Sex, z ktorého nič nemám
Babule.. chcem Vás poprosiť o pomoc prípadne sa vyrozprávať , prípadne radu ako by ste to vy riešili. S partnerom sme spolu takmer 4 roky a plánujeme svadbu budúci rok. Všetko je perfektné...skrátka je milý, pozorný, pracovitý, nepije, nebehá za ženami, nefajči...povahovo si perfektne vyhovujem a dopĺňame sa. Problém je však v sexe. Tiež nie som moc skúsená nakoľko predtým som mala jedného partnera s ktorým sme dokopy ani moc nespávali, z partnerovej strany som ja bola pre neho prvá. Vždy som si predstavovala milovanie ktoré má zahŕňať dotyky, predohru, bozkávanie po celom tele...no naše vyzerá asi tak že sa minútu venuje mojim prsiam, a do ďalšej minúty je hotový. A koniec. Ja z toho absolútne nič nemám. Najprv mi to to nevadilo, nakoľko som to brala že je neskúsený no ani po takmer 3 rokoch sexuálneho života to nemá žiaden efekt. Z toho hľadiska nemám už ani ja chuť na sex lebo viem presne ako to dopadne. Ďalšia vec je že keď som mu presne povedala čo by sa mi páčilo, napr. skúsiť orálny sex absolútne nič nezmenil. Vždy rovnaký postup. Skúšala som sa sním X krát rozprávať, povedala som mu čo sa mi páči no efekt žiadny, vypočuje si ma no absolútne nič žiadna zmena. ☹ Som už z toho naprosto zúfalá ☹ Tiež som skúšala či nechce ísť za odborníkom, prípadne nejaký gél aby dlhšie vydržal, no odozva žiadna . Tiež by som ocenila keby aj keď nie sex začal sa venovať iným činnostiam, skrátka veď sa dá ženu priviesť k vrcholu aj inak ako stykom, no tiež žiadna odozva. Vypočuje no nič sa tým nezmení. ☹ Milujem ho no veľmi ma deprimuje a zraňuje ako ženu že ma som v podstate len na uspokojenie jeho keď ma chuť on bez toho aby bral ohľad aj na mňa ☹ Viem že sa hovorí že sex nieje je všetko, ale ako každá žena túžim aj ja po normálnom milovaní . A hlavne keď je to teraz také pochybujem žeby sa do budúcna čosi zmenilo .Prosím Vás ako by ste to vy riešili ? Ďakujem
@schubertica ano suhlasim lebo ak on aj po rozhovoroch nič nemeni tak je problem v nom myslim že keby ťa miloval zaležalo by mu na tom aby si bola v posteli šťastna aj ty, a ked s tým nič nerobi tak mu na tebe nezaleži skus ešte raz rozhovor že aj ty tužiš vyletieť k oblakom ale ak on nič nebude pre to robiť aby ťa urobil šťastnou riešila by som to rozchodom jednoznačne lebo potom je sebec a sex je v manželstve naozaj potrebny ak si dvaja nerozmeju v sexe tak je to myslim dosť zavažný problem som s vydata 18rokov a milovanie je naozaj krasny a neviem si predstaviť aby nemyslel aj na mna ale len na seba to potom je chyba v nom je sebec a ...takto sa nechova k žene ktoru miluje...vyšiel by jej v ustrety jednoznačne
@zorkaa hm...odpíšem, tak ako píšem vždy ...je jedno, či je to muž či žena, sex patrí medzi základné ľudské potreby, ak sex nefunguje bez dôvodu (t.j.napr.choroba partnera) tak časom nebude fungovať ani vzťah... prečo ?
Partnerské / manželské milovanie by malo byť jednou z málilinka vecí,činností,ktoré robia len partneri spolu 🙂 je to činnosť, ktorá by mala byť vrcholom intimity, dôvery, blízkosti...vôbec to nie je o "podržaní tomu druhému"...ak je partner tak egoistický, že mu stačí minúta na sebauspokojenie a je mu jedno, čo ty, tak:
1.navrhla by som poradňu u sexuológa
2.vyčkala so svadbou...
...ak je sex už teraz zlý, čo príde po narodení detí? Keď budete unavení? Keď si budete ťažko na seba hľadať čas a partner bude pristupovať k sexu takto egoisticky?
...a ešte jedna otázka...je egoistický len v sexe, alebo aj v iných veciach? Nie je aj v inom tak, že "buď budeš spokojná takto ako to robím ja, alebo si to zariaď sama, mňa to nezaujíma"?
