icon

Sex, z ktorého nič nemám

zorkaa
3. mar 2016

Babule.. chcem Vás poprosiť o pomoc prípadne sa vyrozprávať , prípadne radu ako by ste to vy riešili. S partnerom sme spolu takmer 4 roky a plánujeme svadbu budúci rok. Všetko je perfektné...skrátka je milý, pozorný, pracovitý, nepije, nebehá za ženami, nefajči...povahovo si perfektne vyhovujem a dopĺňame sa. Problém je však v sexe. Tiež nie som moc skúsená nakoľko predtým som mala jedného partnera s ktorým sme dokopy ani moc nespávali, z partnerovej strany som ja bola pre neho prvá. Vždy som si predstavovala milovanie ktoré má zahŕňať dotyky, predohru, bozkávanie po celom tele...no naše vyzerá asi tak že sa minútu venuje mojim prsiam, a do ďalšej minúty je hotový. A koniec. Ja z toho absolútne nič nemám. Najprv mi to to nevadilo, nakoľko som to brala že je neskúsený no ani po takmer 3 rokoch sexuálneho života to nemá žiaden efekt. Z toho hľadiska nemám už ani ja chuť na sex lebo viem presne ako to dopadne. Ďalšia vec je že keď som mu presne povedala čo by sa mi páčilo, napr. skúsiť orálny sex absolútne nič nezmenil. Vždy rovnaký postup. Skúšala som sa sním X krát rozprávať, povedala som mu čo sa mi páči no efekt žiadny, vypočuje si ma no absolútne nič žiadna zmena. ☹ Som už z toho naprosto zúfalá ☹ Tiež som skúšala či nechce ísť za odborníkom, prípadne nejaký gél aby dlhšie vydržal, no odozva žiadna . Tiež by som ocenila keby aj keď nie sex začal sa venovať iným činnostiam, skrátka veď sa dá ženu priviesť k vrcholu aj inak ako stykom, no tiež žiadna odozva. Vypočuje no nič sa tým nezmení. ☹ Milujem ho no veľmi ma deprimuje a zraňuje ako ženu že ma som v podstate len na uspokojenie jeho keď ma chuť on bez toho aby bral ohľad aj na mňa ☹ Viem že sa hovorí že sex nieje je všetko, ale ako každá žena túžim aj ja po normálnom milovaní . A hlavne keď je to teraz také pochybujem žeby sa do budúcna čosi zmenilo .Prosím Vás ako by ste to vy riešili ? Ďakujem

ena70
6. mar 2016

@janickacrazy veru ani ja som sa ešte nestretla s takým, ktorý by nerád robil orál... našťastie!! 😉

rainyafternoon
6. mar 2016

@myskacici @zlevysavam necudovala by som sa ze existuju zenati gayovia...ale o tom tato tema nebola. Robite tu zo zakladatelkinho chlapa gaya ako sorry ale fakt sa uz zobudte, konspiracne teorie o tom, ze jej nechce robit oral lebo si pri tom nevie predstavit chlapa? Seriously? Dufam, ze zakladatelka je inteligentna a chape ze tato diskusia je mlatenim suchej slamy. Ona sa pytala na radu, co s nim robit, neprosila sa vas o vestenie buducnosti, ze bude trpiet a ma chlapa gaya.

myskacici
6. mar 2016

@rainyafternoon ano, zakladateľka si pýtala radu a tú som jej aj dala....aby porozmýšľala nad rozchodom. A nechápem akú istotu máš že nieje gay. Ja tiež netvrdím, že je určite gay, ale že je taká možnosť. čiže tu nikto z neho gaya nerobí....treba poriadne čítať. 🙄 🤐

zlevysavam
6. mar 2016

@rainyafternoon My z neho nerobime gaya, samozrejme z nas nikto nevie, v com na on problem so sexom s jeho partenrkou. Davame tu moznosti a zhodou okolnosti tato by toho dost vysvetlovala. Lebo toto nie je len chlap, co sa urobi za 1min. Tento s tym ocividne nema zaujem nic robit. Drviva vacsina chlapov su radi, ked privedu orgazmus svojej partnerke (maju ju radi, robi to dobre ich egu). Ak by on nevedel, preco nevydrzi viac, isiel by s nou za sexualogom, alebo skusal rozne gely na znizenie citlivosti, atd. Tento o to proste nema zaujem a ani o tom nechce hovorit. Podla mna ten chlap vie kde je problem.

