, že budeme priatelia s výhodami. Veľmi si to užívame no ja som sa do neho zaľúbila. Neviem čo robiť, nedokážem s tým sexom prestať.
Out of all the things that never happened, this never happened the most.
Nuda po silvestri jak bic
@sissy27 u nas v rodine si taketo nieco stalo. A teraz su zobrati a maji dieta. Ale bolo to dramaticke a velmi ich rodicia chceli oddelit. Ale laska zvitazila. Po rokoch ked su uz “zrelsi” to vlastne ani uz nie je zvlastne a nikto sa nad tym nepozastavi.
Ale hej podla popisu je toto fake tema
Ach,zase nuda cez prazdniny co?vybehni radsej von,je pekne...
No ja poznám príbeh
Rozvedená žena 2 dcéry rozvedený muž 2 synovia...oni žijú spolu roky a deti žijú tiež v pároch...zastal mi nad tým rozum🙉ale ich život...
…to ešte chodia v telke rodinné prípady? Potom sa používatelia tu na koňovi nechávajú inšpirovať.
@katy084 moja chuva to mala tiez zaujimave doma. jej rodicia sa rozviedli. Zostali zit v tom istom dome - otec horne poschodie, mama prizemie. Kazdy z nich si nasiel noveho partnera ktoreho si domov nastahoval. Neuveris, a ja ti prisaham, ze toto je pravda - mali svadbu v ten ISTY DEN!!!!! a ziju tam vsetci 4 akoby sa nic nedialo. Ako mne to pride uplne sibnute. Netvrdim, ze sa ludia maju nenavidiet alebo nemat dobre vztahy. Ale zit spolu a este mat v ten isty den svadbu? Tak to mi pride ako dobry ulet.
Ach,ano par exotov sa takych ozaj najde... no toto je vymyslene na 100%🙄registracia januar 2022 a pise pod svojim nickom... baby tu bezne píšu obycajne prispevky anonymne,nie to este taketo... takze sa len niekto dobre bavi .
@kittykat22 tak zase napríklad Jan Kraus a Ivana Chýlková (českí herci) si len vymenili partnerov - oni dvaja sa dali dokopy a ich expartneri sa dali dokopy 😃 tiež “pritiahnuté za vlasy” ale fungujú a vychádzajú normálne všetci 4.
@zdenkastanka Ja nemám potrebu vymýšľať si príbehy len so chcela radu...
@zuz_ana_3 a aku radu?nevidím ze by si sa na nieco pytala... paci sa vam to? Tak v tom pokračujte 🙄zalubila si sa?no to sa obcas stáva v takychto" vztahoch s vyhodami"..otazka ako to berie nevlastny brat.. ak rovnako tak neviem no,ked budete ofic.par,ludia aj tak vzdy na vas budu pozerat cez prsty...
@kittykat22 😆mňa už dáko nič neprekvapí nervy moje...to musia byť veľmi mierumilovný ľudia...obdivuhodne 🙉
@bambulienka25 😂😂😂
Nymfomanka😁a v 25ke uz ju sex nebude bavit lebo bude prejedena🙃😁
dobry chcem sa opytat mam nevlastneho braya kazdy sme s inym otcom a ten nevlastny brat chce aby som s nim mala sex podla mna je to zvratene ale tak on to chce skusit neviem ako mam reagovat ci to neni aj trestne

@zuz_ana_3 ja taky par poznam , dokonca sa vzali a maju dieta 😊