Radiť sa da len tomu, kto o radu stoji...ked ani po komunikácii sa nič nemení tak naozaj ťažko radiť. Na druhej strane ma napadlo ako vravíš, ze ked mu to navrhuješ orálne - čo ked proste on tento sposob nemusi? Zase nutiť niekoho do tohoto ..neviem, ako keby to tu pisala zena ako chlap chce od nej orál a ona nechce, tak by toho chlapa ukrkali aky je bezohladny. ...ako nemyslím to v zlom len mozno proste tento sposob mu je proti srsti - poznámt to, tiež to nie je moja oblubena technika. Proste kazdy sme nejaky. Samozrejme ak mas byť koli tomu neštastna, frustrovana a podraždena tak veru neviem či je dobre uvazovat nad sobášom....asi si treba dať na misku váh jeho klady a zapory...lebo sex sice nie je všetko, ale ma svoje dolezite miesto vo vztahu.
nie gay nieje,,,,keď jemu som robila orál myslím že sa mu to páčilo..no nechápem prečo on to mne odmieta....a verte či nie...snažila som sa....mám doma aj putá...masážne pierka...masku na oč.i...no proste zo zúfalstva som objednala všeličo či ho to nakopne...proste stojí to v šuflíku..nepoužité odložené.....vôbec ☹ dokonca som mu mnohokrát presne opísala čo by sa mi najviac páčilo...mať zavreté oči nič nevidieť a len aby sa ma dotýkal po celom tele, hladil, hral sa jazykom ...ani toto nebol schopný - odpoveď ..on to nevie....a zase tie sľuby on to skúsi..posnaží sa a nerobí absolútne nič ☹
@zorkaa nech sa najprv spravi sam, potom by mal s tebou vydrzat dlhsie ako minutu. A potom mu nalej 2 pohare tvrdeho a prisadni mu usta, nech nema ako protestovat 😀 Alebo ked zase zacne tu svoju minutku, tak ho po 40 sekundach stopni s tym, ze je to o nicom a ty ides spat. Vtedy mu to snad dojde 🙂
presne to má najviac deprimuje len to že stojím len na odbavenie keď má on chuť...a preto už aj ja absolútne odmietam sex lebo je mi to nepríjemné len podržať ☹
to ma tiež napadlo lenže nikdy sme sa nemilovali 2x po sebe, jednoducho keď sa urobí viem že už nič nebude
@oldman50plus kde si? Slepačinec ťa potrebuje 🙂 sem sa s radami, ako ísť na neho? Aby nemyslel len na seba? ;)
@lulupilatova tak podvádzať istotne nie neubližovala by som mu ,.,,,takýto vzťah nemá zmysel,,,preto sa to snažím napraviť nájsť riešenie ale zatiaľ všetko čo som skúšala zlyháva...
@zorkaa bacha na to, možno sa ti to dnes nezda ako vazny problem, ale za par rokov vam na tom moze stroskotat vztah, čo ty vies.....
sex aj ked nie je prvorady, je velmi dôlezitou castou partnerskeho zivota, či sa to niekomu pači alebo nie....a 2-3 minuty sexu? a to on je s tym spokojny? nepoviem raz za čas, že nevydrži dlhsie , ale vzdy takto? to mu nič nevravi vychutnat si ženu so vsetkym co k tomu patri? ved predsa aj muza by malo uspokojit ked je zena v sexe spokojna, no nie? a pokial on vie že spokojna nie si a aj tak s tym nič nehodla urobiť, tak podla mna mysli len na seba....
mozno intimna otazka, ale mozes s nim dosiahnut orgazmus?
skus prehotnotit vas vztah.....
Ja nechapem ako vam funguje vztah ked v posteli je to cista sodomagomora... Je to sexualny neschopak.. Objednaj mu ucitelku sexu nech ho trochu vyskoli. A uvidis aky alfasamec zneho bude😄😄😄
@zorkaa skus sa ho opytat, prečo ma take zabrany? ved mozno keby skusil napr ten oral, alebo tie puta, tak sa mu to zapači, ved hanbiť sa predsa nemusi, ste spolu 4 roky....poznate sa asi velmi dobre...
mozno by nebolo odveci skusit nejakeho odbornika, sexuologa alebo psychologa....niekde predsa pričina byt musi...
@mamutka svata pravda, aj my sme boli neskuseni, obaja, ale spoločne sme sa naučili, čo komu vyhovuje čo koho vzrusuje a to bolo na tom to pekne, ze sme nemali zabrany vyskusat kadejake nove veci, lebo sme to robili jeden pre druheho....o to ide predsa🙂
keby sa moj muz urobil vzdy za 2 minuty a nemal by zaujem postarat sa aj o moje blaho, tak by som sa vazne zamyslela či mu na mne zalezi aj v inych dolezitych veciach....

A ked mu povies, ze nestojis o jeho odbavenie sa, ale pockas si na skutocne milovanie (teda aby sa snazil, nech si to uzivas) tak radsej bude bez sexu? Ja na tvojom mieste by som si ho nebrala. S mm sme boli tiez neskuseni ked sme sa stretli, ale o to zabavnejsie to bolo a poviem ti, to co opisujes by ma velmi ponizovalo. Akoby som mu nestala za namahu. Nech si teda ulavi do vreckovky. Kup mu balik a chod do kina s kamoskou, mozno pochopi.