janula12345
6. mar 2016

Pridam nazor aj ja, priznam sa ze netradicna tema. Necitala som vsetky rady ale suhlasim ze je tak trosku sebec.. aj tak trosku viac. To ze sa urobi za minutu-s tym asi vela nenarobis ale zato mozes ho prinutit pozriet sa na tvoju situaciu jeho ocami. Urob aby sa citil tak ako ty... ked idete na to, vzrus ho.. a nechaj ho tak. Nedovol mu dokoncit sa.. v tebe. Nech vidi ake to je. Nie z trucu.. milo mu ukazat co podstupujes pokazde. Naznak vzrusenia, ocakavanie a vlastne nic.
Ked nepomoze, zacni sa pozerat dookola a hladat nahradu. Pri ktorom bude fungovat vsetko ako ma. Vela zdaru.

ruza112
10. mar 2016

@zorkaa mila moja prosim daj potom vedieť ako si to poriešila ak ozaj chceš zaujíma ma to či sa zmeni po komunikacii alebo nie...dik

lucijana2
10. mar 2016

na to sme zvedave asi viacere 🙂

zorkaa
autor
11. mar 2016

no dievčatá 🙂 chcela som napísať keď budem mať viac možností na porovnanie...mali sme vážny rozhovor...kde som mu to všetko podrobne vysvetlila...v ten večer bol mimoriadne všímavý, konečne sa mi venoval... 🙂 problém bol keď došlo k samotnému sexu..to bolo zase že hneď hotový.. 😒 takže teraz neviem..síce to že sa rýchlo urobí vynahradil inými vecami...a taktiež povedal žeby šiel za odborníkom..no či to myslel vážne alebo ma chcel len odbiť to neviem...viac zatiaľ neviem infošiek poskytnúť či sme sa posunuli ďalej alebo nie 😒

pieksamaki
11. mar 2016

@zorkaa tvoj priateľ je nejakej povahy, je to bytosť, ktora prezila nieco ine ako ty, cize aj prostredjictvom sexu sa spoznavate.....skus ho objaviť a spoznať. .....Každý sa meníme. Veľa závisí od toho, aké mal detstvo, vzťah ku mame, možno je to tichši typ muža, introvert A jeho prezivanie sexu je takéto ......skúste sa O tom viackrát rozprávať O svojich pocitoch, potrebach, pomenúvajte ich, povedzte si predstavy nielen O sexe, ale O príjemných veciach.podľa môjho názoru si to nechtiac neuvedomuje, že to robí monotonne A stereotypne. ....

tyelde
11. mar 2016

ja by som nemohla, proste pre mňa je sex veľmi dôležitý, oveľa radšej budem fungovať s niekým, s kým si až tak nerozumiem ale sex stojí za to (v rámci slušnosti samozrejme, s nejakým alkáčom by som kvôli sexu nebola) ako s chlapom čo je milučký zlatučký ale nepoučiteľné poleno....no nebrala by som si ho...aj keď uznávam, ja by som to nevydržala ani tak dlho ako ty, proste si myslím, že vzťahy sú aj o kompromisoch a proste niekedy spravím ja čo mi je menej príjemné ak to priateľa poteší, niekedy on....je ti treba takého chlapa čo nemá najmenší záujem, aby si bola aj ty spokojná? A ty budeš o pár rokov z toho tak frustrovaná, že ho buď začneš neznášať alebo podvádzať...alebo začneš neznášať sex ako taký a proste si len odtrpíš svoje pre pokoj v rodine a nejaké iné snahy vzdáš 😵

maxiva
11. mar 2016

@zorkaa skusali ste take kruzka.muz si to normalne nasadi ku korenu ,spomaluje to prekrvenie a zabranuje to ,aby sa chlap rychlo urobil.na tom kruzku su aj take stimulacne kolieska-to jest pre zenu.vyskusaj ja si myslim,ze vam to pomoze.maju to v sexshopoch

janickacrazy
13. mar 2016

@zorkaa ty si musíš sama pre seba zhodnotiť, nakoľko je ten sex pre teba doležitý a či ti teda tento partner vyhovuje, kedže je taký aký je a asi sa to veľmi k lepšie mu nezmení, či tie ostatné veci prevážia tento nedostatok, ja osobne som taká ako tyelde, že ja by som si ho určite nebrala, lebo pre mňa je sex veľmi doležitý vo vzťahu, ale tak možno pre teba až taký doležitý nie je, to máme každá inak 😉

ikissedagirl
26. mar 2016

Skus pouzit partnerovu taktiku; pises, ze prstami ta urobi. Tak zacnite tebou a potom sa odval,ze fajn koniec. Asi nebude potrebovat 4roky, aby pochopil, ze toto nie je dlhodobo unosne ;)

mk22
30. mar 2016

@ikissedagirl ze odval sa 😀 😀 😀 😀 ze uaaaa to bolo teda bombaa, vdaka..bru noooc 😀 😀

diridiridin
30. mar 2016

Nečítala som príspevky ostatné ale - pozri, neviem, ako moc dôležitý je sex pre teba. Pre mňa je veľmi dôležitý, nič intímnejšie a krajšie (a lepšie,haha) medzi partnermi byť nemôže. V živote môžu nastať tri situácie -

1. Mám skvelého chlapa, ktorý je ešte aj dokonalý milenec. (to zatiaľ vyzerá aj na môj prípad)
2. Mám skvelého milenca, síce ako chlap je to debil, ale ten sex... (tu je to o prioritách. Keď je niekto debil, tak s tým moc ale nenarobíš. :D )
3. Mám skvelého chlapa, síce ten sex je desný, ale čo už. nemôžem mať všetko. (aj tu je to o prioritách, teoreticky sa na tom dá ešte stavať - pokial partner chce a snaží sa. )

Ešte je aj štvrtá skupina, debil a hrozný sex - ale to už je potom nejaký problém so samotnou ženou. :D

Ja osobne by som tak dlho s niekým, kto ma nenapĺňa po tejto stránke nebola, lebo som chcela patriť do tej prvej skupiny. Ale z takého toho "ľahko sa to hovorí" hľadiska - Keby sa môj chlap ani NESNAŽÍ ma uspokojiť - no ďakujem pekne, ani by som mu nedala, viac osohu by som mala z toho, že si prečítam nejaký časopis. 🤐 😕

natalym
30. mar 2016

@ikissedagirl Dobrý nápad. 😀

martinsv
30. mar 2016

...neviem ci je vobec mozne riesit problem ktory sa 4roky ututlaval.
Skuste parovu terapiu, alebo si najdi noveho frajera, samozrejme az po rozchode.
Nevera nieje riesenie.

simonezet
2. apr 2016

@zorkaa
Nevydala by som sa za neho. Sex je obrovsky dolezity v zivote. Nechapem ze si to 3 roky vydrzala

katrin21
2. apr 2016

@zorkaa skusala si si s nim pozriet napr. nejaky eroticky film, alebo aj nieco viacej ? ked sa vyhovara, ze on to nevie, tak by ho to mohlo inspirovať a mozno aj naladit.. a aj teba...
Ja mam pocit, ze on ma nejaky fakt problem. aj to, ze sa do minuty spraví, nie je normalne.. nema nejaky problem co ja viem s predkozkou, alebo tak?
Je zvlastne, ze nema zaujem nic skusať, lebo ved je mlady chalan... on nema ziadne predstavy??
Tam bude psychologicky blok nejaky... mozno v detstve prichytil rodicov, ako robia oralny sex a hnusi sa mu to.... co ty vies... to ti nepovie... alebo videl taky usek filmu ako dieta a zostalo to v nom.....
alebo ho mozno aj niekto zneuzil, sikanoval a preto bol aj tak dlho panic.... ( lebo to tiez nie je normalne....)
alebo je prehnane katolicky, alebo puritansky vychovany s tym, ze sex je nieco spinave a nepatri sa chytat a robit tieto veci...
aka je jeho mama??? aky je jeho vztah s matkou? aky ma vztah jeho mama s otcom??
toto vsetko treba preskumat.. inak sa podla mna nikam nedostanes....

rozhodne treba odbornika, necitala som celu diskusiu, ale mas moj obdiv, ze 4 roky vydrzis s muzom, co takto funguje ( resp. nefunguje ...) a pritom ste mlady..... Mat sex malokedy, Ok. ale mal by to byt aspon normalny sex, milovanie so vsetkym , co k tomu patri.... ale mat sex 1 minutu cele 4 roky??? to malokto ustoji, lebo predsalen je to vec, co dvoch ludi spaja intimne ...

A vies co ? raz som z ust jedneho muza pocula mudru vetu.., ze muz je vtedy zrely a vtedy ho najviac bavi sex, ked pochopi, ze dobry sex je taky, ked je nie on, ale zena uspokojena... vtedy aj on ma z toho pocit, ze je niekto.. ze je dobry a vzrusuje ho to.. a tesi.... a hlavne, ak tu zenu miluje, tak to aj chce!
Proste ked nemysli len na seba... a ze to prichadza az vekom... ale ten tvoj uz dokelu na to vek daaaavno ma!

n0mi
3. apr 2016

Nema vyznam sa vydavat. Sex vo vztahu znamena vela. A ty z neho nic nemas. Mas doma sebca a to sa nezmeni.

medovka6
7. apr 2016

@zorkaa asi nie je az tak uzasny partner ked sa chova sebecky v posteli! Na to pozor. Ked ta bude mat istu, zacne sa chovat inak...viac bude pozerat na svoje potreby...a nesuhlasim, ze sex nie je vsetko. Je rovnako dolezity v manzelstve, ako vsetky ine aspekty. Ake potesenie si mate navodit napr.vecer, ked je uz klud, pohoda...co budete pocitat peniaze? Nie je nic krajsie, jako telesny kontakt, dat si najavo blizkost a lasku....premyslaj dievca...

ainin
9. apr 2016

@zorkaa Nie je ten tvoj tiez pravnik? 🙂 Mam presne to iste, do bodky. Nase milovanie spociva v tom, ze sa obaja vyzlecieme, do 2-3 minut je hotovy, da mi pusu a koniec...ziadne neznosti, maznanie, bozkavanie, ziadna vasen, ziadna predohra...ja nie som vlastne ani pripravena a styk ma potom boli, nic z toho nemam a trva to tak uz 2 roky, takze v zmenu uz nedufam. Chcel by so mnou dieta, rodinu, postarat by sa vedel dobre ale co je toto??? 😕

katarinapekna
13. apr 2016

@ainin chcela by si radsej takého čo mu to trvá aj pol hodinu a nakoniec sa urobí aj tak rukou lebo inak mu nejde???? (má napadlo,keď sa to riesilo v jednej téme). Buď rada,že je rýchly, pre mňa by to bol pozitívny znak. (je z teba hotovy)😀

jozkojozko
5. nov 2016

Utekaj utekaj od neho utekaj. Môže ti byť kamarát, priateľ, ale nie partner, milenec. Bohužiaľ ☹

jozkojozko
5. nov 2016
jozkojozko
5. nov 2016

@katrin21 fúha. tak to som bol zrelý, už ako mládenec 🙂

katrin21
5. nov 2016

@jozkojozko e to mozne, kazdy dusevne dozrieva inokedy 🙂 niekto v 17tich, niekto v 25, niekto v 40tke :D

jozkojozko
7. nov 2016

@katrin21 no tak v tomto som potom asi bol 🙂 ale v iných veciach nie 😀 Zaujímalo by ma však, ako toto tu dopadlo. Je to staršie a objavil mi to ujo gúgl keď som niečo hľadal. Bol som zvedavý čo to a keďže som tu regnutý, tak reku sa kuknem, prečítam. DOsť prekérna situácia 😲 ☹

jozkojozko
7. nov 2016

@zorkaa a čo takto opýtať sa chlapa? 😉 Tak, ako všetko, tak aj výdrž sa dá natrénovať, len treba chcieť 😉 Nejdem tu nič vypisovať, teoretizovať. Ak chceš kľudne sa opýtaj, už som dával také rady jednej bývalke. Mimochodom potom sa rozišli práve kvôli tomu,že nebol chlap s ch aj keď bol super, dobrý, ľúbila ho a vážila si ho 🙂

izabellik
7. nov 2016

nemala by si sa trapit vo vztahu kde ten druhy nechce zmenu.keby mal snahu to je ine ale takto ked sa ani netvari ze sa snazi to je tazke.lebo hocico by sme ti poradili tak vzdy by to stroskotalo na nom kedze to je o vas dvoch a nie len o tebe.nemusis sa hned rozchadzat ale ak nepride k zmene budes sa len trapit. kazdopadne by som si ho tiez radsej nebrala a uvidis ako sa vyvinie situacia dalej